שרשורי כתמים על הבגדים

רותיקה

New member
שאלה חשובה

איך מורידים (אם אפשרי בכלל) כתם של דיו ממכנסיים אדומות? יש לציין שלא ניסיתי אף פעם להוריד את הכתם, והוא נמצא על המכנס כבר כמעט שנה....

psa

New member
למניעת כתמי דיו על הבגדים היפים

שלכם כמה הצעות ייעול: - החליפו בגדים לפני השימוש בדיו. - לבשו סינר .... -סתאאאםםםםם -קצת בידור של יום שישי. שבת שלום לכולםםםםםםם

The Mysterious

New member
לגבי הכתמים

אם אתם זוכרים היה לי מכנס עם כתם שוקולד עיקש ששום מסיר כתמים לא הוריד. אז ניסיתי כמו שייעצו לי פה מסיר שומנים קר. גם לא הלך בקיצר. לקחתי סינטבון. שפשפתי חזק נתתי לו קצת כמה שעות להיות על המכנס לכביסה ואז המכנס יצא נקייייייי

psa

New member
The Mysterious ,תודה על העידכון.

הסינטבון הישן והטוב. העיקר שהכתם נעלם....

סתיו ג

New member
ועוד שאלה ../images/Emo35.gif כתם עובש בבגדים

יש לי חולצה עם נקודות שחורות של עובש, ניתן להוריד?

סתיו ג

New member
כתום, הגננת נעלה לי בשקית סגורה

את החולצה רטובה, עד שהגיעה לכביסה נוצרו כמה נקודות שחורות עליה.

psa

New member
להסרת עובש מבגד

- להבריש (רצוי בחוץ) את מקום כתם העובש כשזה יבש. -לאחר מכן לשפשף את המקום עם לימון שהוטבל במלח (בקיצור מלח לימון). -אח"כ לכבס כרגיל. אם זה לא מצליח : -אם זה לבן ,מעט אקונומיקה בצמר גפן ולנגב את מקום הכתם. לאחר מכן לכבס כרגיל. אפשרות שלישית: להשרות את החולצה במשך הלילה בחלב +מלח.ולמחרת להשאיר בשמש. לאחר מכן לכבס כרגיל. בהצלחה רבה.

psa

New member
כתמי דם

-אם זה "טרי"-מיד לשטוף במים קרים בלבד (אף פעם לא במים פושרים או חמים). -לשפשף קוביית קרח על הכתם .לאחר שהקוביה נמסה ,לשטוף במים קרים ולאחר מכן לכבס כרגיל... בהצלחה

10shosh

New member
כתמי דם "ישנים"

ניתן להוריד עם מי חמצן - אבל מאוד בזהירות על היידים שלך (רצוי ללבוש כפפות).

monni

New member
שאלה לכל מומחי הכתמים - חיפשתי

בשירשורים קודמים ולא מצאתי. לבנזוג יש כמה טישירטים עם כתמי זיעה באיזור בית השחי. תופעה דומה נצפתה בצווארונים של חולצות כפתורים. המדובר לרב לחולצות צבעוניות ואני לא רוצה להרתיח או לכבס אותן יותר מידי. יש איזה פטנט?

akapulko2020

New member
אפשר

לנסות עם החומר של סנו "רסס וכבס" ,מרססים לפני כביסה ,משהים לרבע שעה ומכבסים כרגיל-מעביר חלק מהכתמים. וגם-קראתי פעם-אך טרם ניסיתי בעצמי-על השריה במים מעורבבים עם חומץ להוצאת כתמי זיעה...

psa

New member
לפני כשבוע לקחתי את כל הטריקואים

הלבנים של בעלולי. התזתי מסיר שומנים קר למטבח. מיד כבסתי במכונת כביסה והצליח יפה מאוד. כבר ספרתי שהתזתי גם על טריקו כחול כהה שלי וזה יצא נפלא (הסרתי שרף שנדבק לי על החולצה). הקיצר: להתיז על הכתמים ומיד לשים במכונת כביסה . תנסי עם חולצה אחת ותראי... בהצלחה.

למעלה