50 גוונים של אפור. לא במובן הסקסי.אני מצטערת אבל איזה גוונים יענקי הראה בדיוק?
איתי מהעונה של שפרה יותר זכור לי
איתי היה בגמר זכה במקום רביעי בעונה 1 היה מאוהב בוונסה אלוש מאמנת סוסים עולה מצרפת .אני מצטערת אבל איזה גוונים יענקי הראה בדיוק?
איתי מהעונה של שפרה יותר זכור לי
לא רק הסצנה הזאתבואו נדבר על זה רגע.
על עניין המודל לחיקוי.
לרגע נעזוב את עניין העבודתי שלנו שברור לנו שאף אחד שמגיע לאח הגדול הוא לא מודל לחיקוי.
עדיין יש אנשים שמחפשים כאלה אז בואו ניגע בזה רגע.
ליאל - חבל על המלל.
שניר - עד שהחל בתהליך, היה עבריין צעצוע ששולח בדואים לאנשים. כש"החל התהליך", הפך להיות הסמרטוט של שי. בשני המצבים הללו, לא דוגמא לשום דבר.
יענקי ומעתוק:
שני הדיירים שעליהם אומרים "מודל לחיקוי לנערים".
יענקי - "אלוף הבדיעבד"
בתחילת העונה, לאחר הדחת עידן, זעם על כך שעידן חווה אלימות מצידם של גיא ואלון.
מדוע לא התערב כשזה נעשה?
מדוע חיכה רק לאחר ההדחה של עידן?
לפני כמה פרקים, לאחר שליאל חיקה את מעתוק, זעם על כך שליאל משפיל את מעתוק.
מדוע לא התערב כשזה נעשה?
מדוע עשה את השיחה הזו למעתוק ולא לליאל?
לעומת, סצנת הקנימונים של סתיו.
ראתה שאדם מרגיש מושפל על כך שנכנסו לו לצלחת,
לקחה את הקנימונים והתיישבה בפרצוף של המשפילה.
"מודל לחיקוי לנוער",
האם תרצו שהילד שלכם יפעל בזמן אמת כאשר עושים עוול לילד אחר או שידבר בדיעבד כשכבר אין מה לעשות?
יענקי ומעתוק סיים סיים.
זאת דוגמא אחת מיני רבים.סצינת הקינמונים היא לא מודל לחיקוי ואם כל צעיר ילמד ממנה ויתחיל ליישם בתגובה לאינטריגות עם אחרים, במקומות מסוימים זה יוביל לדקירות
קוקואני מצטערת אבל בחיים לא הייתי אומרת
שמישהו שהולך לאח הגדול הוא מודל לחיקוי
כולה ריאליטי טראש, מיץ של הפח
עם 13% רייטינג בלחץ.
בעיניי זאת תמיד הייתה תכנית בידור ותו לא
משהו לצחוק עליו עם החבר׳ה יום אחרי
מדהים כמה נפח אנשים נותנים לזה בחיים שלהם
חיים שלי 🩷קוקו
כפרה
די להצטער
יש בה רע כמו שיש בה טוב?לא נשכח ולא נסלח
סצינת האיבר, סצינת האשכנזי, סצינת האקונומיקה, סצינת שפיכת המים, סצינת המלח, סצינת החבאת הקפה, סצינת הצרחות החולניות על שיר, סצינת הפרזיטיות / מגיע לי הכל ואין לי שום חובות, עניין האגואיסטיות, התרסות מכוונות, ההערות המגעילות על ניקול ואורי1, ההערות על המשקל של לין, הניסיון להכשיל אחרים, העצב כשאחרים שמחים, השמחה כשאחרים סובלים
על כל מעשה טוב שלה יש 200 רעים
אני רואה את זה אחרתלא נשכח ולא נסלח
סצינת האיבר, סצינת האשכנזי, סצינת האקונומיקה, סצינת שפיכת המים, סצינת המלח, סצינת החבאת הקפה, סצינת הצרחות החולניות על שיר, סצינת הפרזיטיות / מגיע לי הכל ואין לי שום חובות, עניין האגואיסטיות, התרסות מכוונות, ההערות המגעילות על ניקול ואורי1, ההערות על המשקל של לין, הניסיון להכשיל אחרים, העצב כשאחרים שמחים, השמחה כשאחרים סובלים
בחייאת תרימולא נשכח ולא נסלח
לא, כזה יש לו עליי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.