עם מלאניבן עושה פודקאסט לבד?
למודאגים - הוא וסתיו עשו סולחה
כן, רואים שעובר עליו משהו...18:26
דני כ"כ אוקוורד בחיבוקים עם פרידה (וזה הוא שבא לחבק אותה)
קורלי לא טלית שכולה תכלתפרידה אמרה שעושים על קורלי עלילות דם פחחח
קורל אשמה כאן. היא לא קשורה לסכסוך שלהם אז שתישאר בחוץ. ורקורלי לא טלית שכולה תכלת
אבל אור והדר מטנפים אחד על השני בלי הכרה
וקוראים את קורלי לבירור למצלמות, מצאו את האשם חחחח
מאודקורל אשמה כאן. היא לא קשורה לסכסוך שלהם אז שתישאר בחוץ. ור
ואור ודני יותר מטנפים על הדר מאשר היא על אור ממה שצפיתי הם אובססים שזה כבר מגעיל.
אני גם בעדחשבתי על זה ואני חושבת שאמילי ממש צודקת לגבי לקחת חוויות בבית האח.
קודם כל משעמם בבית הזה תחת מחוסר מעש,
דבר שני רעבים לא ישאירו אותם תמיד יביאו איזה אוכל תמורת פרסום או שאפשר לעשות מופע כמו שירה, תצוגת אופנה ואח גדול יביא להם משהו
דבר שלישי חוויה בטוח תכנס לפרק,
דבר רביעי - ההפקה מעוניינת שיקחו חוויות לשם כך הביאו אותן, אני לא אקח רק אני אפסיד, כי מישהו אחר יקח
אבל לקחת כסף כדי לדעת כמה עוקבים יש לך, זה לא לגטימי וגם לא חלק מהחוויה שהיא אמורה לעבור בבית האח.חשבתי על זה ואני חושבת שאמילי ממש צודקת לגבי לקחת חוויות בבית האח.
דבר שני רעבים לא ישאירו אותם תמיד יביאו איזה אוכל תמורת פרסום או שאפשר לעשות מופע כמו שירה, תצוגת אופנה ואח גדול יביא להם משהו
דבר רביעי - ההפקה מעוניינת שיקחו חוויות לשם כך הביאו אותן, אני לא אקח רק אני אפסיד, כי מישהו אחר יקח
זה היה שיקול של קאזם. לקחת חוויה. לקח טיפול פנים. הודח מייד אחרי זה. זמן מסך כזה עושה רק פרסום שלילי.חשבתי על זה ואני חושבת שאמילי ממש צודקת לגבי לקחת חוויות בבית האח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.