** שרשור אחה"צ - היום ה-102 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

8LIBI8

Well-known member
אני בטוחה שאם נועם עושה אבחנה מוצאים אצלו אוטיזם או שמדובר באייקיו נמוך במיוחד.....

סטיריקון9

Well-known member
אני בטוחה שאם נועם עושה אבחנה מוצאים אצלו אוטיזם או שמדובר באייקיו נמוך במיוחד.....
אני חושבת שזה קשור לספקטרום הזכרתי את זה כאן ולא משחק יש מאפיינים דומים,אף מקרה לא דומה בהכרח למישנהו גם בדרגות הקושי למי שמכיר, מקרב ילדים של חברים די ביטלו את זה בקטע של עובד על כולם. זה לא אייקיו נמוך יש לו אינטיליגנציה, אבל גם לסביבה יש השפעה על ההתפתחות. הוא מעבד באיטיות הכל וכבד בתקשורת נוטה לנפח להאריך בדיבור עד שמזקק את המחשבה.

Lotarica

Well-known member
הדיבור שלו אלים...שום דבר לא השתנה מאז שנכנס לתכנית..בחור דוחה....איבד את כל המחנה שלו,נשאר רק דני בתקוה שיעוף לפני הגמר...אולי אז אור יבין שהדרך שלו לא היתה נכונה.:mad:

סטיריקון9

Well-known member
אמא אמא אמא הוא הגיע לריקאפ על הדר
ועוד מול נועם
אמא אמא אמא
השיחה כרגע התארכה בשלוש שעות
מיוטטט :eek::eek::eek:
מיוט בענק נועם בוועדת קבלה הקרקע נוחה, זה המחיר נועם בולע הכל, איזה רצף הוא הגביר מהירות עוד מעט התרסקות, נועם בטח לא עומד בקצב לחשוב כמה הוא עוצר בתוכו. שוב ריב הנקניקיות לא מאשים את מיכל ואת עצמו רק אותה. ווי ווי איזה סמרטוט נקמני שנעול חזק. נועם יהייה האדם האחרון שישמע את המתקפה הזאת. אין לו מי שחדור שנאה למעט מיכל ששוחררה לביתה. היא לעולם לא אמרה לחיים שיעזוב את אור להפך רק ביקשה שישים לב. הוא אומר ששמע כשעבר ליד כשהחוקר נועם שואל אותו אם חיים סיפר לו. "גם אם צריך להיות עם תחתון אחרון הכל בסדר"

נערך לאחרונה ב:

Lotarica

Well-known member
די ג'י ונועם יושבים כמו שני טמבלים ושותקים....נותנים לו לקשקש שטויות...סתמו לו..תסתרו אותו..תעשו משהו....טיפשים

יונתנסקי

Well-known member
די ג'י ונועם יושבים כמו שני טמבלים ושותקים....נותנים לו לקשקש שטויות...סתמו לו..תסתרו אותו..תעשו משהו....טיפשים
את נמצאת במציאות, שבה יושבים כמה טמבלים ומקשקשים
ומי שיכול, ובידו הסמכות לומר להם "סתמו" לא אומר להם.

אז מה את מתרגשת ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה