שרשורפלצת לחדשים!

shirli0811

New member
שלום (:)

אני שירלי, רוכבת כ-6 שנים, כרגע ב"חוות הסטייל"
, אינגליש-קפיצות ומקווה לחזור להתחרות עונה הבאה ב"ה (((:) השתלבות נעימה והתמכרות נעימה ;]]

lereran

New member
היי

אני מוריע רוכבת בחוות אמיר 4 שנים בערך.. ממ השתלבות נעימה

שרשורפלצת לחדשים!../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הבא לכולם
אני מורן, לא יצא לי להציג את עצמי בגלל חוסר זמן
אנחנו שמחות מאוד שהצטפרתם לפורום אבל למען הסדר הטוב - כדאי להקפיד על מספר כללים(מומלץ גם לותיקים).
שרשור נכון
הקפידו לשרשר[להגיב] להודעות הנכונות, לחצו על לחצן "הוסף תגובה" הנמצא בסוף ההודעה אליה אתם רוצים להגיב ולא ללחצן הנמצא בסוף השרשור[אשכול ההודעות]. כדי למנוע אי הבנות ובלאגן השתמשו בלחצן "הודעה חדשה" הנמצא בצד שמאל של הפורום כדי לפתוח שרשור חדש - אשכול הודעות חדש, ולא כדי להגיב להודעות אחרות. ראו קובץ מצורף
ניצול הודעות קיימות ופתיחת חדשות|*
אנו, המנהלות, מקפידות לפתוח שרשורים קבועים לפי הצורך - למכירה/קנייה, מעב"ר, אופ טופיק, נצלש"ים ושאלות קטנות ועוד, השתדלו לשרשר את ההודעות שלכם לשרשורים הפתוחים במידה והן מתאימות, אל תפתחו הודעות חדשות סתם. הודעות שמתאימות לשרשורים קיימים ישורשרו אליהם על ידינו או ימחקו! אם אתם רוצים להעלות דיון, שאלה, סוגיה, הודעה או כל דבר אחר שאינו מתאים לשרשורים הקיימים שנפתחו על ידינו או על ידי גולשים אחרים - זהו הזמן לפתוח הודעה חדשה
אין צורך להצטער על כל הודעה חדשה, רק לשים לב שאין הודעה זהה בפורום או שרשור מתאים. במצב זה הודעות חשובות עוברות לדפים הבאים לפני שהספיקו להגיב להן או לקרוא אותן.
שימוש בשפה נאותה
המנעו משימוש במילים גסות, הודעות שיימצאו לא מתאימות יימחקו מייד ללא התחשבות בתוכן. השתדלו להמנע ממריבות מיותרות על גבי הפורום וגלו סבלנות וסובלנות כלפי גולשים אחרים. רצוי שנשמור על הפורום שלנו כמקום נעים ולא נהרוס אותו ע"י שטויות כאלו.
שיחות אישיות
שיחות אישיות על גבי הפורום מיועדות למחיקה! ראו הוזהרתם
. שיחות אישיות יש להעביר שיחות אישיות למקומות המתאימים - מערכת המסרים, אייסיקיו, מסנג'ר וכו'. בואו נשמור הכל בפרופורציות, מותר לדבר בפורום אבל השתדלו לשמור על נושא הפורום ולא לעבור לפסים אישיים כמו "קניתי חולצה חדשה" או "יש לי פלאפון חדש", אם אתם בכל זאת רוצים לכתוב הודעות כאלו - עשו זאת בשרשור המתאים שהוא כמובן
[המיועד להודעות שאינן קשורות לנושא הפורום]. מקוות שתהנו ותעזרו לנו לסדר את הפורום

belledejour

New member
הי! אני חדשה פה.......

הי אני לי בת 13 מירושלים ויש לי גם סוסה מהממת בל דה ז'ור!!! אני רוכבת בחוות אמיר ורק עכשיו טרחתי להירשם לפורום שהוא דרך אגב ממש מעולה!

וולקאם

אני שיר בת 13 רוכבת אינגליש במרב הפתוח בכ"ש.. יש לי סוס ששמו נייטמר... השתלבות נעימה

favory

New member
לילוש!../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה לפורמנו הקט מכוערת קטנה
מה שנותר לנו לעשות הוא להביא לפה עוד כמה אנשים ספציפיים ( עוד המון ) ולעשות המפריה, נכון נעה?
( כשאני אהיה בבית אני אעלה לך תמונות שלך ושל בלבלונה ) רוני.

למעלה