מסכיםלא פשוט למלי
"נותנים לי יותר מדי"
הורים חרדים משלמים מחירים. הילדים עם רגשות אשמה. היא מתה מפחד לעבור את מה שסיכמו.
הראו ממש יפה את החוסר מודעות בבית למצב שלה ומה שהסבירה להם לגבי זה
מי אתה רוצה שישאר?מסכים
שתצא
הראשונה שאני רוצה שתצא זאת גאיהמי אתה רוצה שישאר?
גאיה ועידן?
ווילי אני לא בטוחה שאת צודקת.לא פשוט למלי
"נותנים לי יותר מדי"
הורים חרדים משלמים מחירים. הילדים עם רגשות אשמה. היא מתה מפחד לעבור את מה שסיכמו.
הראו ממש יפה את החוסר מודעות בבית למצב שלה ומה שהסבירה להם לגבי זה
נשמע שיש בינהם אהבה. היא סיפרה בלייב שהם עשו הסכם והיא הבטיחה להם שלא תרקוד.ווילי אני לא בטוחה שאת צודקת.
זה מרגיש לי שאולי את משליכה מעצמך.
בטח שקשה לה לג׳נגל בין העולמות.
אבל היא מאוד אוהבת את ההורים שלה והם מקבלים אותה אחרת לא היתה מגיעה לתוכנית כזו.
אני חושבת שהיא נזהרת בכבוד הוריה ונזהרת לא לעשות חילול השם בגלל שהיא נמצאת בתכנית טלויזיה.
הכל בסדר.׳זה לא נאמר כביקורת אלא אני זוכרת מה סיפרת על עצמך.נשמע שיש בינהם אהבה. היא סיפרה בלייב שהם עשו הסכם והיא הבטיחה להם שלא תרקוד.
וכאן בחדר האח נשמע שהיה לה אשמה כלפם. אני מניחה שזה קשור למה יגידו, כי ציינה את המצלמות.
אם הייתי משליכה מעצמי זה לא היה תואם למה שכתבתי ולא ארחיב חח
אם ההורים רואים אותה בטלוויזיה אז אולי גם הם די ליברליםווילי אני לא בטוחה שאת צודקת.
זה מרגיש לי שאולי את משליכה מעצמך.
בטח שקשה לה לג׳נגל בין העולמות.
אבל היא מאוד אוהבת את ההורים שלה והם מקבלים אותה אחרת לא היתה מגיעה לתוכנית כזו.
אני חושבת שהיא נזהרת בכבוד הוריה ונזהרת לא לעשות חילול השם בגלל שהיא נמצאת בתכנית טלויזיה.
אני בטוחה שאין להם טלוויזיהאם ההורים רואים אותה בטלוויזיה אז אולי גם הם די ליברלים
ומי שיתבלבל תביאי את גיא לרראם אור הומו, דעו שמהיום הפרונאונז שלי הם king\lord
נא לפנות בהתאם.
כולם שם בכייניםעוד אחת עושה דרמה בשביל זמן מסך
מלי את נכנסת לבית האח וידעת שהכל מצולם
אז תחליטי את דוסית מלא מלא
חצי דוסית
דוסית לייט
ודיי עם הבכי המוגזם...
מאוחר מידי. היא נראית ומתנהגת כמו בת 200מי שנמצא בכת שלא יתפלא שהוא סובל. מי שיוצר סביבה מתעללת לילדים שלו שלא יתפלא שעוזבים אותו. מי שכופה חוקים נוקשים על החברה שלו שלא יתפלא שהחברה שהוא חלק ממנה כופה חוקים נוקשים עליו. הפתרון היחיד הוא לעזוב את הכת. מלי לא צריכה להתבייש, רק להתגבר על שטיפת המוח ולחיות את החיים שלה כאדם ריבוני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.