שרשור אה? קון 2007

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואלה!?../images/Emo2.gif

למה אף פעם לא שמעתי על זה? חחח
את יודעת מתי יהיה הכנס הבא..?

BlackEyedSpirit

New member
אם את לא מחשיבה../images/Emo29.gif

את האנימה-פיסט, הכנס שיהיה בעכו ב26 לחודש, הכנס הבא כנראה יהיה בפורים~

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה שונה בין כל הכנסים..?

מצטערת על הבורות אבל אני לא רואה עוד אנימות חוץ מאינויאשה (ופעם גם סאקורה..) אז אף פעם לא התעניינתי אז לא שמעתי על הכנסים האלו... מה יהיה בכנס שבעכו..?

|:

זה ממש עצוב לראות שבפורומים האחרים לא העריכו את מה שעשינו... הם עדיין חושבים שאנחנו סתם סקולגירלס ושגילטי גיר השקיעו יותר.... אם זה היה נכון לא היינו זוכים... אבל מ'כפת לי.. הרוב היה בעדנו ותמך בנו.... וחבל שאנשים לוקחים בכזאת רצינות תחרות שאמורים להשתתף בה בשביל הכיף ומי שזכה צריך לפרגן לו! ואנלא אומרת את זה בגלל שזכינו.... גם אם לא היינו זוכות היינו מפרגנות להם... אנשים צריך לקחת דברים בפרופורציות! ולא לקחת את זה קשה ._. נקווה שלפעם הבאה לא יקחו את זה קשה כל כך (((((((:)

אה? קון 2007

. בכל אופן. ניסיתי למכור מנגות של אינויאשה ולא הלך לי. מכרתי רק 4 ועוריט צ'אן הסקסית חייבת לי כסף. וחוץ מזה הצלחתי לבזבז 200 ש"ח. אנוכי ילדה מוכשרת. אבל לא היו אלכס הסקסית ונוח שיצעקו איתי ועם ריקו ועם אנשימים אחרימים 'נו מור סאסקה'. אבל היי, נהניתי. וזה מה שהכי חשוב. דרך אגב, בשרשור של 'משרד החינוך נגד אינויאשה... כלומר, זה אמיתי? אלה היו ממש המורות של יוקי צ'אן? וואו... איזו הטרדה.... היא הלכה בסוף למשטרה או מה? רק מעוניינת לדעת!

וואו.... את ממש משועממת XD

השירשור הזה היה לפני יותר משנה.....אם לא שנתיים Oס מי זוכר מזה היה בסוף? XD

Mana Sama

New member
עצלנית מכדי לכתוב סיכום..אבל קבלו תמונות ^^

לא העלתי תמונות מהקאסטים כי הן יצאו פשוט גרוע.. קצת יותר מידי תמונות שלי..תחיו עם זה ^^;; http://s204.photobucket.com/albums/bb27/Xhui_Chan

למעלה