שרית היתה הרגע בתוכנית של מיכל!!!

Music4Life

New member
שרית היתה הרגע בתוכנית של מיכל!!!

ראיתם איזה פאדיחה קטנה היתה לה? חחחחחח היא שכחה את המילים של השיר "בחום של תל אביב" כשמיכל שאלה אותה איך זה הולך! אבל אני חייבת להגיד לשרה מילה טובה, היא ממש הצליחה לצאת מזה טוב!!!
היא התרגשה המתוקה!!!! ראו כל הזמן את רעות ולאה עושות תנועות לעבר שרה...חה...מצחיקות... היה אחלה!

חן חמי

New member
היה קטלני כרגיל

אהבתי את מה שהיא לבשה!!!! חחחחח כןןןן לאה ורעות הזכירו לה משנה את המקום שלה... הבחורה מבולבלת.. שיחקה אותה היה יפה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif איזו מתוקה היא!

היא הייתה מדהימה כרגיל...
חחחח.. ראיתי את לאה ורעות, עם הפוסטרים של "חגיגה".. והקטע שהיא שכחה את המילים, זו לא פאדיחה! זה היה בכוונה! אבל לא משנה... אני מבינה את עצמי, כרגיל!

Music4Life

New member
מה? איזה קשקוש...

סליחה אבל קצת הגזמתן...היא התבלבלה פשוט כי היא היתה לחוצה..קורה... לא עניין, אל תתחילו להמציא דברים. וזה קצת כן פאדיחה אבל קורה, מותר לה להתרגש...זה האלבום שלה.

חן ס

New member
כפרה עליה הרגה אותי מצחוק עם החליבה

של הפרה אייך היא עשתה ניסית פעם לחלוב... אמממממממממ...לא.... רוצה לנסות?? אמממממממממ....לא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאווו היא הרגה אותי בקטע הזההההה כפרה עליה אהובתייייייייייי חחחחחחחחייים שלי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נכון!!!!!!!

יואוווו מסתבר שלא רק אני מבינה את עצמי! יש עוד אנשים שמבינים אותי
וכן, היא רצתה להראות שהם יודעים את המילים
ובקיצור, שהקהל יעשה רעש
=))

Music4Life

New member
אני לא מסכימה איתך מיטל אבל...

לא חשוב...... כן, הקטע עם החליבה היה להיט...היא היתה במבוכה כזאת. עלק, "יצא לך פעם לחלוב פרה?" "לא...רוצה לנסות? אממ..אני חייבת?" חחחחחחחחח ש-ר-י-ת יא מתוקה אחת!!! הרגה אותי גם עם זה...

היא היתה מדהימה

אהבתי את הכובע............................................................................................

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוקיי,

זה מה שאני חושבת.. אבל לא משנה! וזה לא בקטע רע, היא פשוט רוצה לעשות רעש ושמח, שישמעו את המעריצים שלה, להראות שהם יודעים את המילים... מה?! זה נראה לך הגיוני שזמרת שוכחת את המילים של השירים שלה באמת
:)

חן חמי

New member
יואוו את צודקת

חבלזזזזזזזזזזזזזזז לפני שבוע באדיר מילר היא ידעה תמילים מצוין... טוב די באמת היא שרה אותו בכל מקום

Music4Life

New member
כן מיטל...זה היה מהתרגשות...

גם לשרית חדד זה יכול לקרות...לא עניין גדול, חוצמזה, זה נראה שזה קרה בספונטניות. מעניין שווקא את לא ראית את זה...אבל טוב, לא חשוב.

חן חמי

New member
יש לי משהו להגיד לכם..

"אני אולי תמימה וזה הסוד שלי..." תבינו לבד וזה באמת לא רלוונטי התבלבלה לא התבלבלה עבר נגמר זהו.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח חן,

צודקת! אני הבנתי אותך... וניבה, אם היא הייתה שוכחת את המילים באמת, היא לא הייתה אומרת לקהל להזכיר לה אותן, אלא הם היו אולי מצלמים מחדש את הקטע הזה, או עושים משהו... אבל לא משנה.. חן הבינה אותי! :)

למעלה