שרות חדש בסלקום! 25*!!!

1אריאלה

New member
שרות חדש בסלקום! 25*!!!../images/Emo6.gif

הורדת הודעת קוליות למשיבון! מצחיקות שחבל על הזמן......

ashomer

New member
אריאלה - שאלה

יש מישהי שיש לה מכשיר 6120ih (או איך שהוא לא נקרא יש לי בעיה עם הסיומת) היא רוצה לקבל הודעות עם מבזקי חדשות בזמן אמת בSMS באופן קבוע מראש. אפשרי? יש אולי אפשרות לשלוח הודעה למוקד כלשהו ולקבל מבזק?

1אריאלה

New member
בוודאי!

1) שרות טיפקום, אפשר להירשם באתר: TIPPCOM.CO.IL 2) אותו דבר רק דרך IOL 3) בקרוב יהיה שרות בדומה ל 999 של אורנג´, שייתן הודעות לפי דרישה. 4) בנוסף יש את 24* שם אפשר להתעדכן במידע וחדשות

MaD-d0g

New member
בערך,

קיים שירות של שליחת הודעה למוקד וקבלת הודעה שמכילה את הכותרות של החדשות, אבל השירות עדיין לא פעיל, קוראים לו I Get It

הלו הלו יא מעתיקנים!

אורנג´ היתה הראשונה שיצאה עם השירות החדש הזה! (COOLIT). איזה לא מקוריים אתם

1אריאלה

New member
נו באמת.......

אני בטוחה שאורנג´ היתה הראשונה בעולם...... אני גם בטוחה שאורנג´ המציאה את שאר השרותים....... מה רצית, שנדגור על הביצים? יותר חשוב, איפה פלאפון ומירס בעניין?

eyal2953

New member
לפלאפון יש כבר הרבה זמן את

השירות הזה!!! הרבה לפניכם (סלכומים)

1אריאלה

New member
מי דיבר על זה בכלל?

קצת הבנת הנקרא! דיברנו על פתיחים להודעות קוליות!

ashomer

New member
זה כבר לא יפה!

לפלאפון יש את pelenews! וגם את שירות החדשות של gonext שגם שולח מבזקים בSMS ושעכשיו עובר מקצה שיפורים ותוך מספר שבועות יושק מחדש כ up2day a
homer

ashomer

New member
אי הבנה?

מה שבאמת אין לפלאפון זה שירות דמוי 999 באורנג´ אבל יש לה שירותי חדשות בSMS! אגב כמה זה עולה הtippcom והiol

1אריאלה

New member
בהחלט אי הבנה!

שוקולד ואני דיברנו על שרותי פתיח להודעות קוליות ולא על שרותי הודעות כתובות. כבודם של פלאפון ו גונקסט שהוא שרות האינטרנט הסלולרי הטוב בישראל לדעתי מונח במקומם. טיפקום עולה 28 אג´ להודעה

למעלה