יכול להיות שאני טועה.בשנים האחרונות היו שישה בגמר.
יכול להיות שאני טועה.בשנים האחרונות היו שישה בגמר.
קודם כל אם עוז היה רוצה הוא יכל להראות לאמילי את הראיון של אמא שלה, את השמחה של המשפחה שלה בהדחה של עידן - אפשר את הראיון הראשון שלו איפה שהוא הגיב לצהלה של המשפחה ואמר שהוא רווק. זה היה מסדר לה את תמונה בראש. הרי להדר הוא מראה ראיון של יהבאמילי מדברת על אמא שלה ועידן שם לידה... בטח מת לספר לה.
סביר שלא יעשה דברים כאלה....כי כולו תקווה שהרומנטיקה תחזור למחוזות האלו....אני לא הייתי מצליחה לענות לשאלה של אור (או בכלל להתקיים בבית הזה) בלי להגיד את המילה 'ערס'
אין בזה רלוונטיות, כבר נפרדו וכבר אמר לה את אותם הדברים שאמר בחוץ. זה לא ייתן איזה מידע חדש...קודם כל אם עוז היה רוצה הוא יכל להראות לאמילי את הראיון של אמא שלה, את השמחה של המשפחה שלה בהדחה של עידן - אפשר את הראיון הראשון שלו איפה שהוא הגיב לצהלה של המשפחה ואמר שהוא רווק. זה היה מסדר לה את תמונה בראש. הרי להדר הוא מראה ראיון של יהב
ההגיון שלי רואה אותו בגמר, מבחינת המקום שלו בבית ובעלילה.אני לחלוטין רואה את עידן בגמר, במיוחד לאחר שהוא חזר.
עוז רוצה אותו
חשבנו גם שעוז רוצה אותו כשהוא החזיר את גאיהאני לחלוטין רואה את עידן בגמר, במיוחד לאחר שהוא חזר.
עוז רוצה אותו
בלגנושחשבנו גם שעוז רוצה אותו כשהוא החזיר את גאיה
עוז לא יודע מה הוא בעצמו רוצה
בסוף היא רק תאיים כמו יהבגאיה עוד תשרוף את הבית
מעוצבנת על קיומה של הדר בחייהמה קרה למלאני היא נורא כועסת על מי
הפעם היא דיברה ברביםמעוצבנת על קיומה של הדר בחייה
נכון שמעתי, רק לא סגורה על מי היא מדברת, מנחשת שהדר ואמילי....הפעם היא דיברה ברבים
על שתיים שאמרו לה שהן שינו את דעתן עליה אחרי שראו אותה בוכה
ריב עם קרן + הדר יבוא לי טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.