** שרשור אחה"צ - היום ה-16 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

meital38

Well-known member
כולם בוכים במטבח אורית באה לקחה מים והלכה. התחבקה עם לירון ואור ושלושתם יצאו החוצה. גם אחרי הקדיש אור עבר ליד יהב בלי להגיד כלום כולם חיבקו את יהב. אפשר לא לאהוב ואפשר לשנוא אבל צריך להיות קצת רגישים. בטח תיכף ירכלו שהוא עשה הצגה

ל א ר ה 1

Well-known member
פתאום כולם התכנסו בסלון, ישבו, דיברו, אחר כך נעמדו בהעמדה משונה כזאת, מין תפילה לעילוי נשמתה של אמא של יהב ואז האח שם איזה שיר סוחט דמעות ויהב התפרק במטבח לגמרי וכולם פשוט עמדו סביבו כמו נרות חנוכה והביטו בו מתפרק כאילו זאת הצגה. הם עמדו שם כאילו בצפירה, כך אחד נתקע במקום שלו בלי לזוז ופשוט התסכלו עליו. מידי פעם מישהו ניגש לחבק אותו וכל הסצנה נראתה כל כך קרינג'ית אלוהים שישמור אותי

SNIPES

Well-known member
פתאום כולם התכנסו בסלון, ישבו, דיברו, אחר כך נעמדו בהעמדה משונה כזאת, מין תפילה לעילוי נשמתה של אמא של יהב ואז האח שם איזה שיר סוחט דמעות ויהב התפרק במטבח לגמרי וכולם פשוט עמדו סביבו כמו נרות חנוכה והביטו בו מתפרק כאילו זאת הצגה. הם עמדו שם כאילו בצפירה, כך אחד נתקע במקום שלו בלי לזוז ופשוט התסכלו עליו. מידי פעם מישהו ניגש לחבק אותו וכל הסצנה נראתה כל כך קרינג'ית אלוהים שישמור אותי
ממש
לא נעים לצפייה
העברתי באמצע.

Psy Bear

Well-known member
סיפור עצוב והכל אבל התיאור שלך של האירועים הפיל אותי מצחוק.

ל א ר ה 1

Well-known member
הבמאי אמר כולם לבכות עכשיו
הבנתי למה זה היה לי קרינג'י.
שיר עצוב ודייר בוכה על אמא שמתה, אף אחד לא יכול להרשות לעצמו שלא להיות בפריים, אז נשארים תקועים במקום, מפחדים לזוז שמא לא יכללו בסצנה שבפרק וזה נראה כמו שזה נשמע, לא טבעי, משוחק, תקוע, מוזר, נצלני ועלוב.
איפ

SNIPES

Well-known member
אור עוד יגרום לי לאהוב אותו בטעות אם הוא ימשיך ללכלך על הדר ככה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה