** שרשור אחה"צ - היום ה-4 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
יום טוב מרי! תודה על פתיחת שרשור חדש!
בשורות טובות!

Psy Bear

Well-known member
קצת אבחנות מהעדכונים בפורום.
קודם כל אני רואה שאור בא עם הרבה גב מהבית והולך להיות לנו קשה מאוד איתו העונה. יהיה מהדיירים התקועים האלו שכולם כבר התעייפו מהם.

ודבר שני אני רואה שאנשים מלחמה לא מלחמה ראס בן אמו באו לעשות האח הגדול. כבר קללות, ריבים, משולשי אהבה. שלושה ימים בבית!!!

הבטיחו לנו עונה "אחרת", בינתיים זה נראה כאילו שמו עונה קודמת על x2.

גליה 1211

Well-known member
קצת אבחנות מהעדכונים בפורום.
קודם כל אני רואה שאור בא עם הרבה גב מהבית והולך להיות לנו קשה מאוד איתו העונה. יהיה מהדיירים התקועים האלו שכולם כבר התעייפו מהם.

ודבר שני אני רואה שאנשים מלחמה לא מלחמה ראס בן אמו באו לעשות האח הגדול. כבר קללות, ריבים, משולשי אהבה. שלושה ימים בבית!!!

הבטיחו לנו עונה "אחרת", בינתיים זה נראה כאילו שמו עונה קודמת על x2.​
אין לי ערוץ האח הגדול... מי כבר הספיק לריב?​

_Lofi

Well-known member
מה קורה עם הסאונד העונה?! חייב שיפור..

ziniozi

Well-known member
14:34 לירון צורחת על אמא שלה בנסט שהיא גולם

פאף פה

Well-known member
אני מבינה שלאור יש קהל חזק מראש ולכן הוא מקום שני בהצבעות, אבל מה עושה קורלי במקום השלישי? ומי מצביע לאמילי? מוזר.
העיקר שעידן מקום ראשון בינתיים, מצער מאוד שחיים לא במקומות הראשונים.

meital38

Well-known member
טוב הלירון הזאת מגזימה עכשיו מרעילה גם את קורלי נגד הדר. מה יהיה איתה? עוד לא התחילה התוכנית...... מחזיקה ספר תורה ביד ומלרלרת בלי הפסקה. לשון הרע. כולם גם מתים מפחד ממנה שלא תצא עליהם.
ונראה שאור נהיה כרוך לגמרי סביב לירון ואמא שלה והקשיב לאמא של ליאון שאמרה לו שאור ממזרתה ושיתרחק ממנה - נדבר ללירון ואמא שלה. חבל. אם ישתתף במסע הלרלורים שלה - יצא משם מהר

פאף פה

Well-known member
טוב הלירון הזאת מגזימה עכשיו מרעילה גם את קורלי נגד הדר. מה יהיה איתה? עוד לא התחילה התוכנית...... מחזיקה ספר תורה ביד ומלרלרת בלי הפסקה. לשון הרע. כולם גם מתים מפחד ממנה שלא תצא עליהם.
ונראה שאור נהיה כרוך לגמרי סביב לירון ואמא שלה והקשיב לאמא של ליאון שאמרה לו שאור ממזרתה ושיתרחק ממנה - נדבר ללירון ואמא שלה. חבל. אם ישתתף במסע הלרלורים שלה - יצא משם מהר
אם יצא משם מהר כולנו הרווחנו

פאף פה

Well-known member
יש עוד משהו על סדר היום חוץ מלירון ואמא שלה והדר?
פלירטוטים? ריבים?

קוקי1947

Well-known member
אח גדול מספיק עם לירון תיכף תספר את הסיפור בערוץ 13 בחדשות

_Lofi

Well-known member
נכנסה לפני יומיים..מאיפה כל התובנות?!

מיק83

Well-known member
כל עונה חדשה מוכיחה שהעונה הקודמת הייתה טובה יותר

מדהים הקטע הזה

איבונה3