שרשורי הכרות

bernie92

New member
סונטה ונייטוויש ../images/Emo99.gif

תנסה את הלווין.. (Helloween) השתלבות נעימה[?]

Greebo

New member
ילדים בני 13 ששומעים מטאל

זה נישט גוט >< בלט... ואני עוד מכיר בלאקר בין 13...כלומר פאקינג כיתה ז'...והוא יותר גבוה ממני.. יש להשמיד את האנושות. רק בגלל זה.. כן כן..

bernie92

New member
בלאקר בן 13?

הוא מצית כנסיות וכאלה?
אתה בטוח שהוא לא פוזר?

oribarak

New member
שוב

אורי ברק 15 ראשון לציון תחביבים:לנגן הרבה ולהלחין ולכתוב שירים מוזיקה: רוקנרול, דורס, פינק פלויד, ביטלס, ועוד המון להקות רוק מתקדם ורוק פסיכדלי

jewish danna

New member
../images/Emo108.gifיאאאא../images/Emo9.gif

שם: דנה
. גיל:זקנה
מקום מגורים:
תחביבים:
מוזיקה אהובה: רוק ישראלי וקצת לא ישראלי (ash
), את הרוק שלי אני אוהבת דיכאוני
, בסגנון אפרת גוש\ דניאל סלומון וכו'
. אה שומעת גם קצת קלאסי, אם כי אין לי מושג מה אני שומעת (מוזיקה קלאסית זה כמו אוכל... צריך לאהוב את זה, לא להבין בזה
).

../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif

שם:נועה גיל:14.5 מקום מגורים:חור בנגב
תחביבים:קריאה, מוזיקה, ומחשב [אינטרנט
] מוזיקה אהובה:ממ.. בכיוון פאנק ישן, ביטלז ולד זפלין. ונירוונה, והקספרים, וזהו. ו-HIM כמובן

ALiCiA SpInNeT

New member
נו

שם: ליאור. גיל: 17 ו-(לא לשכוח)4 חודשים! מקום מגורים: תל אביב סיטי. תחביבים: אני כאילו שונאת הכל. מוזיקה אהובה: רוק. הו כן. -קחי

Tiki Torch

New member
OMFG

מי אמר שחנונים מכוערים?! או יותר נכון חנוניות!בעצם על מה אני מדבר את לא חנונית את את את ....(הכניסי כאן מה את)

Radi0Star

New member
../images/Emo9.gifעכשיו אני../images/Emo9.gif

שם: רועי גיל: 20 מקום מגורים: ירושלים - הבירה הטובה בעולם תחביבים: תופים וכדורסל מוזיקה אהובה: רוק, מטאל, ישראלי ולועזי זהו :)

Ziga

New member
הו, feels like home.

נחמד פה, נראה לי שאני אמסה להצטרף. אז.. שם: גיל אברבנאל. כן, כמו הרחוב. כן, כמו הבית משוגעים. משעשע..? גיל: 16? מקום מגורים: ת.. תאשור. נו, נגיד שבאר שבע. תחביבים: ללמוד, לדעת. אני מעריץ חכמה וידע. לשחק בקווסטים איכותיים. לשמוע מוזיקה טובה. לקרוא ספרות ושירה טובה. ומתמ', שהיא תמיד נהדרת. אוהב מחשבים, כמובן, לינוקסאי, מתכנת מעט, מעצב הרבה. מוזיקה אהובה: לאונרד כהן, דיוויד בואי, אנאת'מה, מוריסי, קווין ופש מוד הם לבטח האחהובים עליי, אבל זה משתנה תכופות.סך הכל אני אוהב רוק, על הרבה מסוגיו - החלק מראשיתו של הרוק'נ'רול וכלה בדת' מטאל (מעט מאוד, קשה לי לרוב להתחבר לחוסר מלודיות של חלק מהלהקות) ובפרוגרסיב ואלטרנטיב.

עונה

שם: עומר גיל: 18 מקום מגורים: יבנה (חור) עיר האורות (הכבויים) תחביבים: מוזיקה, גיטרה, מחשב, טלויזיה, וכשמשעמם חברים זה גם נחמד XD מוזיקה אהובה: רוק בעיקר לא כדאי שאני אעלה תמונה
ותיקון להודעה הראשית בשרשור "היי בובה, את באה לפה הרבה?" או "היי בובה, אני מנקה שירותים כבר הרבה זמן, ואת גוש החרא היפה ביותר שראיתי" XD

למעלה