שרשורליאורה!

RenanaD

New member
שרשורליאורה! ../images/Emo131.gif

סתם, לא, שרשורמצעד, אבל ליאורה היתה אמורה לפתוח אותו ולא יכולה, אז זהו. דמיינו שראיתם limors2
אוקיי!
המצעד - הישראלי - השנתי - תשס"ו
דירגתם את השירים האהובים עליכם? הצבעתם לזמר/זמרת/הרכב/פריצת השנה שלכם? בחרתם את השיר הגרוע של השנה? כמובן
אז עכשיו ספרו לנו על ההצבעות שלכם בקטגוריות השונות, נחשו מי יהיו הזוכים והסבירו מדוע! לנוחיותכם, הקטגוריות:
שיר השנה
1. Days of hunger - גבע אלון 2. I want your love - Funk'n'stein 3. Me voy (אני הולך) - דיוויד ברוזה 4. Pink stars and magazines - Useless ID 5. אור - אלון דה לוקו 6. אז במצב הנוכחי - סגול 59 7. איזה זהב - שילה פרבר 8. איפה היית - לירן נדל 9. איתי - קרן פלס 10. אל תטוסי - תומר יוסף 11. אל תלכי לי - אייל גולן 12. אל תשחק איתי - נעה פארן 13. אלייך - דניאל זילברשטיין 14. אם אלה החיים - קרן פלס 15. אם את בעניין - מלכה באיה 16. אם יש גן עדן - אייל גולן 17. אף אחד לא מזיל דמעה - אריק איינשטיין 18. אפשר - יוני בלוך 19. אשמור את ליבי - Gameboys 20. את מי את משקה דמעות - סיוון שביט 21. אתה משתחרר - נורית גלרון 22. אתן לך את הכל - טל שגב 23. בגידה - הנרי עם ניקה 24. בושם צרפתי - שרית חדד 25. ביחד - אסף אמדורסקי 26. בין כל הבלאגן - שרית חדד 27. בלי לומר מילה - מטרופולין 28. במקום לבכות - פורטרט 29. במקומי - שי גבסו 30. בסוף של יום (כמה שאני אוהב אותך) - פורטיסחרוף 31. בשבילך - אביב גפן 32. בתלם אוהבים - רגב הוד 33. גג - ג'ירפות 34. גלגל ענק - עידן יניב 35. דלת הכניסה - רמי קלינשטיין 36. דפנה פיק - דפנה והעוגיות 37. דרך המלך - כלא 6 38. האהבה נשארת - גלעד שגב 39. האיש ההוא - יהודית רביץ ואהובה עוזרי 40. הבן של דוד - גלעד 41. הוא - שוטי הנבואה ואיזבו 42. הוא ואני - ארקדי דוכין 43. הכוס הכחולה LIVE - עברי לידר 44. הכל יכול לקרות - נינט טייב 45. הכל מילים - אמסטף 46. הכל עד לכאן - עמיר בניון 47. הלב יודע - דוד ד'אור ושלומי שבת 48. המבט שלו - שורטי 49. המנגינה שלי - דני דין 50. המקום המושלם - סאבלימינל וסיוון 51. הנה אני בא - הדג נחש 52. הריקוד המוזר של הלב - גידי גוב ורונה קינן 53. התחרות האולימפית - שייגעצ 54. ואז תבואי - הראל מויאל 55. ואת - הראל סקעת 56. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן 57. זמן אהבה - דוד ד'אור עם אהוד בנאי 58. זקוק לך - קובי פרץ 59. חולמת - דין דין אביב ומוש בן ארי 60. חושב עליה - עידן יניב וליאור דטאוקר 61. חיכיתי לך - פבלו רוזנברג 62. חרותי - דנה ברגר 63. טורו - סבלימינל עם אלון דה לוקו ואיציק שמלי 64. טיפה של הבנה - דני סנדרסון 65. טסה גבוה - שרון קרלן 66. כל האנשים השמחים - שרית חדד 67. כל מה שרצית - הדורבנים 68. כלוב של זהב - טיפקס עם מירי מסיקה 69. כמה עוד אפשר - הראל סקעת 70. כמה פעמים - שירי מימון 71. כן לציפור - ערן צור 72. כרטיס טיסה - סיוון שביט 73. כשאתה כאן - נינט טייב 74. לא יכול - כלא 6 75. לא עוצרת - רוני 76. לאן שלא תלכי - שירי מימון 77. להתחיל להמשיך - רונית שחר 78. לולה - דודו טסה 79. למה מה? - שלומי שבת ומה קשור 80. לפני שנשתגע - מאיה אברהם 81. לרוץ מהר - שגיא צורף ואלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול 82. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 83. מותר - דנה ברגר 84. מחר - אביב גפן 85. מיליון כוכבים - עמית פרקש 86. מסיבת כיתה - העברית 87. מרגיש אחר - סינרגיה 88. מרגיש נכון - נושי פז 89. משהו בה - שגיא צורף ואלעד כהן עם יהלי סובול ואביתר בנאי 90. משהו טוב - אריק איינשטיין 91. משהו ממני - הראל סקעת 92. נוסע צפונה - דוד ד'אור עם ארקדי דוכין 93. נמלים - פוצ' 94. סודותיי - דין דין אביב 95. סוכריה - רוני 96. סימנים - הראל מויאל 97. סימנים של בוקר - תומר ממיה 98. סעי אליו - ארקדי דוכין 99. עוד לילה - הדורבנים 100. עוד פעם - תמיר חיטמן 101. עוזבת למקום רחוק - דני סנדרסון 102. עורבים - טל גורדון 103. עיניה - עמיר בניון 104. עם הזמן - אביב גפן 105. פרח השכונות - טיפקס ועלמה זק 106. פשוט וטוב - מיקה קרני 107. קיץ - איה כורם 108. קלאסית ופרסי - סאבלימינל 109. קליפה - איה כורם 110. קליפורניה - הדג נחש 111. רגע לפני - ארקדי דוכין 112. רק אל תגיד - מאיה בוסקילה 113. שטה - אפרת בן צור 114. שיגרה - עמיר בניון 115. שיר אהבה פשוט - איה כורם 116. שיר בעיפרון - בית הבובות 117. שיר לשירה - מירי מסיקה 118. שלושים - שגיא צורף ואלעד כהן 119. שמעון השכן - קרן פלס 120. תגידי לי את - שי גבסו 121. תמיד אוהב, תמיד נפגע - איגי וקסמן 122. תן לי חתימה - טיפקס 123. תן לי סימן - מירי מסיקה 124. תספור את החבר'ה - מוקי 125. תקווה - גלעד
השיר הגרוע של השנה
אותה רשימה בדיוק
זמר השנה
1. אביב גפן 2. אריק איינשטיין 3. ארקדי דוכין 4. דוד ד'אור 5. דני סנדרסון 6. הראל סקעת 7. סטבלימינל 8. עידן יניב 9. עמיר בניון 10. שי גבסו
זמרת השנה
1. איגי וקסמן 2. איה כורם 3. דין דין אביב 4. דנה ברגר 5. מאיה בוסקילה 6. מיקה קרני 7. נורית גלרון 8. נינט טייב 9. סיוון שביט 10. קרן פלס 11. רוני 12. רונית שחר 13. שרית חדד
הרכב השנה
1. 30 - שגיא צורף ואלעד כהן 2. ג'ירפות 3. הדג נחש 4. הדורבנים 5. טיפקס 6. כלא 6 7. סינרגיה 8. פורטיסחרוף
פריצת השנה
1. 30 - שגיא צורף ואלעד כהן 2. Gameboys 3. איה כורם 4. דניאל זילברשטיין 5. דפנה והעוגיות 6. עידן יניב 7. קרן פלס ולסיום, שנה טובה ומתוקה לכולנו!

גלעד2211

New member
שנה טוב גם לך ואולי

אני פשוט לא יודע באיזה שעה המצעד הזה אני אשמח לדעת שעם ממש לא יהיה לי מה לעשות וזה לא יתנגש במצעדהישראלי הרישמי של 90 אף אם אני אולי אשמע. מצעדים זה נחמד.

גלעד2211

New member
אוקי אז לא נראה לי

שאצליח לשמוע יש את המצעד הרישמי ברדיו 91 אגב זה רשימת השירים שלהם במידה וזה מעניין אותך: http://www.891fm.co.il/answer.asp וגם של 90 יהיה באותו יום נדמה לי בכל אופן שיהיה לך האזנה עריבה למצעד שלך כאן.

RenanaD

New member
לא, זה ממש לא מעניין! ../images/Emo131.gif

וסלח לי, אבל זה נראה לי גם קצת חוצפה לדחוף את הלינק הזה לשרשור המצעד השנתי של גלגלצ. התרגלנו כבר לפעילות היחצ"נית שלך פה בפורום, אבל רבאק, קצת טקט!

גלעד2211

New member
אותך לא אבל היה כאן אחד

שדווקא פירגן <מה שאתם לצערי לא יודעים לעשות> ואותו זה כן עניין אז חשבתי שגם אחרים זה מעניין.

גלעד2211

New member
אגב נהדר לדעת שלגינגית יש 2 ניקים

גם את הניק רננה או שמא אני סתם מבולבל כי ענית בשמה מוזר

RenanaD

New member
לאף אחד אין את הניק שלי ../images/Emo131.gif

לי יש את הניק שלי. אני רננה, שלום רב.

RenanaD

New member
שלח לו במסר אם אתה כ"כ רוצה ../images/Emo131.gif

ונגיד שזה מעניין גם גולשים אחרים, זה נראה לך הגיוני לכתוב דבר כזה בשרשור המצעד הישראלי השנתי של גלגלצ, שפתחתי בשביל מטרה אחת בלבד, והיא: לדבר על המצעד הישראלי השנתי של גלגלצ? זה נראה לך הגיוני?!

won the game

New member
את קצת מגזימה../images/Emo4.gif

אז הוא פירסם לינק לתחנת רדיו שהיא לא גלגל"צ. מה קרה?!

RenanaD

New member
לא קרה כלום ../images/Emo131.gif

ההפך, אני בעד לפרסם לינקים לתחנות רדיו אחרות, ואם אני לא טועה, אני גם היתה זו שאמרה לו מלכתחילה שמותר. אבל הוא עושה את זה המון, וכן, די ביאס אותי שהוא נצל"ש את שרשור המצעד לזה.

גלעד2211

New member
אפרופו יש בעיה כי

אני מעדיף את המצעד של 90 מאשר 91 <לב המדינה> אבל אולי אקליט אחד <בתוכנת הקלטה על המחשב> ואשמע את השני מה שהתכוונתי לעשות עם גלגל"צ למרות שזה לא כזה חשוב לי המצעד שלהם אבל עכשיו אני בכלל לא יכול.

Swimmer2love

New member
הנה השירים שעשו לי את השנה

אם אלה החיים - קרן פלס אתה משתחרר - נורית גלרון זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן כל מה שרצית - הדורבנים כמה עוד אפשר - הראל סקעת כרטיס טיסה - סיוון שביט להתחיל להמשיך - רונית שחר סודותיי - דין דין אביב שיר אהבה פשוט - איה כורם תגידי לי את - שי גבסו הזמר הראל סקעת והזמרת איה כורם חחח ומה אתם חבריי?

RJlake

New member
את השירים אין לי כוח../images/Emo13.gif

אבל בקשר לשאר אז... זמר השנה: אביב גפן ואין על כך בכלל עוררין! ואם הראל סקעת או עדין יניב ייזכו זה יהיה מאד מאכזב
זמרת השנה: אממ ת'אמת זמרות לא ממש מענינות אותי אבל מהרשימה אז דיןדין אביב למרות שנראה לי שהקרב יהיה בין איה כורם לקרן פלס שהוא די מיותר לדעתי כי הן כמעט אותו דבר
הרכב השנה: הדורבנים ואין בכלל שאלה...הדיסק החדש שלהם מעולה
למרות שגם הג'ירפות לא רעים בכלל פריצת השנה: דפנה והעוגיות
כי הם פשוט טובים.... השיר הכי גרוע: יש הרבה...
היו צריכים לעשות כמה שירים... אממ נראה לי שבחרתי סקעת אבל גם עידן יניב מוזמן לזכות בתואר בשמחה

tkuihehr

New member
גם אני משהו כזה

מאוד אוהב את קרן פלס ומגיע לה ללא ספק את פריצת השנה, אני אישית רוצה שהיא תהיה גם זמרת השנה, אבל פה באמת יכולה להיות תחרות. זמר השנה שלי הוא אביב גפן, שכל הדיסק שלו טוב, וגם חמשת השירים שהוא הוציא כסינגלים לרדיו, אותו שמענו ואהבנו הכי הרבה השנה, ולכן מגיע לו. ולהקת השנה שלי היא הדורבנים, סתם כי אין מישהו אחר [אולי חוץ מסינרגיה, אבל בין שניהם אני מעדיף את הדורבנים אז הדורבנים איט איז]... וזהו...

למעלה