שרשורפרק 228?

Goggle Girl

New member
להזכירך, כבר עשיתי את זה.

זה לא עזר. ואני כועסת על היחס של כולם של "זה שרשור ספוילר אז לא מסמנים". יש מספיק שרשורי "ספוילר" שלא מסמנים בהם ואנשים כועסים אז למה פה זה צריך להיות אחרת? בואו נגיד שכל הפורום ספוילר אחד גדול וכל מי שלא ראה את כל האנימה וקרא את כל המנגה לא יוכל להיכנס.

שוב

למה לך להכנס לשרשור בנושא שאת לא מעוניינת לקרוא עליו, נכון לעכשיו לפחות? <_< כי יש פה ושם גם הודעות לא בנושא הזה או סיכום כללי? הראשונות דיי נדירות, ולמה לך לקרוא את השניות?

heartnet

New member
את מכה.

את צודקת, צריך להוסיף סימן של ספוילר בכותרת. *אבל* יקירתי, כולנו כאן (או לפחות רובינו) הם בסך הכל אנושיים. אני בטוח שאף אחד כאן לא חושב "יאללה, בוא נספיילר לעדי משהו" ואם חשבת ככה אז אני מצהיר לך שזה אינו המצב. כולנו כאן אנשים וקורה שפעם ב מישהו שוכח לשים סימן של ספוילר. עכשיו, אם את רוצה רוצה לצעוק על כל אדם מסכן ששוכח לשים סימון מידי פעם זאת זכותך ואני לא יכול להגיד לך דבר בעניין. אבל שאת הולכת לאשכול שמוקדש כולו לפרק החדש של המנגה ומחפשת את האנשים המסכנים ששחכו לסמן את הודעותיהם את עוברת את הגבול, בבקשה תפסיקי ומה שאמרת על הנושא השבועי של האנימה, קשה לי להאמין שמישהו שנמצא בפרק 3 באנימה ילך הודעה הודעה באשכול שמוקדש לפרקים הכי חדשים של האנימה ויצעק על אנשים שהם מספיילרים שם. יומטוב.

heartnet

New member
כי הוא רוצה לעשות לך דווקא?

פארנויות, מישהו? מי את שתדעי אם הוא עושה את זה בכוונה או לא? למה את חושבת שהוא יעשה לך דווקא!? חשבת לשלוח לו הודעה פרטית לפני שאת נפתחת עליו לפני כל העולם?

Goggle Girl

New member
הוא אמר בעצמו שהוא עשה כל שיכל

בשביל לא לסמן ספוילר! ומה עדיף, שאני לא אגיב ואז עוד אנשים יכנסו והוא יספיילר להם?! אני אולי פרנואידית אבל לפחות אני לא אנוכית

heartnet

New member
אבל שוב.

הוא לא חשב שזה ספוילר. זה לא היה בכוונה. מעירים בפרטי וזהו. כל פעם את עושה סיפור על זה בכל הפורם. למי שלא קורא את המנגה אין ממש מה לחפש בשרשור הזה (אלא אם הוא מחפש ספוילרים) רדי מזה.

shui chan

New member
אממם.. למען האמת הייתי רצינית..

שמעי.. לא במינה למה התרגזת כל כך.. זאת הייתה רק המלצה של אם נורא חשוב לך שלא יספיילרו לך אל תפתחי שרשורי מנגה.. וחוץ מזה.. הייתי רצינית - ואם לא שמת לב אני תמיד שמה סימנים של ספויילר - בנוגע לזה שכדי להתחשב גם אנשים במגיבים לשרשור מנגה יסמנו~ בכל מקרה.. באמת לא מבינה למה התעצבנת כל כך.. זה באמת היה מכוונה טובה~

Goggle Girl

New member
נו אז אני לא מבינה למה את מגינה על

מי ש_לא_ מסמן ספוילר. אם באמת היית מאמינה במה שאמרת גם את לא היית מסמנת ספוילר בשרשור הזה.

shui chan

New member
אה?

אני מאמינה לגמרי במה שאמרתי.. שאנשים שרוצים ממש להימנע מספויילרים פשוט לא יגשו לשרשור הזה [ורק כי העלת את זה אתמול - זה מה שאני עשיתי עד שהתחלתי לקרוא] ושבנוסף כדי לכבד את שאר חברי הפורום הם כן יסמנו ספויילר בהודעות שמכילות ספויילרים~ ועדי.. אני בטוחה שאפחד לא רוצה שתעזבי~ ברצינות.

Lust chan

New member
ם.ם../images/Emo135.gif

למה "אסור לי להיות כאן"? זה יהרוג אותך אם לא תקראי את השרשור? :X

Envious

New member
את נכנסת לשרשורי מנגה

כי את קוראת את המנגה ואת רוצה להגיב לא ? או שאת בכל מקרה קוראת כדי שתוכלי לאמר שהם לא שמו ספוילרים. אני לא קוראת את המנגה אז אני גם לא קוראת את ההודעות על המנגה!

The Snow fox

New member
לגמריי../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

אולי תעני על זה פעם אחת ולתמיד, למה את נרתעת מספויילרים למאנגה כמו מאש, וממשיכה לקרוא ולחפש בנרות אחר כל הודעה בשרשור מאנגה שלא מסומנת בספויילרים ומזעיקה את כל הפורום עליה?

Goggle Girl

New member
כי אני אוהבת לדבר עם אנשים פה

ורוצה להגיב לכמה שיותר הודעות. והטררם התחיל להזכירכם לא מהודעות בשרשורי מנגה. וגם אם זה בשרשור מנגה צריך לסמן ספוילר. לא מבינים, תודה, שלום.

../images/Emo204.gifאני אסביר לך

אני לדוג' קראתי את המנגה עד פרק 226, ואז החלטתי להפסיק. עדיין, אני סקרנית לדעת אם הפרקים טובים, העלילה זורמת, וכו'. ברגע שאני רואה הודעה ללא ספויילר בשרשור, אני אחשוב שזה ביקורת נטו על הפרק ללא ספויילרים בסגנון "היה פרק טוב, העלילה נהיית ממש טובה! כ"כ הרבה מידע חדש.." או "הפרק היה לא משו, בקושי התקדם משהו". ואז אני אדע אם העלילה ממשיכה להיות טובה או שלא, ובכלל- אני נהנית לדעת שיש פרק טוב במנגה, כי זה אומר פרק טוב באנימה אחרי זה. אז כן, אני נרתעת מספויילרים כי אני לא רוצה שיהרס לי, ומצד שני אני כן אוהבת לדעת שהמנגה ממשיכה טוב, או להיות עצובה אם לא. ואני לא חושבת שכ"כ קשה לסמן ספויילר, באמת. אני חושבת שעדי מסכימה איתי, פשוט לא נראה לי שהיא תענה לך. היה פשוט חשוב לי להסביר את זה פעם אחת לכל אלה שלא מבינים <.<

Envious

New member
לפחות את הסברת !

אז מעכשיו אנשים ידעו למה התכוונתן

למעלה