שרשור אוף

sHiR TaDmOr

New member
ואוו תתחדשי! הם ממש ממש יפים!!! ../images/Emo99.gif

והOPI נראים ממש שונים אחד מהשני, מעניין לראות אותם על הציפורניםם. מקסימום תמכרי :)

ענבל30

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצבעים ובקבוקים חדשים לאנדריאה מילנו

אולי לא חדשים, אבל אני עדיין לא נתקלתי בכאלו עדיין. ראיתי אותם על המדף בניו פארם, במקום הבקבוקים הרגילים. 100% שלא היה להם כחול קודם, לכן נראה לי שגם הצבעים חדשים ולא רק האריזה. אבל... לא ראיתי משהו מיוחד שרציתי לנסות - לא קניתי ולא ניסיתי אותם.

sHiR TaDmOr

New member
כבר החברה השניה שמחקה את העיצוב של OPI...

חחחח מה הקטע?!
האמת שיש צבעים נחמדים דווקא, אני אבדוק בהזדמנות! תודה!

DaisyDuke

New member
מחפשת את לק מס' 90 של שיק

מאז שראיתי אותו אצל אפי התאהבתי, אבל אני לא מצליחה למצוא אותו בסביבה הקרובה. בהתכתבות עם שיק נמסר לי שהפסיקו לייצר את הלק [למה?]. אם במקרה מישהי נתקלת בו אשמח שתיידע אותי. תודה.

עכשיו נזכרתי

באמת לא ראיתי אותו הרבה זמן. חבל שהפסיקו לייצר אותו ,הוא דווקא אחלה לחורף.

DaisyDuke

New member
תודה רבה!

תודה לכל הבנות שהציעו תחליפים, אני בינתיים אמשיך לחפש אותו קצת עד שיימאס לי. זה קטע עם לקים, שננעלים על גוון ספציפי. ותודה רבה למעיין :) אשמח אפילו אם תוכלי לשלוח לי אותו ואני אשמח לשלוח לך לק אחר בתמורה.

lilo4

New member
גם לי זה עבר בראש...

יש ל את ה-41, אבל עדיין לא השתמשתי בו. מהסווטצ'ים שראיתי באינטרנט נראה לי שה-41 יותר חום מאפור, אני לא בטוחה שהם ממש דומים

Camden

New member
מכס על הזמנות באינטרנט

אני יודעת שזה לא קשור לפורום, אבל לא ידעתי איפה לשאול ואני חושבת שפה יהיו בנות שידעו לעזור לי... אני רוצה לעשות הזמנה מאסוס, אבל אני מפחדת שיעצרו את החבילה שלי במכס אם היא מעל 50 דולר.. הבעיה היא, שמאוד קל לעלות את ה50 דולר
יצא למישהי פה להזמין משם חבילה בשווי של יותר מ50 דולר? מה גם שקיבלתי מהם חבילה השבוע ולא ראיתי בשום מקום שהיה מפורט שם המחיר... יכול להיות שהם לא כותבים אותו בכלל והחבילות אוטומטית עוברות במכס?

למעלה