נראה לי שאמרו שהוא לא יכול לשבת כשיש עוף שלם על השולח
מה?ואי מה זה היה עכשיו? איזה מביך
אזכרה של אמא של יהבואי מה זה היה עכשיו? איזה מביך
ממשפתאום כולם התכנסו בסלון, ישבו, דיברו, אחר כך נעמדו בהעמדה משונה כזאת, מין תפילה לעילוי נשמתה של אמא של יהב ואז האח שם איזה שיר סוחט דמעות ויהב התפרק במטבח לגמרי וכולם פשוט עמדו סביבו כמו נרות חנוכה והביטו בו מתפרק כאילו זאת הצגה. הם עמדו שם כאילו בצפירה, כך אחד נתקע במקום שלו בלי לזוז ופשוט התסכלו עליו. מידי פעם מישהו ניגש לחבק אותו וכל הסצנה נראתה כל כך קרינג'ית אלוהים שישמור אותי
סיפור עצוב והכל אבל התיאור שלך של האירועים הפיל אותי מצחוק.פתאום כולם התכנסו בסלון, ישבו, דיברו, אחר כך נעמדו בהעמדה משונה כזאת, מין תפילה לעילוי נשמתה של אמא של יהב ואז האח שם איזה שיר סוחט דמעות ויהב התפרק במטבח לגמרי וכולם פשוט עמדו סביבו כמו נרות חנוכה והביטו בו מתפרק כאילו זאת הצגה. הם עמדו שם כאילו בצפירה, כך אחד נתקע במקום שלו בלי לזוז ופשוט התסכלו עליו. מידי פעם מישהו ניגש לחבק אותו וכל הסצנה נראתה כל כך קרינג'ית אלוהים שישמור אותי
ממש ככה. היה מאוד לא נעים לצפיה ובטוח יכנס לפרקהבמאי אמר כולם לבכות עכשיו
הבנתי למה זה היה לי קרינג'י.הבמאי אמר כולם לבכות עכשיו
עכשיו הוא שוב דיבר על זה!! אמר שהדר בכוונה הולכת ומציעה לאנשים מהקרם...די אין לי כוחאור: "איזה ריבים של ילדים מפגרים"
אותו אחד שרב על קרם...
הדר ותוםעל מי אור ודני מדברים
ואי הוא כל כך שונא אותהאור עוד יגרום לי לאהוב אותו בטעות אם הוא ימשיך ללכלך על הדר ככה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.