svtar25
Well-known member
מסכימה, יכול להיות פוטנציאל! אפילו לידידות לא חייב זוגיות רומנטית, אנחנו לא חייבים רומנים.צפה בקובץ המצורף 106225
יש שם משהו..
מסכימה, יכול להיות פוטנציאל! אפילו לידידות לא חייב זוגיות רומנטית, אנחנו לא חייבים רומנים.צפה בקובץ המצורף 106225
יש שם משהו..
קורלי תשלוף עליה ציפורניים.צפה בקובץ המצורף 106225
יש שם משהו..
ממש ככה. עידן מתיש. גרם 1 של כריזמה אין לו. והכי הזוי כמה הוא כרוך אחרי אורית. מתחנף אליה בכל הזדמנות.עוקב אחרי הפורום כבר כמה עונות
פתחתי משתמש בזה הרגע במיוחד כדי להגיד שעידן משעמם אותי וניצחון שלו ישעמם אותי עוד יותר
הנאום שלו מלפני שעתיים (בשונה מכל שאר הדברים שהוא מספק עד כה) זה משהו שיגיע לשידור והוא יזכה לעוד יותר אהדה
גם פלוץ שלו יזכה לאהדה היסטרית
בקיצור עוד לא עברו שבועיים וכבר עייפתי
אותי בכלל מפתיע שהוא לא מופיע ב90% מכל פרק, הוא קלאסי לריאליטי בשקל של רשת13ממש ככה. עידן מתיש. גרם 1 של כריזמה אין לו. והכי הזוי כמה הוא כרוך אחרי אורית. מתחנף אליה בכל הזדמנות.
עידן בחור איכותי , חכם, גיבור ישראל. ישראלי היפה, האמיץ, המוכשר כזה שכל אמא רוצה כתור חתן,( אולי אמילי מרצה את אמא שלה בבחירה בעידן כי אמא שלה הייתה בוחרת בו כבן זוג) אבל עקב עובר "טוב" הבת יכולה לפתח אלרגיה לברוח למזרח הרחוק או לדרום אמריקה ושם למצוא איזה איש מאפיה קולומביאני רע...עוקב אחרי הפורום כבר כמה עונות
פתחתי משתמש בזה הרגע במיוחד כדי להגיד שעידן משעמם אותי וניצחון שלו ישעמם אותי עוד יותר
הנאום שלו מלפני שעתיים (בשונה מכל שאר הדברים שהוא מספק עד כה) זה משהו שיגיע לשידור והוא יזכה לעוד יותר אהדה
גם פלוץ שלו יזכה לאהדה היסטרית
בקיצור עוד לא עברו שבועיים וכבר עייפתי
אמור להיותיש שידור היום?
תודה פאפי….אמור להיות
נכנסה לאח הגרסה עם המראה הסנובי שלה
נראית יותר מלאה .. פחות חומצה בשפתיים. גבות מזעזעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.