אחר צוהריים טובים
תום צריך לסדר את השיניים שלו. הן מכוערותאחרהצ טובים לכולם🩵
יש אנשים שנורא מגעיל לראות אותם אוכלים,
נתחיל מזה שחלק מהבנים יושבים לשולחן בלי חולצה שזה דוחה. התאומים יושבים כל כך כפופים שעוד רגע הפנים שלהם יהיו בתוך הצלחת והם לא יצטרכו תיווך של סכום כדי לאכול. ותום...אומייגוד תום, אוכל את העוף עם הידיים כל הידיים שלו שומניות ואז הוא פשוט אוחז במזלג והסכין וממשיך לאכול ככה, עם כל השמנוניות בידיים. הוא ממש דוחה אותי. אור משום מה לא ישב איתם לאכול![]()
נראה לי שאמרו שהוא לא יכול לשבת כשיש עוף שלם על השולחן…בהמשך למה שנכתב בשרשור הקודם שאור לא ישב איתם לאכול - הוא צריך להיות שונה מהקבוצה, לא אשתמש במילה מחרים את עצמו אבל סוג של כדי שכל הפוקוס יהיה עליו. הוא מאוד אוהב את אורית אין סיכוי שיבין שעשה טעות
כי הם חבריםבן: ״על חיים אפילו צעקתי״
כן בן, יש סיבה שאסור לצעוק על חיים?
זה עידן אמר, והוא התכוון שחיים פשוט אדם טוב שלא עושה בעיות.בן: ״על חיים אפילו צעקתי״
כן בן, יש סיבה שאסור לצעוק על חיים?
או קי, עידן ועדיין זה מתנשא .זה עידן אמר, והוא התכוון שחיים פשוט אדם טוב שלא עושה בעיות.
לא, זאת לא הייתה הכוונה שלו.או קי, עידן ועדיין זה מתנשא .
גם על אדם טוב בדרך כלל מותר לצעוק.
הם מנסים לתת לו יחס שונה רק בגלל הגובה שלו
לירון הבת של אורית אמא? לא ידעתי...מישהו שמע את לירון מדברת אי פעם על הילד שלה? נזכרתי כמה בר כהן הייתה משחקת על הקלף שהיא אמא…גם בריבים לא קשורים הייתה מכניסה ״אני אמא״
כן יש לה ילד קטן…היא התגרשה וחזרה לגרושלירון הבת של אורית אמא? לא ידעתי...
אם המשימה תהיה ברמה של משחק הכיסאות אנחנו לא נופתעשאלה : "משימת תקציב תהיה בת יום אחד? מחר בלבד? רביעי תקציב, חמישי יביאו את הקניות? או נגיד ליליה לבן היום ומחר עד הבוקר .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.