לא חושב שהוא מתמסכן, זאת המציאות העגומה של חייו ,לא קל.המשחק הכפול של חיים מעצבן ...
מצד אחד מתמסכן שהוא לא שייך
מצד שני מחפש יחס מיוחד כל הזמן
ייתכן שאכן יש מצבים שלא קל לו, אבל בבית האח הגדול, הוא מחפש את הסצנות לצאת מסכןלא חושב שהוא מתמסכן, זאת המציאות העגומה שלו, לא קל.
מחבבת את חיים . הלוואי ויזכהייתכן שאכן יש מצבים שלא קל לו, אבל בבית האח הגדול, הוא מחפש את הסצנות לצאת מסכן
אפשר אפילו לומר מהנדס אותם, כי כמו שהוא אומר לא פעם, הוא "מבין בטלוויזיה"
אני אחדד את זה ברשותך.המשחק הכפול של חיים מעצבן ...
מצד אחד מתמסכן שהוא לא שייך
מצד שני מחפש יחס מיוחד כל הזמן
כמו כל העונה.הפרק היום כדור שינה
ריק מתוכן
במקום להפיל אותם לדילמות במשימת הטלפון ההזויה, הוא מציע להם בולשיט של הצעות מטופשות, ללא טיפת מתח או עניין.הפרק היום כדור שינה
ריק מתוכן
הדילמות בבית האח של רועי עוז זה האם הם רוצים ברבוניות או טונה אדומה לשבת,במקום להפיל אותם לדילמות במשימת הטלפון ההזויה, הוא מציע להם בולשיט של הצעות מטופשות, ללא טיפת מתח או עניין.
אמילי? זאת את?מי שמבין טלוויזיה יבין שאם אך גדול תכנן כתבה מסוימת או מספר עוקבים, הדיירים צריכים לקחת את זה בלי לחשוב פעמיים, כי זה משהו שמתוכנן להיכנס לפרק וככה יוכלו לבלות וגם אף אחד שם לא מת מרעב. שבוע שעבר טורטילוקו ודגים, בשבת מקסימום אפשר להביא אוכל ממשפחות שיהיה מרגש. אף אחד לא באה לאח הגדול בשביל אוכל.
למה שורף? מה עשתה?הפרק בשבת שורף את גאיה
סוף סוף זה נגמר![]()
כלום אבל זה מה שקרה בחמשוש בביתלמה שורף? מה עשתה?
הצחוק של אמילי מתאים יותר לסרט אימה.הדינמיקה היחידה בבית שמצחיקה אותי היא של אור ואמילי.
אור בעלי, זה לא סוד.. ואמילי? לעתים אני מחבבת ולעתים מפנטזת לנעול אותה בשירותים ליומיים.
אבל כשהם יחד, משהו חביב יותר יוצא מאור. משהו חמים יותר ולא בקטע קריפי.
כל שאר הדינמיקות בבית נמאסו עליי ברמה של צרבות.
כן, כשהיא מזייפת. והיא מזייפת לא מעט המלעונההצחוק של אמילי מתאים יותר לסרט אימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.