תמיד חשבתי שטל פריצקר זה בן כי הם אומרים עם הפרופסור טל פריצקר...למה לא פרופסורית?
R RJlake New member 4/7/06 #11 תמיד חשבתי שטל פריצקר זה בן כי הם אומרים עם הפרופסור טל פריצקר...למה לא פרופסורית?
L limors2 Active member 4/7/06 #12 שוביניסטיות?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif את שומעת שתיקת הכבישים?
L limors2 Active member 4/7/06 #15 שיר מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif ניסים אני עייפה נראלי תכף אלך לישון
ע עורוס New member 4/7/06 #16 לא נכון.. ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif גם אומרים "דוקטור" ו"שף" לשני המינים...
L limors2 Active member 4/7/06 #28 שרשורי תוכניות קטנים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ועכשיו אוטונומי
L limors2 Active member 4/7/06 #29 אם כבר אוטונומי, שמעו משהו../images/Emo54.gif שווה אוחחחח שתעשה לי ילדים בקבווודי!
L limors2 Active member 4/7/06 #31 בקבודיבודיבודי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif גלגלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעצ
L limors2 Active member 4/7/06 #33 התקשרתי!!../images/Emo54.gif ומי שענה לי אמר שהוא ימסור לה!!!! שתבוא אני רוצה לסגוד לה
N nomke New member 4/7/06 #40 בני מאוד מרוצה!! סחתיין עלייך שהעלית את הקובץ של פתיחת התכנית כל כך מהר! בני שמע את זה כרגע ומודה לך מקרב לב נעמי רביע
בני מאוד מרוצה!! סחתיין עלייך שהעלית את הקובץ של פתיחת התכנית כל כך מהר! בני שמע את זה כרגע ומודה לך מקרב לב נעמי רביע
S S m e l l y Cat New member 4/7/06 #54 שמת לב שהיא כתבה פה נכון?../images/Emo2.gif ולמה לא שמעת??.היה שווה
R RJlake New member 4/7/06 #56 כי למדתי מתמטיקה../images/Emo10.gif לא סתם אני שונאת את המקצוע הזה!! וכן ראיתי!!!!! זה כזה אאאאאאאאאא הטרף הבא - הדס מאוהב|
כי למדתי מתמטיקה../images/Emo10.gif לא סתם אני שונאת את המקצוע הזה!! וכן ראיתי!!!!! זה כזה אאאאאאאאאא הטרף הבא - הדס מאוהב|
L limors2 Active member 4/7/06 #34 טוב, זה לא הולך ככה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אני דורשת מכולכם להתחיל לשמוע כל יום אוטונומי ולעשות איתי שרשורים ארוכים וסוגדים
טוב, זה לא הולך ככה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אני דורשת מכולכם להתחיל לשמוע כל יום אוטונומי ולעשות איתי שרשורים ארוכים וסוגדים