שרות חדש בסלקום! 25*!!!

1אריאלה

New member
למה אבסורד?

בזק שותפה בפלאפון וב YES. יורוקום שותפה בYES. סלקום היתה שותפה עם יורוקום ב "אופק" במיזם שהיה עתיד להתחרות בבזק. מוטורולה החזיקה שנים בפלאפון ובמירס במקביל. סאני דינמיקה שותפה בגונקסט יחד עם פלאפון ומוכרת מכשירים לסלקום ואורנג´. מיניליין היא יבואנית LG לפלאפון וגם משווק מורשה ויבואן של סלקום. ויש עוד המון דוגמאות

m e i r

New member
שוקולד צודק- סלקום מעתיקנים!!!

אולי אריאלה המלומדת יכולה לספר לנו על משהו חיובי בסלקום, שהם יזמו לראשונה? את הפתיח לתא קולי העתקתם מ-orange, ואת אומרת שתעתיקו את הסים סנטר, אתם העתקתם את הרעיון של מרכז שירות one stop shop אשר קיים ב-orange למעלה משנה ואתם מנסים "לגנוב" צבע כאילו יש קשר בין סגול לביניכם. (אם כי ע"פ הפסיכולוגיה של הצרכנות, ורוד וסגול הם צבעים שנמאסים במהירות וללא ספק מתאים לכם...) אפילו לGSM אתם הולכים בעקבות orange. והמפתיע הוא שמדובר בחברה שקיימת למעלה מ-7 שנים שמעתיקה מחברה שנמצאת קצת יותר מ-3 שנים!!! חבל שבסלקום לא מעתיקים את איכות השירות ואת ההגינות כלפי הלקוחות, שקיימים ב-orange.

eyal41

New member
לא

זה לא פועל הוא אומר קוד התכונה שהקשת............... אני גם מנסה למצוא שירות כזה של סלקום.

סלול

New member
תקלטו! זה רק ללקוחות פרטיים!

סלקום לא מאפשרת את זה לעסקיים כי רובם זה עובדים של אנשים והמעסיקים לא רוצים שהעובדים שלהם ישימו כאלה הודעות

ashomer

New member
אתם בסדר????

סלקום לא מעתיקה מאורג´, סלקום משתשמשת בטנולוגיות שקיימות בשוק כדי למשוך לקוחות. זה כמו להגיד שכל החברות שמייתצרות מכוניות "גנבו" מפורד את הגלגל - מאיפה השטות??? אם לקוח סלקום רוצה גם להיות בסלקום וגם להינות משירותים שקיימים בחברה אחרת אז לסלקום אסור לאפשר לו את השירות? "אתה לקוח סלקום, סלקום לא מאפשרת קבלת הודעות עם חדשות כדי להיות מקורית" - ככה אתם רוצים שזה ייראה? עוד תגידו שפלאפון לא צריכה לשפר את רמת שירות הלקוחות כדי לא להעתיק... אגב לגבי הGSM סונרה מעתיקה מאורנג´, אורנג´ מוודאפון... כולם מעתיקנים אבל מה לעשות ישנן רק שתי טכנולוגיות...

MaD-d0g

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנ כ ו ן ! ! ! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתה כ"כ צודק ! ! ! אני כל יום קורא את ההתפתחות של הפתיל הזה וכל יום אתם מביאים דבר מצחיק אחר !!!!! אם אורנג´ השיקו שירות של הודעות אישיות ולסלקום גם שמו את זה אני בטוח שאורנג´ לא המציאו את זה ! וגם לא את ה GSM וגם לא את InearU זה בטח הומצא בדיזינבי (אל תשאלו
)או משהו כזה ודרך אגב, גם לסלקום יש מערכת שפועלת לשירותים מבוססי מיקום ! משהו בסגנון של InearU ! זה שהם לא מפעילים אותה, זה לא אומר שאין להם את הטכנולוגיה !

m e i r

New member
אבהיר את דבריי טוב?

לא נטען מעולם שorange המציאו את הGSM או שגו נקסט המציאו את הwap. עם זאת, יש לומר שני דברים: ראשית, זה שיש לסלקום את הטכנולוגיה והיא לא מפעילה אותה לא עושה אותה ליותר טובה ממצב בו אין לה את השירות, אלא להיפך... בכל זאת אציין שסלקום אוהבת להתהדר בכותרות של דברים שכביכול הם עושים לראשונה בישראל וכדומה ולכן ציינתי שמדובר בדבר שכבר קיים ברשתות אחרות. ובכל זאת אומר, שעד כמה שידוע לי נושא הiniru זה דבר שהומצא ע"י חברה זו וקיים בישראל רק בorange- לאתר את חברים שלך כשאתם באותו איזור, וכן נושא ההודעה הcoolit הוא פרי פיתוח של orange עם רדיו bu99fm ולא העתקה משום מקום. אז לא להכליל טוב?

למעלה