** שרשור אחה"צ - היום ה-19 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

wellcome2

Well-known member
היום חרגתי ממנהגי כי סיקרן אותי הראיון עם אבא של הדר. אז זפזפתי לקובי תחת ושם שמעתי דברים מעניינים על הדר מפי אביה, להלן חלק מהם:
היא חיה לבד בארה״ב כשלמדה בקולג׳ ברקלי המפורסם.
יש לה תואר ראשון והיא משלימה תואר שני בביולוגיה וכימיה. היא היתה מצטיינת דיקן ברייכמן.
כשנשאל לגבי טעמה בגברים ענה: רוב האקסים שלה היו שחורים.
האם התכוון לאמריקאים מבוסטון מסצ׳וסטס או שרק לי זה נשמע רע?
איש נחמד סך הכל

alesandro2

Well-known member
היום חרגתי ממנהגי כי סיקרן אותי הראיון עם אבא של הדר. אז זפזפתי לקובי תחת ושם שמעתי דברים מעניינים על הדר מפי אביה, להלן חלק מהם:
היא חיה לבד בארה״ב כשלמדה בקולג׳ ברקלי המפורסם.
יש לה תואר ראשון והיא משלימה תואר שני בביולוגיה וכימיה. היא היתה מצטיינת דיקן ברייכמן.
כשנשאל לגבי טעמה בגברים ענה: רוב האקסים שלה היו שחורים.
האם התכוון לאמריקאים מבוסטון מסצ׳וסטס או שרק לי זה נשמע רע?
כנראה שהתכוון לאמריקאים, נראה לך שהיה מכנה את המזרחים ״שחורים״?

פאף פה

Well-known member
תיאום ההדחה הכי בולט היה זה במקלחת בין הדר לאמילי. יחד עם זאת לא נראה לי שעל זה הם דיברו.

svtar25

Well-known member
תיאום ההדחה הכי בולט היה זה במקלחת בין הדר לאמילי. יחד עם זאת לא נראה לי שעל זה הם דיברו.
רוב הסיכויים אמילי דיברה עם הדר במקלחת לא על הדחות אלה איפה להתנשק עם עידן 😉 ואיך לספק חשק מיני

nicknick

Well-known member
אז למה אנחנו חושבים שהאח חשף את תיאום ההדחה? הרי אנחנו יודעים שיש פואנטה מתי שהוא מחליט לחשוף זאת.
את מי הוא רוצה להציל/להדיח?

tarimulu

Well-known member
אז למה אנחנו חושבים שהאח חשף את תיאום ההדחה? הרי אנחנו יודעים שיש פואנטה מתי שהוא מחליט לחשוף זאת.
את מי הוא רוצה להציל/להדיח?
קראו להם לסלון, היה צנזור של יותר משעה, וכשחזר השידור יהב ציין מפורשות את המילים "תיאום הדחה" בהקשר לדרמה שפוקדת את הבית

אולי הוא רוצה לשמור על תום וייתן לו חסינות בגלל שהתיאום היה כלפיו, הכנסה של המתאמים לרשימה זה לא כזה דרמטי כי במילא הם היו נכנסים לרשימה

או שלא יספרו את ההעמדות של כל המתאמים ואז תצא רשימה שונה, נראה בערב מה תהיה הרשימה הסופית

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה