** שרשור אחה"צ - היום ה-12 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

JU34

Well-known member
עוקב אחרי הפורום כבר כמה עונות
פתחתי משתמש בזה הרגע במיוחד כדי להגיד שעידן משעמם אותי וניצחון שלו ישעמם אותי עוד יותר
הנאום שלו מלפני שעתיים (בשונה מכל שאר הדברים שהוא מספק עד כה) זה משהו שיגיע לשידור והוא יזכה לעוד יותר אהדה
גם פלוץ שלו יזכה לאהדה היסטרית
בקיצור עוד לא עברו שבועיים וכבר עייפתי

רות 1234

Well-known member
פתחתי משתמש בזה הרגע במיוחד כדי להגיד שעידן משעמם אותי וניצחון שלו ישעמם אותי עוד יותר
הנאום שלו מלפני שעתיים (בשונה מכל שאר הדברים שהוא מספק עד כה) זה משהו שיגיע לשידור והוא יזכה לעוד יותר אהדה
ממש ככה. עידן מתיש. גרם 1 של כריזמה אין לו. והכי הזוי כמה הוא כרוך אחרי אורית. מתחנף אליה בכל הזדמנות.

JU34

Well-known member
ממש ככה. עידן מתיש. גרם 1 של כריזמה אין לו. והכי הזוי כמה הוא כרוך אחרי אורית. מתחנף אליה בכל הזדמנות.
אותי בכלל מפתיע שהוא לא מופיע ב90% מכל פרק, הוא קלאסי לריאליטי בשקל של רשת13
אולי רוצים לתת לאחרים הזדמנות
הבעיה היא שאף אחד אחר הוא לא דמות "לניצחון". אולי למעט חיים ופרידה (שבאופן מפתיע העריכה אוהדת אותה)
המשבצת עליה הכניסו את עידן היא גם המשבצת עליה הוא יצא (ככל הנראה) בתור המנצח. עובדה שיוסי גם לחם בעזה אבל הוא נכנס על תקן סיפור אחר לגמרי.

וברמה העקרונית אני יכול להתמודד עם ניצחון של עידן, פשוט נמאס שהריאליטי ברשת כזה צפוי ברמה שתוך שבוע אפשר כבר להבין מי יהיו רוב האנשים בגמר

svtar25

Well-known member
עידן בחור איכותי , חכם, גיבור ישראל. ישראלי היפה, האמיץ, המוכשר כזה שכל אמא רוצה כתור חתן,( אולי אמילי מרצה את אמא שלה בבחירה בעידן כי אמא שלה הייתה בוחרת בו כבן זוג) אבל עקב עובר "טוב" הבת יכולה לפתח אלרגיה לברוח למזרח הרחוק או לדרום אמריקה ושם למצוא איזה איש מאפיה קולומביאני רע...

מצב
הנושא נעול.
למעלה