** שרשור אחה"צ - היום ה-16 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
אחרהצ טובים לכולם🍍🩵
יש אנשים שנורא מגעיל לראות אותם אוכלים,
נתחיל מזה שחלק מהבנים יושבים לשולחן בלי חולצה שזה דוחה. התאומים יושבים כל כך כפופים שעוד רגע הפנים שלהם יהיו בתוך הצלחת והם לא יצטרכו תיווך של סכום כדי לאכול. ותום...אומייגוד תום, אוכל את העוף עם הידיים כל הידיים שלו שומניות ואז הוא פשוט אוחז במזלג והסכין וממשיך לאכול ככה, עם כל השמנוניות בידיים. הוא ממש דוחה אותי. אור משום מה לא ישב איתם לאכול 🤔

רינה 157

Active member
אחרהצ טובים לכולם🍍🩵
יש אנשים שנורא מגעיל לראות אותם אוכלים,
נתחיל מזה שחלק מהבנים יושבים לשולחן בלי חולצה שזה דוחה. התאומים יושבים כל כך כפופים שעוד רגע הפנים שלהם יהיו בתוך הצלחת והם לא יצטרכו תיווך של סכום כדי לאכול. ותום...אומייגוד תום, אוכל את העוף עם הידיים כל הידיים שלו שומניות ואז הוא פשוט אוחז במזלג והסכין וממשיך לאכול ככה, עם כל השמנוניות בידיים. הוא ממש דוחה אותי. אור משום מה לא ישב איתם לאכול 🤔
תום צריך לסדר את השיניים שלו. הן מכוערות

meital38

Well-known member
בהמשך למה שנכתב בשרשור הקודם שאור לא ישב איתם לאכול - הוא צריך להיות שונה מהקבוצה, לא אשתמש במילה מחרים את עצמו אבל סוג של כדי שכל הפוקוס יהיה עליו. הוא מאוד אוהב את אורית אין סיכוי שיבין שעשה טעות

katy2022

Well-known member
בהמשך למה שנכתב בשרשור הקודם שאור לא ישב איתם לאכול - הוא צריך להיות שונה מהקבוצה, לא אשתמש במילה מחרים את עצמו אבל סוג של כדי שכל הפוקוס יהיה עליו. הוא מאוד אוהב את אורית אין סיכוי שיבין שעשה טעות
נראה לי שאמרו שהוא לא יכול לשבת כשיש עוף שלם על השולחן…

lady mahvat

Well-known member
בן: ״על חיים אפילו צעקתי״

כן בן, יש סיבה שאסור לצעוק על חיים?

מיבאלי

Active member
זה היה בהקשר לישיבת התקציב שיושבים בצד ואומרים מה לקנות וזה מוציא מריכוז לכן הוא אמר את המשפט. הוא הציע שעוד מישהו ישב ניטרלי ישב לידו. אורית אמרה לו אבל לא מישהו מהתאומים

Lotarica

Well-known member
כל עונה אותו קטע... אמהות שהשאירו ילדים בבית מתחילות עם בכי והיסטריה....אז די לקטר....אל תכניסי לאח הגדול...זה כבר ממש מביך

katy2022

Well-known member
מישהו שמע את לירון מדברת אי פעם על הילד שלה? נזכרתי כמה בר כהן הייתה משחקת על הקלף שהיא אמא…גם בריבים לא קשורים הייתה מכניסה ״אני אמא״

willing

Well-known member
מישהו שמע את לירון מדברת אי פעם על הילד שלה? נזכרתי כמה בר כהן הייתה משחקת על הקלף שהיא אמא…גם בריבים לא קשורים הייתה מכניסה ״אני אמא״
לירון הבת של אורית אמא? לא ידעתי...

svtar25

Well-known member
שאלה : "משימת תקציב תהיה בת יום אחד? מחר בלבד? רביעי תקציב, חמישי יביאו את הקניות? או נגיד ליליה לבן היום ומחר עד הבוקר .

katy2022

Well-known member
שאלה : "משימת תקציב תהיה בת יום אחד? מחר בלבד? רביעי תקציב, חמישי יביאו את הקניות? או נגיד ליליה לבן היום ומחר עד הבוקר .
אם המשימה תהיה ברמה של משחק הכיסאות אנחנו לא נופתע

Lotarica

Well-known member
מה הקישקוש הזה? שיפתחו ישיבה בבית האח..הכי טוב...משגעים אותי כל אלה שמדברים עם חבר דמיוני....די...די כבר עם ההצגות האלה.:mad::mad::mad:

Lotarica

Well-known member
מעניין שאת הטקס הפגני הזה האח מראה במלואו....יהב מתאבל על אמא שלו גם בלי כל הקשקושים האלה...הוא בבוקר התאבל בשקט בנסט...
נשים לחוד גברים לחוד... נשים טיפשות שמסכימות לחלוקה הזו.. רק הדר ישבה בין הגברים..כל הכבוד לה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה