** שרשור אחה"צ - היום ה-4 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
זמן צפייה מועט ועוד לא ממש הבנתי מי נגד מי או בכלל מי זה מי...
אבל 2 דברים:

1. באמת מרגיש שהעונה בהילוך מהיר, ראיתי עכשיו דיירת ששאלה דיירת אחרת אם היא "עם מישהו".
מתי הם הספיקו להיות עם מישהו.

2. הלייב קצת עוזר לברוח...הפוגה. גם אם לא קורה שם משהו מסעיר או מעניין במיוחד, זה הדבר הזה של פשוט לשקוע ולצפות באנשים אחרים חיים את חייהם ולהניח בצד את החיים שלנו...
זה דבר שבשגרה של צפייה באח אני מרגישה שלא בריא כל כך, אבל עכשיו התחושה קצת הפוכה,זה נותן הפסקה ללב ולמוח.

REUT91

Well-known member
לפי מה שכותבים פה בפורום אנחנו הולכים לעוד עונה משעממת עם מריבות סרק

ziniozi

Well-known member
הקעקועים של דינור על החזה והכתפיים נראים כמו פיגמנטציה מעודף שמש

פאף פה

Well-known member
חליפה מזעזעת לבנה נצנצים של האמא מהצפון מה שמה

רות 1234

Well-known member
התגעגעתי אז באתי..... בעונה האחרונה של האח לא צפיתי ולא עקבתי , אז מזמן לא הייתי כאן. כייף לחזור. היום התחלתי לצפות בעונה החדש (ממש בקטנה בינתיים) ודווקא הופתעתי לטובה. לא מצליחה עדיין לזהות לגמרי מי נגד מי, אז קצת קראתי על הדיירים באתר של רשת. שלא יעלבו ממני שלא ממש מזהה אותם... על קצה המזלג: לא אהבת את האמא והבת . האמא דפקה פן של איזה שעתיים היום, שאחד הדיירים עשה לה, ואז דיירת אחרת המשיכה להתעסק לה בשיער. לעשות לה "גלים" אם הבנתי נכון. לחתונה של הבן שלי לא עשו לי כזה פן ארוך ומושקע. ובשביל מה? דקה וחצי במישדר החי? המון המון קעקועים בעונה הזו, כמעט לכולם. זה כבר מאבד מהחן שלו כשמרגיש שהקעקועים כמו מדים אחידים. קורלי חמודה ותוססת לדעתי. מזכירה לי את תקווה, שמאוד מאוד אהבתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה