** שרשור אחהצ היום ה42 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
חברים שמעתי כל מיני שמועות, אז אני מזכיר לכם שמצביעים לעינבי המתוקה. לא לצחי ולא כל מיני שטויות כאלו. צחי וקורל יכולים ללכת הביתה זה יעשה להם רק טוב. בואו נעזור להם על ידי כך שנשמור על עינב.|לבכחול|

מיק83

Well-known member
חברים שמעתי כל מיני שמועות, אז אני מזכיר לכם שמצביעים לעינבי המתוקה. לא לצחי ולא כל מיני שטויות כאלו. צחי וקורל יכולים ללכת הביתה זה יעשה להם רק טוב. בואו נעזור להם על ידי כך שנשמור על עינב.|לבכחול|
איזה שמועות?

תגיד אתה אח של עינב ולא מגלה לנו? 🤣

קוקי1947

Well-known member
לא היה שום דבר בחדשות על השמועות האלו

Iakar

Well-known member
מה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?

katy2022

Well-known member
יופי כי אני גם חושבת ורציתי לדעת אם אני מדמיינת.

אלה בדיוק הדברים שאני נהנית מהם באח הגדול, מעניין איך זה יתפתח. אני אוהבת דרמות חח
אם את בקטע של טיקטוק יש להם שם עמודי מעריצים

Iakar

Well-known member
אם את בקטע של טיקטוק יש להם שם עמודי מעריצים
חחח השנה אני נמנעת מהדברים האלה, הייתי יותר מידי מושקעת בסיפור של טליה אופק ושחף וכשזה נגמר הבנתי כמה זה היה מיותר. עונה שעברה הצלחתי לא לעקוב בכלל, העונה ממש קצת אבל הבטחתי לעצמי שזה ישאר ברמת הפורום הזה ולא יותר 😅

Iakar

Well-known member
95% מכל זוגיות בבית האח הגדול זה חארטה בארטה.
פרידה לא נמשכת אליו בכלל. דני מנסה לשרוד במשחק ויעשה הכל בשביל זה.
הכל באח הגדול זה חרטא בגדול אבל בסוף כן מדובר באנשים עם רגשות, אף אחד לא רובוט רק ומחושב, אי אפשר להחזיק ככה לאורך זמן לדעתי

Psy Bear

Well-known member
הכל באח הגדול זה חרטא בגדול אבל בסוף כן מדובר באנשים עם רגשות, אף אחד לא רובוט רק ומחושב, אי אפשר להחזיק ככה לאורך זמן לדעתי
נכון, בגלל זה הכל מתחרבן בסוף, כי הם מתנהגים באופן מחושב ועושים הכל מאסטרטגיה.

ziniozi

Well-known member
מה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
יש שם חברות, כימיה, הומור
יש גם הרבה מודעות שקשר באח זה משהו שיכול להתהפך עליך
פרידה למדה את זה על בשרה עם עניין תום והדר בהתחלה
ודני בא עם הקונספציה מהבית, הכינו אותו חברים מהסוכנות לא להיכנס לשום קשר אלא להיות בפני עצמו בלבד.
כך שגם אם יש עניין או הידלקות - הם מכבים במודע כבר חודש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה