שרשור אהבה
לגליה שלנו

את לא יכולה לראות הופעה בשקט..

כשרייצ'ל לידך רוקדת את ריקוד הידיים...
לקראת סוף ההופעה אני אצלם גם כמה תמונות.. כי אני יושבת ממול ואתם קצת בצד...

egurevitch

New member
גליה חי שולתתתת!!!1

סליחה על הכותרת הטוקבקיסטית באמצע הפורום, אבל קשה לנסח את הדברים באופן מוצלח יותר. אני חוזר מההופעה בצוותא, ועדיין הצלילים של הויולה מהדהדים לי בראש. צלילים נוגים, חזקים, קצביים, מלאים. גליה חי מוסיפה עומק להופעה של קרן פלס, כזה שנראה שבלעדיו היה נשאר טעם גלגל"צי למדי. השיר לפי מילים של יהודה עמיחי בולט באותו אופן על רקע שאר ההופעה, ובו גליה מאפשרת טעימה מאותו קסם שנוצר משילוב מעולה של לחן, עיבוד וביצוע. מי ששמע את הדיסק, או את השירים ברדיו, מומלץ שימהר להופעה הקרובה כדי שישמע ויבין כמה משתפרת המוסיקה עם נגנית מופלאה ובאלאנס נכון. פשוט נהדר.

סוףסוף תמונות.. אז קבלו כמה תמונות

של גליה מההופעה היום בצוותא.. בקרוב שרשור יומולדת...

טל ליהיא

את התמונות שאצלי במצלמה להעלות לפה או ישר למצלמה? יש גם תמונות מההופעה וגם של מיקי עם גליה אחרי ההופעה

פתחתי אלבום תמונות "צוותא 23.8"

אבל אם אין לך 145 תמונות כמו שיש במצלמה שלי..חח.. אז את יכולה להעלות לפה... אני בשוק שצולמו כ"כ הרבה תמונות... איך הספקתם?

perrinat

New member
פשוט כל שניה צילמתי...../images/Emo9.gif

מי שישב לידי כבר השתגע, עד שבסוף הוא אמר לי- חאלאס לצלם!

אחרונה חביבה

את השאר פשוט תראו באלבום שאני פותחת עכשיו בפורום.. יקח לו זמן.. כי יש המון המון המון תמונות

שמתי באלבומים הכל..

אין לי כח לשים פה.. בשוק שאת ערה ועוד יותר בשוק ממש שפכת עליי היום ושכולם בפורום הולכים לראות את זה ממממממממש בקרוב..חח

perrinat

New member
"הקפה נשפך, עכשיו דביק"

ואף אחד לא הולך לראות שום דבר!

תחברי כבר למסנ

וזהו שכן.. זה הולך להיות כזה מצחיק... בשוק שכולי שוקו... אני אומרת העיקר "אלוהים גדול" ..חח

hilali1

New member
במקרה הזה באמת לא רואים כלום

בכל מקרה תגידו לי בדיוק מה להעלות ומה לא.

perrinat

New member
לא מעלים כלום עד שזה לא נערך

ועובר אישור שלי.
תודה, ולילה טוב

Rachel47

New member
אוהו..א גרויסע מאנץ'../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חחח כפרעליך
אני מבטיחה לך שיצאת יותר טוב ממה שאני יצאתי..באחריות
מצד שני אולי באמת עדיף שזה יעלה עם אישור שלך..כי..את יכולה לחסום אותנו

למעלה