שרי!!!! איה את???

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
שרי!!!! איה את??? ../images/Emo23.gif

אופה
לקראת פורים? מכינה לנו משלוחי מנות של ריבת תפוזים מיניאטוריים (עם סוכר חום!!!!!!!)?

שריק 7

New member
הי סייבי! מצחיק להשיב לך

ש- אני חולה. כי מה היה לפני כן???
אז אתמול הייתי רק שפוכה והתנזרתי מהמחשב... דיברתי בטלפון וזה כ"כ התיש אותי!! היום הגרון והנזלת..
אי לכך ובגין נסיבות מחמירות אלה לא כתבתי/'קראתי אתמול ואני מגלה עכשיו שהיה כאן הספק מרשים ביותר
אני מקווה לסיים את הצינון הזה בהקדם!!!!!!!!! תודה שהתעניינת בשלומי
ואם תהית אם אני מכינה אוזני-המן- אז יש סדר בחיים: קודם כל אני יוצאת ללקט פרג עם שחר... אח"כ מייבשת אותו מס' ימים. אח"כ טוחנת את החיטה וכן הלאה....... מקווה שגם יתר הקוראים מבינים ... ואם הזכרת את קונפיטורת התפוזונים שלנו- אז אין. אין לי אופי. כל יום אני אוכלת ממנה למרות הסוכר! אבל לא המון... היא פשוט נפלאה!!!!!! שרי

sayv

New member
שרי- האם הצינון נחלש?! ../images/Emo19.gif

והאם ליקטת כבר מספיק פרג כדי להכין אזני המן לכולנו?..... האם אפשר להכין אותם במכונת לחם?.. .זה רעיון שצריך לשקול... ואם יבוא יום ותכיני ריבת תפוזונים עם סוכר חום.. חוץ מזה- מה קורה בעניין הסדנאות של פנינה (זה שמה, לא?)? האם החלטת? דחו לי את התור למיכל בעוד שבוע... מדכא קצת... אני ממש מחכה להתייעץ עמה. וכנראה שאגיע לאיזשהו פתרון לגבי החזרים- לא כרגע אבל בחודשים הקרובים.

daud

New member
../images/Emo141.gifמלקטת פרג טוחנת מייבשת.....

שריק למי שלא מכיר אותך נשמע כאילו את התחלת בתחרות לענף החקלאי הכי מכניס של השכנים שלנו מצפון אבל לא הבנתי למה לך קמח

sayv

New member
כן.. זה היה תיאור ציורי משכנע ביותר

והקמח- כי בלי זה זה יהיה סתם פרג. (ולא-
)

לענין צינון: ../images/Emo39.gif

שני דברים בקשר לצינון: 1. לפני שתי שבתות היה לי צינון\מחלה חריף,ש"נבנה" במשך שבוע (הרגשתי יותר ויותר חלש) ופרץ ביום שבת: גרון,נזלת,שיעול,ליחה. אז... צמתי - לא אכלתי כלום רק שתיתי מים ו.. ביום ראשון בצהריים כמעט עבר לגמרי! לאחר שפלטתי כמויות של ליחה בכל הצורות. מנסיוני רב השנים עד כה זה היה לוקח לי כ 3 שבועות לצאת מכזה דבר. 2. לפי גישה תאורתית חדשה\ישנה אני קורא עליה עכשיו מחלה היא משבר שהגוף יוצר על מנת להבריא את עצמו, אז צריך לשמוח שהגוף מספיק חזק כדי ליצור מחלה - כשהוא לא יוצר מחלה הוא נשאר חלש ועם גורמי המחלה. ויש לי עוד הרבה מה להגיד אבל אני מחכה להוכחות יותר משכנעות, אז סבלנות.... איך אומרת סייב: לאט אבל בטוח... ושנהיה בריאים - ביי בועז.

sayv

New member
../images/Emo63.gifקראתי ש....

בצינון צריך לאכול פירות וירקות בעיקר ולהפחית סוכרים ופחמימות- כך להרבות בויטמינים ומינרלים וליצור מצב בו לחיידקים פחות מצע להשתקע בו.. אני לוקחת קומפלקס צמחים כשאני מתחילה שפעת- ועם קצת מנוחה זה עובר ממש מהר. בפעם הקודמת- זה השתפר מאוד וחשבתי שזהו והרשתי לעצמי להתאמץ עוד ושוב נפלתי ועכשיו היה יותר קשה להתגבר... שתיתי המון חליטות צמחים שאמורות לעזור- קמומיל, ליקריץ, קורנית, זנגביל, קינמון, לימון... רק נהיה יותר גרוע.. כנראה כי לא ממש נחתי.. רעיון מעניין- הצום, שווה לנסות פעם אם אתה מספר שכ"כ עזר... (
וכיף לראות אותך פה!
)

ולא פחות חשוב לנוח לנוח לנוח.. |פרח

הצום נתפס כמנוחה פיסיולוגית טוטאלית אותה מנצל הגוף לעבודה פנימית על הבראה. ופירות וירקות תמיד בריא לאכול... כדי להשאר בריאים
טוב אני מתאפק לא להנחית עליכם כל מה שקראתי בשבועיים האחרונים. רק... בכל זאת אגיד... ירדתי ב 10 קילו בשבועיים וחצי... ! 10 קילו שהיו בהחלט עודפים והיד עוד נטויה.. ביי בועז.

sayv

New member
10????????!!!!!!!! וואווו!!!!! ../images/Emo12.gif

ספר הכל!.... גם אני קוראת כמויות אדירות של מידע ואשמח לשמוע על מה אתה חקרת... ורגע של אזעקת פולניות- 10 קילו כ"כ מהר? זה לא יותר מדי? זה בריא ככה? וכו' וכו'.... אהבתי את רעיון הצום כצום מעשייה גם, לא חשבתי על זה ככה.. ואני לא הסכמתי להתכרבל במיטה למרות שהאף שלי נטף והרגשתי רע... ובסה"כ הייתי צריכה לשתות מים ולישון....

לאט אבל בטוח.. ../images/Emo8.gif

תראי זה לא שאני עושה דיאטה כדי לרזות, אני מאמץ אורח חיים שלם כדי להבריא, וזו אחת מתוצאות הלואי... וכן זה מאוד בריא.. לי לפחות... (יש לי עוד 10 קילו להוריד כדי להגיע למשקל האופטימלי שלי בגיל 18). ובבקשה סבלנות כי הייתי רוצה לבוא ולספר כאן על לא פחות מהבראה מוחלטת...., וזה יקח עוד זמן - ואני לא רוצה להחליש את עצמי לפני כן, בויכוחים על השיטה ודיונים על אורח חשיבה כל כך שונה מהמקובל... אני מקוה שאת מבינה .. אז סבלנות... ביי בועז.

sayv

New member
האמת ש...

כשעברתי לתזונה בריאה- השלתי 6 קילו.. ואצלי הם לא היו מאוד מיותרים ואנשים די נבהלו מסביב.. אז אני מבינה את הירידה במשקל- אבל זה באמת בזמן קצר. אם זה עושה לך טוב- אני בעד!!! ואני ממש אשמח אם תרצה לכתוב לי במייל לגבי התהליכים שאתה עובר, זה מאוד מעניין אותי ואני מסוקרנת, ומאחר שגם אני בתזונה אלטרנטיבית- ומקבלת ביקורות לא נעימות לרוב- יש סיכוי שאבין.. (אבל אם תתעקש אני אהיה סבלנית..
) בכל אופן- המון המון הצלחה ואמונה!

mira ker

New member
בועז, אתה עושה בשכל שאתה לא מפרסם

את השיטה. ככה המוטיבציה שלך חזקה ועיקבית. האינפורמציה היא שלך בלבד ולא תערובת של כולם. כל הכבוד.... חזק ואמץ. מירה

מרוצה

New member
../images/Emo28.gifאתה ממש קוסם.

יו, איך הצלחת לא לאכול יממה? צריך רצון של ברזל. 10 קילו בשבועיים ניראה לי מוגזם. העיקר שאתה מרגיש טוב. הלואי על כולנו (אלה בעודפים) שנצליח כמוך. העיקר שתרגיש טוב.

האמת שכל כך התלהבתי... ../images/Emo98.gif

שלא אכלתי 3 יממות... אבל עוד לא הגעתי לשיא של סוני
פשוט כל כך נשבר לי להיות חולה... שאני מוכן לעשות הכל... ואני אכן עושה הכל... כשארד עוד 10 קילו: אדווח!
וכשאבריא לגמרי: מסיבה!
טוב העיקר שנהיה בריאים, בועז.

sayv

New member
תזהר! אם אתה מתחייב למסיבה- ../images/Emo65.gif

אנחנו מגיעים!!! המון בהצלחה!!!! מחכים לעידכונים!!!

לא מאיימים על יונה ב.. ../images/Emo48.gif ../images/Emo8.gif

הבעיה שבטח לא יהיה לכם כוח לבוא...
בנתיים גם לי אין...
בכל מקרה יש עוד זמן... עדכון הבא : או עוד 10 קילו או סימני הבראה מואצים
ביי בועז.

sayv

New member
מי שותה יין.... ../images/Emo72.gif

יהיה, יהיה- אל תדאג.. נתארגן ונגיע - למה לא? אם יש כזו סיבה למסיבה?? ואני נוזפת בך- מה ז"א עדכון הבא??? עדכון מצב בריאותי מפורט- מקובל- אבל עדכונים סתם כך? כניסות לפורום? לא מרשה לך להיעלם שוב!! אלא אם כן זה בהחלט הכרחי.. תרגיש טוב טוב טוב! מחזיקים אצבעות!

כן המפקד! ../images/Emo5.gif ../images/Emo9.gif

אני נכנס נכנס... אפילו שחקנו אני והילדה שלי בלתפוס כוכבים
ולחלוב פרות באתר שהמלצת... אה כו : הבן אהב את הפרות
ששלחת, הדפסתי לו ואז הוא רב על זה עם הבת...
ילדים...
את יודעת איך זה... אבל מהר השתרר שלום
טוב - שנרגיש טוב בועז.

למעלה