לינק, עם טל פריצקר. מי כאן?
ע עורוס New member 4/7/06 #18 הבחירות עם עמרי רונן! ../images/Emo97.gif הדו קרב היום- פורטרט מול נוער שוליים. מי אתם מעדיפים? אני אישית לא מת על שניהם.. התקשרתי לבקש את "בגידה", הלוואי שישימו
הבחירות עם עמרי רונן! ../images/Emo97.gif הדו קרב היום- פורטרט מול נוער שוליים. מי אתם מעדיפים? אני אישית לא מת על שניהם.. התקשרתי לבקש את "בגידה", הלוואי שישימו
ע עורוס New member 4/7/06 #20 ../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif פורטרט זה אלה ששרים את "הכל מבינה" ונוער שוליים שרים את "ציירי לך שפם". את בטוח מכירה!
../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif פורטרט זה אלה ששרים את "הכל מבינה" ונוער שוליים שרים את "ציירי לך שפם". את בטוח מכירה!
I Inbar789 New member 4/7/06 #22 הוווו../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif אז נראלי אני מעדיפה פורטרט.. כי את שניהם אני לא מחבבת במיוחד ><
הוווו../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif אז נראלי אני מעדיפה פורטרט.. כי את שניהם אני לא מחבבת במיוחד ><
T tkuihehr New member 4/7/06 #24 פורטרט יותר למרות שגם לנוער שוליים יש כמה יפים.\ בכל מקרה אני אשמח עם שניהם, 3 שירים יפים סה"כ
R Roy191 New member 4/7/06 #25 ונוער שוליים ניצח!!!../images/Emo106.gif לא יודע כמה טוב זה, כמה רע זה, אין לי כזה דיעה הפעם
I Inbar789 New member 4/7/06 #26 ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif לא ידעתי ש"לך איתה" זה של נוער שוליים!!! אז אני הייתי בעד נוער שוליים, ואני שמחה שהם ניצחו ^^.
../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif לא ידעתי ש"לך איתה" זה של נוער שוליים!!! אז אני הייתי בעד נוער שוליים, ואני שמחה שהם ניצחו ^^.
ג גינגימניה New member 4/7/06 #4 לילה טוב../images/Emo29.gif אני הולכת להתקלח ולישון.. האזנה נעימה שתהיה לכם
ע עורוס New member 4/7/06 #5 Daft Punk! ../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif חולה על השירים שלהם. ובמיוחד על הקליפים
L limors2 Active member 4/7/06 #6 לא מכירה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני באצע להתלהב מזה שפורמנו בעמוד הראשי תחת "ביזאר"
L limors2 Active member 4/7/06 #9 והתוכנית הזאת מחכימ אותי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif עם מידע מעניין על סירנות וטלווזיות LCD