מי אני חושבת, או יותר נכון: ../images/Emo131.gif
חוששת שיזכה: שיר השנה: יכול להיות ש-"חושב עליה" - עידן יניב וליאור דטאוקר. הוא אמנם לא השיר הכי טוב שיצא השנה, אבל יותר מדי אנשים אוהבים אותו ובנוסף, הוא עדיין טרי בזכרון של המדרגים. אני אישית לא הצבעתי לו בכלל כי נכון, זה שיר נחמד, אבל הוא לא ראוי לתואר
השיר של השנה. השיר הגרוע של השנה: אין לי מושג. יש כ"כ הרבה כאלה: גיימבויז, שרית חדד, הראלים, נינטות... ואם כבר "ספיקינג אוף נינט": מה כל הבאזז הזה סביבה? היא לא הזמרת הכי דגולה בארץ. המנעד הקולי שלה לא כזה רחב ומרגש. ומה שהכי מעצבן זה שגם בקול שכן יש לה - היא לא משתמשת טוב. בשני השירים שלה (שניים, כן? כמה סינגלים היא כבר הוציאה?) היא חוזרת על אותם הצלילים שוב ושוב. גם אחרי ה-"בריג'" שאמור לשנות את כל השיר ולהעלות אותו דרגה - כלום, נאדה, גורנישט. אותם טונים, אותו דבר. ככה לא בונים שיר, מותק. לי אין כל הכשרה מוסיקלית (חוץ מ-10 שנות נגינה בכינור ו-3 שנים בחלילית, לפני הכינור
אבל באמת שאין שום קשר) ואני יודעת את זה יותר טוב ממנה. ולחשוב שאביב גפן, אחד היוצרים היותר מוערכים בארץ, הפיק את השירים האלה יחד איתה או מה שזה לא יהיה. הו, איזה נאום
זמר השנה: הראל סקעת / עידן יניב. זו היתה השנה שלהם. הראל סקעת הוציא ברצף כמה סינגלים חרושים ולצערי גם אהובים (שלא אתחיל לנאום גם עליו
), ואילו עידן יניב נמצא בשיא 15 דקות התהילה שלו. מעניין מי יזכה. זמרת השנה: קרן פלס. אם בתחילת השנה היתה זו איה כורם שהיתה תקועה בכל חור, בזמן האחרון זו קרן פלס. הוציאה מספר להיטים בזה אחר זה, בדומה להראל סקעת. הרכב השנה: או. פה אני באמת מתלבטת. מצד אחד, 30 הוציאו את "לרוץ מהר" ופורטיסחרוף הוציאו את "בסוף של יום", שהיו להיטים ענקיים ופשוט לא הפסיקו להתנגן ברדיו בזמנו, אבל מצד שני, זה
בזמנו. כלומר אז. פעם. זה היה די מזמן והזכרון של רוב האנשים הולך על הטווח הקצר. לכן לפי דעתי התחרות האמיתית תתקיים בין הדג נחש לדורבנים (ובמקומות תחתיהם: סינרגיה והג'ירפות), כשבסופו של דבר הדורבנים יזכו. הם שחררו מספר רב יותר של סינגלים שזכו להצלחה רבה בזמן האחרון. פריצת השנה: התחרות האמיתית תתקיים בין איה כורם, עידן יניב וקרן פלס, כשקרן תהיה הזוכה, לפי דעתי. זו בהחלט היתה שנה טובה בשביל שלושתם. גם דפנה והעוגיות יכולים לתת פייט, אבל הם שחררו רק סינגל אחד (אם אני לא טועה) ובניגוד לעידן יניב, הסינגל הזה לא היה כ-ז-ה להיט גדול. ולא, אני אפילו לא אדבר על הגיימבויז ודניאל זילברשטיין. אני עסוקה מדי בלצחוק
מה דעתכם? מי אתם חושבים שיזכה?! יאללה, התחילו להעיר את השרשור, והפסיקו לנצל"ש אותו למטרות נלוזות
ניחושים, דעות והימורים - פה!