זה יהיה מדהיםתקשיבו, אם תהיה הפתעה ענקית הערב וצחי לא יודח( שקוף שכן יודח) אזי נראה לי שתהיה עוד הדחה בהפתעה, קורלי או מלאני.
זה יהיה מדהיםתקשיבו, אם תהיה הפתעה ענקית הערב וצחי לא יודח( שקוף שכן יודח) אזי נראה לי שתהיה עוד הדחה בהפתעה, קורלי או מלאני.
בצבא האמתאור שירת בצבא???
איזה שמועות?חברים שמעתי כל מיני שמועות, אז אני מזכיר לכם שמצביעים לעינבי המתוקה. לא לצחי ולא כל מיני שטויות כאלו. צחי וקורל יכולים ללכת הביתה זה יעשה להם רק טוב. בואו נעזור להם על ידי כך שנשמור על עינב.
לא הייתי רוצה להיות לה אחאיזה שמועות?
תגיד אתה אח של עינב ולא מגלה לנו?
לא היה שום דבר בחדשות על השמועות האלוחברים שמעתי כל מיני שמועות, אז אני מזכיר לכם שמצביעים לעינבי המתוקה. לא לצחי ולא כל מיני שטויות כאלו. צחי וקורל יכולים ללכת הביתה זה יעשה להם רק טוב. בואו נעזור להם על ידי כך שנשמור על עינב.
גם היא לאמה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
תלוי את מי שואלים?מה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
הוא לא נמשך (עלק)מה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
יופי כי אני גם חושבת ורציתי לדעת אם אני מדמיינת.הוא לא נמשך (עלק)
יש בניהם מתח קסום. אני אוהבת
אם את בקטע של טיקטוק יש להם שם עמודי מעריציםיופי כי אני גם חושבת ורציתי לדעת אם אני מדמיינת.
אלה בדיוק הדברים שאני נהנית מהם באח הגדול, מעניין איך זה יתפתח. אני אוהבת דרמות חח
חחח השנה אני נמנעת מהדברים האלה, הייתי יותר מידי מושקעת בסיפור של טליה אופק ושחף וכשזה נגמר הבנתי כמה זה היה מיותר. עונה שעברה הצלחתי לא לעקוב בכלל, העונה ממש קצת אבל הבטחתי לעצמי שזה ישאר ברמת הפורום הזה ולא יותראם את בקטע של טיקטוק יש להם שם עמודי מעריצים
מה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
הכל באח הגדול זה חרטא בגדול אבל בסוף כן מדובר באנשים עם רגשות, אף אחד לא רובוט רק ומחושב, אי אפשר להחזיק ככה לאורך זמן לדעתי95% מכל זוגיות בבית האח הגדול זה חארטה בארטה.
פרידה לא נמשכת אליו בכלל. דני מנסה לשרוד במשחק ויעשה הכל בשביל זה.
נכון, בגלל זה הכל מתחרבן בסוף, כי הם מתנהגים באופן מחושב ועושים הכל מאסטרטגיה.הכל באח הגדול זה חרטא בגדול אבל בסוף כן מדובר באנשים עם רגשות, אף אחד לא רובוט רק ומחושב, אי אפשר להחזיק ככה לאורך זמן לדעתי
יש שם חברות, כימיה, הומורמה דעת הפורום על דני ופרידה? יש שם משהו או שדני באמת לא בעניין?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.