tortt
Well-known member
חחח17:32 אור לנועם "אתה צריך ללמוד לשחרר"
אי אפשר להמציא את זה
גם מאוד אהבתי ש"לדיג'יי יש מנטליות שונה של אמריקה"
את גם מרגישה שאת בשכונות יוקרה בLA כשאת שומעת את האמא והאח?
חחח17:32 אור לנועם "אתה צריך ללמוד לשחרר"
אי אפשר להמציא את זה
ניחוח של הוליווד הילסחחח
גם מאוד אהבתי ש"לדיג'יי יש מנטליות שונה של אמריקה"
את גם מרגישה שאת בשכונות יוקרה בLA כשאת שומעת את האמא והאח?
תכל'ס אור צודק במה שהוא אומר לו ואני מבינה את חוסר הסבלנות שלו אליו17:32 אור לנועם "אתה צריך ללמוד לשחרר"
אי אפשר להמציא את זה
אני חושבת שזה קשור לספקטרום הזכרתי את זה כאן ולא משחק יש מאפיינים דומים,אף מקרה לא דומה בהכרח למישנהו גם בדרגות הקושי למי שמכיר, מקרב ילדים של חברים די ביטלו את זה בקטע של עובד על כולם. זה לא אייקיו נמוך יש לו אינטיליגנציה, אבל גם לסביבה יש השפעה על ההתפתחות. הוא מעבד באיטיות הכל וכבד בתקשורת נוטה לנפח להאריך בדיבור עד שמזקק את המחשבה.אני בטוחה שאם נועם עושה אבחנה מוצאים אצלו אוטיזם או שמדובר באייקיו נמוך במיוחד.....
זה לא שפויהוא שוב הגיע לפרידה והדר.
זה כבר כישרון.
על הדר הוא מתפוצץ כמו לבה רותחת בדרך שורף את כל האמת ממציא מילים משלוזה לא שפוי
אל דאגה בקרוב מזוודות והכנות לשידוראמא אמא אמא הוא הגיע לריקאפ על הדר
ועוד מול נועם
אמא אמא אמא
השיחה כרגע התארכה בשלוש שעות
מיוטטט
יש עוד שעה לפחותאל דאגה בקרוב מזוודות והכנות לשידור
מיוט בענק נועם בוועדת קבלה הקרקע נוחה, זה המחיר נועם בולע הכל, איזה רצף הוא הגביר מהירות עוד מעט התרסקות, נועם בטח לא עומד בקצב לחשוב כמה הוא עוצר בתוכו. שוב ריב הנקניקיות לא מאשים את מיכל ואת עצמו רק אותה. ווי ווי איזה סמרטוט נקמני שנעול חזק. נועם יהייה האדם האחרון שישמע את המתקפה הזאת. אין לו מי שחדור שנאה למעט מיכל ששוחררה לביתה. היא לעולם לא אמרה לחיים שיעזוב את אור להפך רק ביקשה שישים לב. הוא אומר ששמע כשעבר ליד כשהחוקר נועם שואל אותו אם חיים סיפר לו. "גם אם צריך להיות עם תחתון אחרון הכל בסדר"אמא אמא אמא הוא הגיע לריקאפ על הדר
ועוד מול נועם
אמא אמא אמא
השיחה כרגע התארכה בשלוש שעות
מיוטטט
את נמצאת במציאות, שבה יושבים כמה טמבלים ומקשקשיםדי ג'י ונועם יושבים כמו שני טמבלים ושותקים....נותנים לו לקשקש שטויות...סתמו לו..תסתרו אותו..תעשו משהו....טיפשים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.