שרשורפרק 228?

Fay Wood

New member
שרשורפרק 228? ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אלא אם כן פתחו אחד אחר ואני עיוורת שלא ראיתי אותו. x.x; מעו~

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif נייי~~~~

רו~קי~יההההה.
אני כל כך שמחה שהיא הייתה שם בשביל לדפוק מכות לאוריהימה, בדיוק בזמן הנכון. [זו רק אני או שזה פרק ה'בואו ניתן אונדים באוריהימה? XDDDD טסובאקי!!~~
]

shui chan

New member
../images/Emo58.gif D:

איזה מגניב זה להיות בקצב של כולם XD בכל מקרה.. רוקיה
~ אני פשוט מתה על הבחורה הזאת P< והיה נחמד איך שהיא הגיבה לזה שהיא מצאה את איצ'י אני כל כך אוהבת את המנגה ;;
!!!

Mugen bla

New member
פרק מצויין ../images/Emo58.gif

רק אני חשבתי שתהיה נשיקה בין רוקיה לאוריהמה? בכל מקרה עכשיו גם היא תתחיל להתאמן ותפתח סופר דופר כוחות. איצ'יגו נראה כמו גרימג'או בתמונה בעמוד האחרון...

Serf SaN

New member
תזכירו לי...מתי בדיוק אינואה

שברה את הצלע החמישית של הסיכות שלה? X:

Goggle Girl

New member
תמסבנ לחגכצעפק'רחפי\'רך ><

שוב אני פותחת הודעות חסרות סימון ספוילר בכותרת, זו אשמתי. זו אשמתך שלא סימנת! ><

Serf SaN

New member
לא אשמתי ולא בטיח.

השרשור כולו ספויילרים, ואני בעצמי לא ידעתי מתי הזה עם אינואה קרה. אם את לא רוצה, אל תיכנסי.

Serf SaN

New member
מצטער..לא משהו אישי X: אבל

נמאס לי שאנשים מעירים לי על ספויילרים, ועוד אחרי שאני מבזבז זמן על חשיבה מה לכתוב ואיך כדי שלא ייתן ספוילר. ._.

../images/Emo204.gifתסלח לי

אבל לסמן ספויילר זה ממש לא מצריך חשיבה. כל ה"בזבוז זמן" הזה היה יכול להיחסך ממך ע"י סימון ספויילר, והיית יכול לשאול אח"כ בהודעה מה שבא לך. אולי אתה צודק והשרשור כולו ספויילרים, אבל לי לדוג' זה גם לא היה ברור שההודעה שלך ספויילר, ובלי ההודעה של עדי מתחת גם אני הייתי פותחת והיה נהרס לי. בפורום יש הרבה אנשים, זה סוג של חברה, מותר להתחשב גם אם זה מאוד מאוד קשה לסמן ספויילר אחד קטן בראש ההודעה -_- וסליחה מראש על הציניות וההשתלחות. אתה פשוט ממש עצבנת אותי בהודעה הזאת.

JeeChan

New member
תסלחו לי, אבל מה ציפיתם למצוא

בשרשור על המנגה ? אתם רוצים שאני אכריז על חוק שאומר שאין צורך בסימון ספויילר בשרשור מנגה ? כי זה מתחיל להיות מגוחך כל הקטע של ספויילרים, בשרשור שכולו ספויילר.

../images/Emo204.gifלא דיברתי על זה

אולי בקשר לזה אתה צודק, אבל מה שאותי עיצבן שהוא אמר עוד שהוא התאמץ לנסח הודעה ללא ספוילר. ההודעה שלו כן היתה עם ספויילר, ושלא ינסה לגרום לי לרחם עליו שהוא *התאמץ* לנסח הודעה ללא ספויילר. אם כל כך קשה לו, שיסמן ספויילר. תאמין לי שזה הרבה יותר פשוט ולא מצריך חשיבה. ולידיעתך, כשמדברים על פרק אנימה/מנגה, יש גם ביקורת שאפשר להגיד בלי ספויילרים. אני אישית משתדלת לא לסמן שפויילר כשלא צריך. אתה יכול ללכת ולראות בפרק אנימה הודעות שהם לא הודעות ספויילר ולא מסומנות ככה, ושמה אנשים לא חוששים לפתוח הודעות כאלה כי הם יודעים שבאמת לא יהיו שם ספויילרים. למה צריך להיות הבדל בין שרשור פרק אנימה לפרק מנגה? ואולי באמת כדאי שתכריז על חוק שאומר שכל השרשור הוא ספויילרים ולא צריך לסמן. ואני רצינית לגמרי. זה יחסוך הרבה מריבות וכאב ראש לשני הצדדים.

Serf SaN

New member
מצטער מותק, אבל בחיים לא ניסיתי

לגרום לך לרחם עלי. וגם לא בעוד אלף שנה. אבל, פאק. מה עשיתם מהשרשור הזה?! כזה ויכוח פתחתם על זה.. השרשור הזה הוא שירשור ספויילרים. מה שאני כתבתי לא היה ספוילר. נשכח מזה שלא ידעתי בדיוק מתי מה ששאלתי עליו התרחש. העובדה שזה משהו שקרה לפני פרק 228 הופכת את זה ללא ספויילר. כל מי שקורא את המנגה, קורא פה. ומי שלא קורה את המנגה, נמנע מלקרוא פה. הספויילרים מתייחסים לנושאים על הפרק, מכיוון שיש אנשים שעדיין לא קראו את הפרק אבל מעוניינים לקרוא מה שהולך כאן, ואולי מעוניינים לדבר על דברים שקרו לפני פרק זה. זה שיש אנשים שמכניסים להודעות שלהם בשרשור הזה גם דברים שלא קשורים למנגה, זאת לא בעיה שלי. אנשים שלא רוצים להרוס לעצמם את הסיפור לא אמורים לקרוא פה. על אחריותו של כל אחד ואחד שמחליט לקרוא הודעות בשרשור הזה. הדבר היחיד שצריך לעשות, זה לא לכתוב ספויילר רציני בכותרת של ההודעה. אז אם כבר אפשר לעשות מזה לסיפור.

Goggle Girl

New member
יודע מה, כן! כי לא כל השרשור ספוילר

לא כל הודעה בשרשור הזה חייבת להיות ספוילר. לא כל הודעה היא ספוילר אלא אם כן סומנה שהיא לא. לכן יש סימון אם ההודעה היא כן ספוילר ולא אם היא לא. זה כל כך קשה לשים אייקון בכותרת? לא. לחשוב אולי כן, אז בואו נשלב בין השניים ונשים אייקון בכותרת וככה גם לא נספיילר וגם לא נפגע בעצמינו כשאנחנו מנסים לחשוב! כולם מרוצים! תכריז על חוק כזה. יאללה. תראה כמה מנהל גרוע אתה יכול להיות. בוא ניראה.

shui chan

New member
זה מש לא נחמד שזה ירד לקווים אישים

אבל שיהיה.. אני מסכימה עם אור.. זה שרשור שכולו ספויילרים - הנושא של השיחה הוא על דברים שעוד לא קרו בסדרה - מה ציפית למצוא פה? פשוט תדעי שרוב ההודעות שיהיו פה במילא יהיו קשורות למנגה אז פשוט תמנעי מלקרוא את השרשור הזה~ ובכל זאת.. כי כן מדובר בקבוצה של אנשים מי שכותב בשרשור הזה יכול גם להתאמץ מאוד ולשים סימון של ספויילר :) וככה לכולנו יהיה טוב ושמח.

Goggle Girl

New member
יפה שלא אכפת לך מספויילרים כי את

קוראת את המנגה. מאוד בוגר, רעות. עכשיו אני אגיד - אז למה לשים ספויילרים בכלל?! בואו כולנו לא נסמן ספויילרים! פתחו שרשור לפרק אנימה? לא צריך יותר ספויילרים בכל השרשור! מישהו פתח דיון ושם ספויילר בכותרת? לא צריך לסמן ספויילרים יותר בכל השרשור! רק בגלל שזה שרשור בנושא לא אומר שלא צריך לסמן ספויילר. כל הודעה נפרדת. אולי מישהו כתב שהיה חרא פרק ואני סומכת על דעתו והוא לא מספיילר אלא מביא דוגמאות כלליות ללמה הוא לא אהב ואני רוצה לקרוא? מה כל הודעה עכשיו אני אצטרך לחשוב "רגע, במעלה השרשור דיברו על ספויילרים, אז עכשיו אני צריכה לפחד"? זו סנוביות נוראה של מי שקורא את המנגה, ואת דוגמא מצויינת כי את התחלת רק עכשיו לקרוא את המנגה. למה לא מסמנים ספויילרים בשרשורי פרק שבועי? למה לא מסמנים ספויילרים שקרו אפילו בפרק 19-20? למה רק בגלל שאתם חושבים שאתם טובים יותר כי אתם קוראים את המנגה שזה בסדר שאתם הורסים לאנשים אחרים שמה רצו בסך הכל? לפתוח הודעה ואולי לדבר עם אנשים! אז סליחה שאני סתומה שלא מבינה שוב ושוב ושוב שזה פורום של ספיילרנים שלא שמים קצוץ על אנשים נחותים מהם שלא רוצים לקרוא את המנגה ויש להם מספיק סבלנות לחכות והם מוכנים להנות מהפילרים ממה ש-כן- יש להנות, ןכן, -כן- יש מה להנות מהם בלי לתפוס תחת ולהגיד "אבל יחסית למנגה זה חרא טהור ;;". סליחה באמת שרק רציתי להיות חלק מהפורום. אז מה אז אם אני לא אליטיסטית שקוראת את המנגה אסור לי להיות כאן? בסדר, הבנתי. מצטערת באמת שחזרתי לפורום הזה. תודה רעות.

Goggle Girl

New member
אני חושבת

שהיא כתבה את זה כי היא הייתה חייבת אחרת היו קוטלים אותה עוד אנשים. ושה"בכל זאת" היה מיותר. אני חושבת הרבה דברים. גם שצריך לסמן ספויילרים. אבל ראיתי כבר מה חושבים על דעתי פה.

עד כה

תמיד ראיתי שהיא כותבת ככה. ס.ס על מה את מסתמכת כשאת אומרת שהיא כתבה את זה לצאת על ידי חובה? ולמה ה"בכל זאת" היה מיותר? בכל זאת: "למרות זאת, בכל מקרה, על אף". אפילו שהיא מציעה לך שלא לקרוא בשרשור מנגה כי זה שרשור |מנגה, היא עדיין תומכת בסימון ספוילרים. זו לא "דעתך", זו הדיעה הספציפית הזו והדרך שאת מנסחת אותה. P:: כי את תוקפת והכעס שלך דיי צדקני וזה לא לעניין, כשמתייחסים לזה שהשרשור הוא שרשור בנושא הפרק השבועי של המנגה, שאת בכלל לא עוקבת אחריה. ואם יש בשרשור גם קצת ספאם? אז? ~_~ וגם - זה ספוילר דיי מעורפל, ואם זה העיקרון חשוב לך, אז יכלת עוד מההתחלה לפתוח הודעה לדיון בנוגע לעניין 'סימון ספוילרים בפורום'.

למעלה