שרשוווררר שלל יוםם חמיששי

ממש לא ../images/Emo122.gif../images/Emo20.gif

הקול שלי ממש משתנה בטלפוןןן!! תשאלליי אפילוו אתת איילהההה במציאות איך הוא אחחחררר!!
חחחח ואיי הקול שלך בדיוק כמו שתיארתי אותו חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

גםם שלך די כמו שתיארתייי.. כילו פחות או יווותר.. חחחחחחחחחחח גם שלללייי משתנה בטלפפפון:p אבללל עדיין הוא חמודד הקול שללך

צהריים!../images/Emo204.gif

חזרתי..העמידו אותי מעולה... בכל המחזורות רואים ואתי ממש ממש מצוין. ותיפוף גוף אני על הבמה העליונההההההההה אני וחברות שלי פשוט כבר צחקנו מזה
אמרתי שאני צריכה לכתוב את השם שלי על הבמה העליונה מרוב שבכל הריקודים אינ עלייה. יוו והייתי עם מישי על הבמה בתיפוף.. והיא נפלה ממנה כזה..רק הרגל נכנסה
זה היה קורע
והיה קטע שהמנהלת של הסטודיו בהתחלה צעקה כל הזמן : "שקטטטטטטטט" לבנות הצעירות כי הם עשו רעשש.. ואז יש קטע שחברה שלי צועקת : "יאללללללללללההה" זה חלק מהריקוד
... ואז ברכה צרחה עלייה להיות בשקט
זה היה כזהההה "יאללללללללה" שקטטטטטטטטטטטט
" איך צחקנו
אממממממממממממ אני עה לסופרלאנד ב5 דקות הקרובותת חחח מווואהה!, אני מבטיחה שאני אמשיך לעבור על הפורום:)

hila846

New member
חחחחחחחחחח...../images/Emo80.gif

שמחה שאת במקום יותר טוב
ושנהנתת אבל מה זה תיפוף גוף
ותהניייייייי

hila846

New member
צהריים\ערבב../images/Emo80.gif

אני קצת עצבניתת:/ חחחח עזבו לא משנה:S

hila846

New member
חחח כלום כפרעלייךך../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני אפילו לא יודעת למה אני עצבנית כי זה לא קרא לי:S אולי זה ישמע לך דבילי אבל: לפעמים יש אנשים שהם יותר מדי טובים ומנצלים אותם עד הסוף והם לא מבינים את זה...והם ממשיכים להיוות פראירים... אז זה מעצבןן אותי.. חחח לא משנה עזביי
תודהה מוואאהה

היללי 2

New member
ואאאאאייי איך שאני מכירה את זהה../images/Emo23.gif

יאוו יש לי חברה בשכבה שמרוב שהיא טובה מנצלים אותה והיא בטוחה שהיא עוזרת והיא לא קולטת!! מה זה אבל אמור לעצבן אותך??
מאוווה

hila846

New member
חחח תאמת אין לי מושגג למה זה..../images/Emo80.gif

מעצבן אותיי:S

צהריים-ערב..=]../images/Emo41.gif

חזרתי עשיתי פן יצא חלקקק מאוד ויפהה..=] עודמט אני הולכת להתארגן..ונצא ב-7 וחציי יהיה מזה כייףף אני מחכה כבררר...=] כולם יפיםם היום...חחחחח ערב מקסים..=] -שירק'י-

*תכף הולכת שוב*../images/Emo110.gif

הייילל מה קרהההההה?? למה את עצבנית?
שיר תתחדשי על הפן
והדס כל הכבוווד
אני תכף עפה להמשיך את מה שאנחנו עושות לחניכייםם:p

hila846

New member
חחח לא משנה לא משו רציני..../images/Emo80.gif

אני לא כ"כ עצבנית סתם יש משו שמעצבן אותי..:/ תודהה
תהנייי

hila846

New member