** שרשור אחה"צ - היום ה-26 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
כל דקה שעוברת ועידן ומלאני לא יושבים לדבר - העניין נטען והופך לכבד יותר.
מתישהו הם ידברו....עידן הוא טיפוס שקצת יותר לוקח את הזמן ומתבשל לפני שהוא מדבר עם אנשים.

נראה לי שמשהו בסיטואציה אולי מביך עבורו, הידיעה שהיא עבדה עליו, שהוא חשב שהוא מפלרטט איתה והיא בכלל הייתה בהצגה.
המחשבה שהוא חידש לה סיפורים על איזשהוא עולם וחוויה שהוא עובר ובסוף היא מעצמה מגיעה מהעולם הזה.
ובכלל, ההבנה שהיא הייתה בחוץ וראתה בדיוק מה הוא אמר וחשב ויודעת שהוא היה בסוג של קראש עליה.
אני יכולה להבין למה הוא קצת מתמהמה עם זה...אבל מן הסתם זה יגיע, זה בית עם הרבה זמן פנוי. ואם זה לא יקרה באופן טבעי מן הסתם האח יגרום לזה במשימות.

טופיt

Active member
מתישהו הם ידברו....עידן הוא טיפוס שקצת יותר לוקח את הזמן ומתבשל לפני שהוא מדבר עם אנשים.

נראה לי שמשהו בסיטואציה אולי מביך עבורו, הידיעה שהיא עבדה עליו, שהוא חשב שהוא מפלרטט איתה והיא בכלל הייתה בהצגה.
המחשבה שהוא חידש לה סיפורים על איזשהוא עולם וחוויה שהוא עובר ובסוף היא מעצמה מגיעה מהעולם הזה.
ובכלל, ההבנה שהיא הייתה בחוץ וראתה בדיוק מה הוא אמר וחשב ויודעת שהוא היה בסוג של קראש עליה.
אני יכולה להבין למה הוא קצת מתמהמה עם זה...אבל מן הסתם זה יגיע, זה בית עם הרבה זמן פנוי. ואם זה לא יקרה באופן טבעי מן הסתם האח יגרום לזה במשימות.
אבל נראה שהריחוק מגיע מהצד של מלאני,
עידן דווקא התלהב כשהיא נכנסה וגם דיבר איתה אתמול אחרי השידור, היום כל היום היא שידרה ריחוק ולא חתרה לתקשורת איתו.
וגם ידוע למה, היא לא אהבה את הריב עם נועם על הגרנולה. נכנסה בסוג של אנטי כלפיו.

nicknick

Well-known member
עידן דווקא התלהב כשהיא נכנסה וגם דיבר איתה אתמול אחרי השידור, היום כל היום היא שידרה ריחוק ולא חתרה לתקשורת איתו.
כן...נראה לי שבכל מקרה חיבור קרוב לא יהיה שם.
היא עם האנטי שהיא נכנסה, שגם הגיוני, כי שניהם בטייפקאסט די דומה וסוג של תחרות על משבצת דומה בבית.
ומרגיש לי שגם הוא לא ממש סומך עליה .

yalian

Well-known member
אולי זה קשור לזה שיש לה בנזוג והיא לא רוצה שאיכשהו ייצא שיתפרש שהיא מחפשת את קרבתו של עידן יותר מדי,
אז עדיף לה גם מבחינת משחק קודם להתקרב לאחרים, כי יש מצב שקשר חברי עם עידן יש לו פוטנציאל לשאוב אותה

yoni564712

Well-known member
נו היא "רוצה" לשבת על התקציב כדי שעידן במיוחד לא ישב על התקציב כי יוצא ממנו רע... כמו הריב עם נועם

עוז

ziniozi

Well-known member
עכשיו זה ממש ברור הקבוצות שיש בבית.
כל פינת העישון חיילים של אור ואורית - דני, חיים וקורלי.

ziniozi

Well-known member
19:47 אורית גילתה שעידן היה מאוהב בגאיה.
מי מספר לאמילי?
נראה שכל העסק עובר לידה.

nicknick

Well-known member
19:47 אורית גילתה שעידן היה מאוהב בגאיה.
מי מספר לאמילי?
נראה שכל העסק עובר לידה.
אני לא בטוחה עד כמה היא מודעת...ואם כן נראה שזה באמת לא מטריד אותה.
לפחות כרגע, כשעידן לא באמת מתקשר או מדבר עם מלאני ואין לה לכאורה איזשהיא סיבה לדאגה.

אבל בגדול, אני לא בטוחה עד כמה זה משמעותי כמו שנדמה. איזה רגש כבר היה יכול להתפתח שם ב3-4 ימים.
כי זה בערך כמו שאמילי בימים הראשונים הייתה בסוג של פלרטוט עם נועם....היום זה חסר משמעות וזה לא מעסיק אותה או את עידן

מצב
הנושא נעול.
למעלה