שרשור אוף טופיק

enzim

New member
קטע נחמד במיוחד לכבודך

כרגיל, הגיע באימייל היישר לתיקיית הספאם. קרדיט למחבר האלמוני. אחלה קטע בשביל דיון על המיליטריסטיות של החברה בישראל וכו'. מתי נדע שהגיע השלום האמיתי? כשיגידו שיריון ויתכוונו לצב כשיגידו גִזרה ויתכוונו לדיאטה כשיגידו מגב – ויתכוונו לספונג'ה כשתרגיל – יהיה בחשבון 03 תהיה רק קידומת קו – יהיה באוטובוס וסוללה תהיה בדיסקמן כשפקודות – יקבלו רק מחשבים וכשבשק"ם – נקנה מוצרי חשמל רימון וערבה – יהיו בסוכות ודובדבן וחרוב יהיו רק פירות טעימים כשלפתוח אש יהיה בשביל להדליק סיגריה כשיגידו פצצות וכולן יהיו בלונדיניות כשפגז יהיה מישהו חתיך כשכדור יהיה אקמול וכשיתווכחו אם ניצחנו או הפסדנו – בכדורגל כשחטיבה תהיה בין היסודי לתיכון כשגדוד יהיה בצופים כיתה תהיה בבית הספר ומחלקה רק בבנק בסיס יהיה לעוגה ומחנה על העצים הנח"ל רק להקה והצוללת צהובה ומלחמה תהיה רק בקלפים כשיגידו חלל ויתכוונו לנאס"א.

a e q u i t a s

New member
אם כבר מדברים על צבא

אם כבר מדברים על צבא, זה אחד הקטעים שהיו תלויים בכניסה המסדרון למשרדים בקרייה. אבל יש לי שאלה אחרת???! למה אתה רק מקבל ספאמים כאלה נחמדים... ואני מקבל ספאמים בעל תיאורים גרפיים של פעילויות מיניות מגונות
נורא משעמם לי היום אני מודה חחחחחחח

enzim

New member
ואם כבר התחלנו עם הספאם..

הנה מכתב שהופץ בזמן המלחמה: חייבים להצביע למען ישראל באתר של ה סי אן אן ! העולם ומשפיע מאוד על דעת הקהל העולמית הסקר הזה מוצג בכל רחבי הכנסו ללינק , גלגלו את העמוד למטה QUICK VOTE ובחרו בתמיכה והצדקה לפעולת צה"ל ! http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html להעביר הלאה לכל העולם היהודי ! אל תעצרו את השרשרת (חסכתי מכם את ההדגשות באדום והגופן הענק) וכמובן שגם דוברי הרוסית לא מקופחים. שימו לב למייל הבא: Помните знаменитую фразу Голды "Мир на Ближнем Востоке наступит тогда, когда арабы будут любить своих детей сильнее, чем они ненавидят евреев"? Ошиблась Голда, ошиблась. Мир на Ближнем Востоке наступит тогда, когда мы научимся любить наших детей сильнее, чем арабских. И можете посвятить эту новорожденую цитату погибшим вчера ребятам. בתרגום חופשי: "זוכרים את האמרה המפורסמת של גולדה שאמרה שהשלום במזרח הקרוב (המזרח התיכון) יתחיל כאשר הערבים יאהבו את ילדיהם יותר מאשר הם שונאים את היהודים?" טעתה גולדה, טעתה. השלום במזרח התיכון יתחיל כאשר אנו נלמד לאהוב את ילדינו יותר מאשר את הילדים הערבים. אתם יכולים להקדיש ציטוט זה לבחורים שמתו אתמול. אם אתה עדיין מעוניין בספאם אני מוכן לשלוח לך קצת, בתמורה לאדום כמובן

a e q u i t a s

New member
לא לא לא אני מוותר

לאאאאאאאאאאא, ספאם זה לא כיף.. ממש לא
ואם יש פה איזה ניסיון למתן שוחד

enzim

New member
למה שוחד?

זה מתנה צנועה עבור טובה קטנה..בערך כמו מינוי פוליטי
רק תיזהר שאחר כך לא יאשימו אותך שאתה ימני קיצוני בגלל זה

a e q u i t a s

New member