שרשור אוף טופיק

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

enzim

New member
השטחים הכבושים בפלסטין? מושג חדש?

אני מכיר מדינה בשם ישראל, לא מכיר מדינה בשם פלסטין. שטחים כבושים=שטחים משוחררים.

a e q u i t a s

New member
...

הגדה המערבית עדיין תחת שליטה ישראלית, וראש הממשלה אהוד אולמרט בנאום בקונגרס אמריקאי קרא לאבו מאזן "נשיא פלסטין", מבחינתי הוא הסמכות ישראלית מוסמכת... פלסטין קיימת, מרוסקת בגלל החמאס ולא בעלת רצף טריוטראלי כמו שצריכה להיות... אבל התכנסות של אולמרט תסיים את הכיבוש הישראלי בשטחים לא לנו.

a e q u i t a s

New member
ממש לא

אני שמאלני ריאלסטי, יש אירועים שבהם אני נוטה יותר ימינה ויש מקרים שבהם אני שמאלה... בלבנון אין כל כך הרבה ברירות, אבל כל הנושא של הפלסטינים, הוא כבר עניין אחר לגמרי.

enzim

New member
הייתי מתווכח על זה אם היה לי כח

אבל אין לי, וחבל סתם להרוס את שירשור התמונות. בינתיים אני ושאר חברי הפורום מחכים לשירשור מקיף על קובה (או אולי סיקור באתר סיקור ממוקד) והעמקת השירשור על אימיו של נסראללה.

a e q u i t a s

New member
משהו קטן שרשמתי על קובה

קישור אומנם זה משהו צנוע יחסית למאמרים המעולים של סיקור ממוקד, אבל זה התרומה הקטנה שלי לפורום...

a e q u i t a s

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הכיתוב

אהבתי את הכיתוב "..חייל צהל עוזר לעוד קשיש המשתייך לעם הערבי העויין ..." חייב להגיד שהפלת אותי מהכיסא מרוב צחוק

אנא עיזרו להפיץ את התמונות החשובות

הללו! שכולם יראו כמה צה"ל הוא צבא שמורכב מהאנשים הכי טובים והכי מוסריים שיש. והוא בסה"כ צבא שמגן עלינו מהבאים לכלותנו, זה צבא הגנה לישראל..

ne ro

New member
אבל נכון..

שאלג'יראים הם בעלי צבע עור בהיר יותר?

a e q u i t a s

New member
שרשור אוף טופיק ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לפורום, קישורים, בבקשה לשרשר להודעה זאת.

למעלה