נטלי פורטמן מהממת ביופיהמלאני: נטלי פורטמן עוכרת ישראל
קונטרול מעביר לשילה
מלאני טענה שנטלי פורטמן הוציאה הודעה לא פרו-ישראלית בהקשר למלחמה ולכן "אנחנו לא אוהבים אותה" ובסוף הוסיפה "לטעמי לכאורה" בנוהלנטלי פורטמן מהממת ביופיה
למה עוכרת ישראל?
פרידה בן אדם טובתגידו מה שתגידו על פרידה אבל היא יודעת להרים לחברות שלה
הייתי מצפה שתהיינה הרבה יותר שיחות פוליטיות בעונה הזאת.פרידה: את קולטת שאולי יש כבר ראש ממשלה אחר ואנחנו לא יודעים?
מלאני: לא, היו נותנים לנו להצביע
זה לא עניין של תקין לא תקין. זה חרטה בתחת. הרבה אנשים שומרים שבת באופן חלקי. יש לי שכנים דתיים, הבן מתהלך עם ציציות בצידי גופו, ראיתיו לא מזמן עומד על הגג דירת הוריו בשישי מאוחר בלילה, נשען על המעקה ומעשן סיגריה בניחותא. והוא חובש כיפה לא רק בשבת.נועם השומר שבת הלך לחמם את האוכל במיקרו
אור שותה מים קרים מהתמי 4 אבל קפה צ״ל מהמיחם
זה תקין?
אולי ההורים שומרים והוא פחות בא לו אז עולה לגג שלא יראו אותוזה לא עניין של תקין לא תקין. זה חרטה בתחת. הרבה אנשים שומרים שבת באופן חלקי. יש לי שכנים דתיים, הבן מתהלך עם ציציות בצידי גופו, ראיתיו לא מזמן עומד על הגג דירת הוריו בשישי מאוחר בלילה, נשען על המעקה ומעשן סיגריה בניחותא. והוא חובש כיפה לא רק בשבת.
הוא דתי בדיוק כמותם. חובש כיפה שחורה כל ימות השבוע.אולי ההורים שומרים והוא פחות בא לו אז עולה לגג שלא יראו אותו
בחור חכם גם מעשן להנאתו גם מונע וויכוחים עם ההורים
אמת. למדנו להבין שתעודות הזהות הן מתוסרטות ומבויימות ואין קשר בינן לבין האדם המדקלם כמו מתוך דף מסרים סותרים.וידוי +המלצה :אף פעם אל תצפו בתעודות הזהות המהונדסות.
כבר שנים שכולנו יודעים שהן מהונדסות, אבל
אי אפשר להימנע לחלוטין מהשפעתן, גם אם אתה מודע.
לא ראיתי את תחילת העונה. בתעודות הזהות אני צופה עכשיו. -
יתכן שאם הייתי רואה את של פרידה, גם אני הייתי מתאהבת בה.
כחובבת אמנות ועוצמה נשית... הייתי מתעלפת עליה...
באסה שאין קשר למי היא פרידה באמת....
אם הייתי רואה את של הדר, הייתי בטח סולדת ממנה.
כייף שאין קשר למי היא הדר באמת.
שתי דוגמיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.