בר כהן למה מגיע לנו כל השיט הזה !
ל ליהוק מטורף Well-known member 11/7/24 #385 נכתב ע"י מרגוליקו: בר כהן למה מגיע לנו כל השיט הזה ! לחץ כדי להרחיב... אני לא רואה את הפרק בגללה, סיוט
נכתב ע"י מרגוליקו: בר כהן למה מגיע לנו כל השיט הזה ! לחץ כדי להרחיב... אני לא רואה את הפרק בגללה, סיוט
B BlameCoco Well-known member 11/7/24 #221 זוכרים שנתנו לבר כהן לצאת מהבית נסעה לבית שלה אכלה אוכל של אמא שלה וחזרה? עוד אז ידעתי שהפורמט גמור
N nicknick Well-known member 11/7/24 #225 בזמן העונה שלה, פחות התחברתי לבר... אבל אחרי התוכנית, משהו ביכולת שלה לצחוק על עצמה ועל חוסר הפרופורציה שלה גרם לה קצת להתחבב עליי. והסאונדים הדרמטיים שלה בטיקטוק משעשעים...
בזמן העונה שלה, פחות התחברתי לבר... אבל אחרי התוכנית, משהו ביכולת שלה לצחוק על עצמה ועל חוסר הפרופורציה שלה גרם לה קצת להתחבב עליי. והסאונדים הדרמטיים שלה בטיקטוק משעשעים...
Psy Bear Well-known member 11/7/24 #226 בזבזה כסף מהתקציב בשביל החרא הזה. בלתי נתפס איזה טיפשים בבית הזה.
Tracy_Niggle Well-known member 11/7/24 #228 בן??? אידיוט לפחות תעשו את זה קצת פחות ברור שההפקה הכריחה אותו
Psy Bear Well-known member 11/7/24 #231 חחחחחחחחחחחח קורל מסכנה חשבה שכל העבודה שלה בהמצאת רגשות לדיירים בבית תשפר את המצב שלה, אבל זה שוב ושוב כושל.
חחחחחחחחחחחח קורל מסכנה חשבה שכל העבודה שלה בהמצאת רגשות לדיירים בבית תשפר את המצב שלה, אבל זה שוב ושוב כושל.
Psy Bear Well-known member 11/7/24 #240 נכתב ע"י tortt: טוב אפשר להדיח את בן. מוותרת על הship שלי. לחץ כדי להרחיב... עלתה על קרחון