בטוח מסתתר איזשהו מסר
אבל המסר הזה לאו דווקא צריך לעניין אותנו. ובכל זאת הוא תמיד פוגע בנו. ברשומת זיגי שלי הגיבה קוראת חדשה "גם לי אין סבלנות לטיפשים, זו הסיבה שלא אבקר כאן יותר". איזה מסר היא רצתה להעביר? שהיא חושבת שאני טיפשה? זה חשוב לי לדעת? אולי אם מציצים עמוק מבינים שהמסר שרצתה להעביר הוא שהיא נעלבה. האמת, גם זה לא חשוב לי. מבחינתי, מעניינים אותי המסרים של קוראים ותיקים שמכירים אותי ויכולים לגעת בנקודות החשובות. מה שחושבת קוראת חדשה - שלא מכירה אותי ואני לא מכירה אותה - לא מעניין אותי. יש בעולם הרבה אנשים, אנחנו חייבים למנן ולסנן את מה שהם חושבים. ובכל זאת הצלחתי להעלב ממנה (בטח שזה פאק שלי ולא הייתי צריכה להיעלב, אבל כאמור... הבלוגים טעוני אמוציות). המסר של הקוראת של יובל דרור הוא דומה. היא קוראת חדשה. הבלוג לא מצא חן בעיניה. אז שפשוט תפסיק לקרוא - גם היא חופשיה למנן ולסנן את מה שהיא קוראת. אבל היא מרגישה ש"רימו אותה". מישהו הבטיח לה שזה בלוג מופלא, היא "ביזבזה" עליו את זמנה, והתאכזבה. ואת המסר הזה היא לא מסוגלת לבלוע לעצמה וללכת הלאה, היא צריכה לשפוך אותה. שתשפוך אותו על מי שהבטיח לה שהבלוג מופלא - זה לא היה יובל דרור, הוא לא פירסם את עצמו, מי שהבטיח הו חברים שלה. אז המסר שלה מיותר. אישה אחת מסוימת, עם חברים שאוהבים את הבלוג, לא אהבה אותו. ?!?!So what