** שרשור אחה"צ - היום ה-51 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
בטח אור, עקפת את כולם ב'כאפות' שקיבלת חחחחח
עאלקקקקק ז'רעחחחחח

willing

Well-known member
אין לי כוח למניפסטים של אור, שהסיבה היחידה שמדבר עם מיכל זה להשמיע את עצמו לצופים.
לא ראיתי בנאדם ככ לא מעניין אותו הזולת אלא איך הוא יכול להשתמש בו לצרכיו.

בעצם כן ראיתי. מירי פסקל. ושאר הדיירים לדורות האח שהיו על תקן הדייר שמפחדים ממנו.

איך אומרת הגברת פסקל: שקרן, רמאי, נוחללל:ROFLMAO:
אז כזה

alesandro2

Well-known member
אמילי היתה צנון עם עידן לא היתה לה שום משיכה אליו, גם הוא לא התלהב , תפסה עליו סיפור, זה מכוער

mor100

Well-known member
אמילי היתה צנון עם עידן לא היתה לה שום משיכה אליו, גם הוא לא התלהב , תפסה עליו סיפור, זה מכוער
השיא של אמילי בתוכנית היה כשעמדה מול הבריונות של אורית והחרטטת של עידן בפעם הראשונה
ברגע ששניהם הודחו נגמר הסיפור שלה וכל מה שנשאר זה ילדותיות, ה mean girl שבה והפיכתה לגרופית של אור
די בטוחה שאם עידן לא היה נכנס שוב לא היה לה סיכוי להגיע לגמר

nano4

Active member
איזו עונה משמימה. חזרתי לראות את העונה של טליה ובר, עונה לפנתיאון, כל דמות אגדה, טליה, בר, שחף, קאזם, דיאן, שרין, ריוואה, נתנאל, דניאל, דינה. בבקשה שמי שליהק את העונה הזאת, יהיה אחראי על הליהוק של כל העונות.

wellcome2

Well-known member
איזו עונה משמימה. חזרתי לראות את העונה של טליה ובר, עונה לפנתיאון, כל דמות אגדה, טליה, בר, שחף, קאזם, דיאן, שרין, ריוואה, נתנאל, דניאל, דינה. בבקשה שמי שליהק את העונה הזאת, יהיה אחראי על הליהוק של כל העונות.
העונה היחידה שאהבתי מאז העונה של שי חי הראשונה. גם את הקודמת לא אהבתי כ"כ

8LIBI8

Well-known member
לא מבינה איך אנשים מתעצבנים שם מעינב אבל אמילי עוברת להם חלק....אמילי כנראה יודעת להתלקק למאפיונרים הסתומים וזה משנה את כל המערך כי אנשים כמו עדר, כולל חיים

ניצןן1

Well-known member
לא מבינה איך אנשים מתעצבנים שם מעינב אבל אמילי עוברת להם חלק....אמילי כנראה יודעת להתלקק למאפיונרים הסתומים וזה משנה את כל המערך כי אנשים כמו עדר, כולל חיים
עינב היא מסוג דמויות המשנה שחושבים שיודחו מוקדם אבל בעצם מגיעים רחוק...

רימון2024

Well-known member
"אני תמיד סולחת" "אני לא שומרת טינה"...
"קל לצאת עליי" "הוא טוחן מים" "קל להגיד עליי בכיינית, ילדותית"
עינב חסרת מודעות עצמית ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה