המלאך האדום10
Well-known member
הבעייה שאם אחד משניהם הולך זה נותן הרבה כח לשנימקווה מאוד שליאל ישאר ואברהם או שניר ילכו
אולי אני טועה ודווקא האוהדים של אחד לא אוהבים את השני
הבעייה שאם אחד משניהם הולך זה נותן הרבה כח לשנימקווה מאוד שליאל ישאר ואברהם או שניר ילכו
מה קנתה לו? בגדים?לא יודעת אם אברם מודח היום או לא
לבינתיים ספיר מראה דברים שהיא קנתה לו היום
כל פעולה שלה חשודה, אחרי ההדחה הקודמת
כן ותכשיטיםמה קנתה לו? בגדים?
מסתבר שללעוג על פיברומיאלגיה זה בסדרתסבירו אין סתיו שסובלת מכאבי גב ופיברלוגיה יושבת בצורה כזאת ומתאפרת שעות, אבל ניקיונות וכלים לא יכולה, שמעתם שאמרה שהיא רוצה להשאר עוד ימים
אח, איזו מן שלווה,
סיימתי לאפות, כושלאחותם.
ובחוץ, כבשן.
גם בבית לכאורהאח, איזו מן שלווה,
סיימתי לאפות, כושלאחותם.
ובחוץ, כבשן.
גם אניסשה!
זה כה נחלאווי.
אני נחלאווית.
כי בפעם האלף, פיברו זו מחלה שהכאב בה נודד מאיבר לאיבר, ומעוצמה לעוצמה.תסבירו אין סתיו שסובלת מכאבי גב ופיברלוגיה יושבת בצורה כזאת ומתאפרת שעות, אבל ניקיונות וכלים לא יכולה, שמעתם שאמרה שהיא רוצה להשאר עוד ימים
מי מבשל שם היום? רק הגברים...שניר, ליאל, יענקי ואברם מסייע בקילוף וערבובים. ולפני הדחתו גם אורי כהן בישל לא מעט.כי בפעם האלף, פיברו זו מחלה שהכאב בה נודד מאיבר לאיבר, ומעוצמה לעוצמה.
יש לא מעט לכתוב בגנותה של סתיו, אין צורך להתקע על מחלות.
זו מחלה איומה, לא מאחלת לאיש.
אגב, כשהגברים שם יכנסו לבשל, לאפות, ולעשות כלים,
יהיה אפשר לבוא בטענות לסתיו. כל עוד הם פטורים,
היא לא השפחה שלהם.
לא ראיתי שקצפכם יוצא על הגברים הבטלנים, השיחים.
סנסרלי,
פימניסטה.
אני יודעת שאת לא מחונטות סתיו, אבל אברהם רחץ הרבה מאוד כלים ואני לא מחונטות אברהםרות, את יחידת סגולה.
כשאברהם יבלה כמה שעות בהדחת כלים,
שיבואו לדבר איתי על בטלנות.
והאמיני לי, אני לא נמנת על חונטת סתיו.
היא נכתשת במקלדתי ללא אבחנה, והכי הרבה.
היום, עכשיו הכינה פסטה.. ונראה לי אחרי שספיר הודחה יענקי פחות אוהב להיות במטבחמי מבשל שם היום? רק הגברים...שניר, ליאל, יענקי ואברם מסייע בקילוף וערבובים. ולפני הדחתו גם אורי כהן בישל לא מעט.
לא זוכרת כמה קצף יצא על גיא שלא נקף אצבע? הוא היה שיח' של ממש. וחטף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.