שרית היתה הרגע בתוכנית של מיכל!!!

Music4Life

New member
פששש כל יום זאת הולכת לישון ב5

יפה יפה...מה כבר יש לעשות עד 5 ריבונו של עולם?!?!?!

חן חמי

New member
הפעם 6

האמת שיחקנו טטריס יהלומים! במסנגר היא קורעת לי תצורה שמה! אוףףףף

חן חמי

New member
אה כן?

סתם כן..... מכירה אותה היא משחקת אותה בהכל "המניאקית" הקטנה :) סתם היא יודעת שאני חולה עליה כמו אחותי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח אבל לא הכרתי

את המשחק! בהתחלה ראיתי שעקפת אותי... רק אח"כ הבנתי איך משחקים! :) חחח.. זה משחק מגניב!
חולה עלייך גם אחותי!

הפאשלה של שרית

לא עקבתי, ניראה לי שפיספסתי משו, מי מדבר פה על איזה טעות שהיא עשתה? איפה? מתי? אפשר לקבל פרטים על התותחית חדד??

Music4Life

New member
אני יסביר לך!

ראית את התוכנית אצל מיכל זוארץ? בקיצור, מיכל מדברת איתה..ושאלה אותה איך הולך לשיר שלה "בחום של ת"א" אז שרית היתה בהתרגשות כי הדסיק שלה בדיוק יצא אז היא אמרה "פרחה במרצדס, נוסעת.." התבלבלה במילים, היה לה בלאק-אאוט קטן וראו את זה עליה לגמרי..מסכנה...אז זה היה פאדיחה קטנה אבל לא נורא. מותר לה, התרגשה קצת... זה כל הסיפור, מבינה?

limor egan

New member
חחחחחחחח תשמעו

1. אני חדשה פה 2. זה שהיא "התבלבלה" זה היה בכוונה.. הייתי בצילומים של שישי עם מיכל..ואם היא באמת היתה מתבלבלת היו מצלמים את הסצנה מחדש.. קיצר היא היתה ממש חמודה ואחרי התוכנית מי שביקש חתימה היא הביאה לו תדיסק קיצר מותק!

Music4Life

New member
לימור, את בטוחה??

אמרו פה את זה אנשים ואני לא האמנתי להם... את בטוחה?

Music4Life

New member
עוד 1 שמבינה... והיתה שם!

את יודעת...בטלוויזיה זה נראה שהיא התבלבלה בתמים. מה שתגידו, אני כבר לא יודעת...מוזר מאד...

Music4Life

New member
בנות, יאללה חלאס....! ../images/Emo13.gif

בלי עצבים, אבל נראה לי שדי הבנו את הקטע...אז זה היה מתוכנן, בסדר. בואי נעבור נושא הלאה.
אני יהרוג את שתיכן...באשדוד, ראו הוזהרתן!

לא ניראה לי שזה היה בכוונה

גם לפי מה שהבנתי מרעות שהייתה שם זה לא היה בכוונה כי אחרי התוכנית היא אמרה ללאה ורעות תודה על זה שהם אמרו לה משנה את המקום שלה.. אחרי שהיא התבלבלה

Music4Life

New member
בדיוק די! זה כזה מטופש כבר...

מילא פעם אחת פעמיים, עשינו מזה כבר שיחה... איזה שטות!

וואיי כפרה עלייהההה

איזה מדהימההה היא הייתהההה...הרגה אותי עם החליבה יו חחחחחחחחחח כפרה עלייהה...חחחח פעם חלבתי זה הדבר הכי מגעיל בעולםםם אויי איכס.. בואנה אהבתי ת'בגדים..אחרי התכנית פתאום אני קולטת את אמא שלי מוציאה חולצה דומה שהייתה לה פעם בתיכון יוו...היה מהממםםםםםםםם אבל הוידאו החרא הזה לא הקליטט

למעלה