** שרשור אחה"צ - היום ה-53 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אמילי מדברת על אמא שלה ועידן שם לידה... בטח מת לספר לה.
קודם כל אם עוז היה רוצה הוא יכל להראות לאמילי את הראיון של אמא שלה, את השמחה של המשפחה שלה בהדחה של עידן - אפשר את הראיון הראשון שלו איפה שהוא הגיב לצהלה של המשפחה ואמר שהוא רווק. זה היה מסדר לה את תמונה בראש. הרי להדר הוא מראה ראיון של יהב

andersonian

Well-known member
אני לא הייתי מצליחה לענות לשאלה של אור (או בכלל להתקיים בבית הזה) בלי להגיד את המילה 'ערס' 🤣
סביר שלא יעשה דברים כאלה....כי כולו תקווה שהרומנטיקה תחזור למחוזות האלו....

nicknick

Well-known member
קודם כל אם עוז היה רוצה הוא יכל להראות לאמילי את הראיון של אמא שלה, את השמחה של המשפחה שלה בהדחה של עידן - אפשר את הראיון הראשון שלו איפה שהוא הגיב לצהלה של המשפחה ואמר שהוא רווק. זה היה מסדר לה את תמונה בראש. הרי להדר הוא מראה ראיון של יהב
אין בזה רלוונטיות, כבר נפרדו וכבר אמר לה את אותם הדברים שאמר בחוץ. זה לא ייתן איזה מידע חדש...

nicknick

Well-known member
אני לחלוטין רואה את עידן בגמר, במיוחד לאחר שהוא חזר.
עוז רוצה אותו
ההגיון שלי רואה אותו בגמר, מבחינת המקום שלו בבית ובעלילה.
אבל אז אני נזכרת בהדחה שלו ובזה שגם אז היה הגיוני שהוא יגיע לגמר והנה הוא הודח.

אז נותר באמת להנות מהרגע, ולהבין שהדחה אקראית שלו היא לגמרי אופצייה.

ziniozi

Well-known member
16:32 דיג'י מריח לפרידה את השיער והיא בורחת:ROFLMAO:
מי צדיק ועושה גיף??

svtar25

Well-known member
אדל קופר נועה קירל​
אדל שואלת את נועה קירל מהי חושבת על אמילי מאח הגדול. נועה פוליטיקאית טובה מתחמקת באלגנטיות , שאין לה זמן לצפות בטלוויזיה, אבל היא מאחלת לאמילי בהצלחה. ויש סיכוי שזה הקטע שעוד ישדר לאמילי באיזה פרק

yalian

Well-known member
הפעם היא דיברה ברבים
על שתיים שאמרו לה שהן שינו את דעתן עליה אחרי שראו אותה בוכה

ריב עם קרן + הדר יבוא לי טוב
נכון שמעתי, רק לא סגורה על מי היא מדברת, מנחשת שהדר ואמילי....
היא בכתה שוב לאחרונה? או שהכוונה לפעם ההיא עם כאב השיניים? o_O

mor100

Well-known member
אם עוז באמת רוצה את אמילי בגמר הוא צריך להשאיר את עידן בבית כמה שיותר זמן
כשהם ברע - אמילי יוצאת שבורת לב ומסכנה, מתוקה ובוגרת לגילה, אחת שכולם ליבם יוצא אליה אך גם גאים בדרך ההתמודדות שלה אל מול הדוש התורני הנורא
כשהם בטוב - יוצא ממנה צד מרוכך קליל ונעים יותר (משניהם, דרך אגב), ושוב זה מוציא אותה בוגרת כי ראו איזה יופי, הוא התנהג כמו דוש אבל היא סלחה ומצליחה אפילו להיות ידידה שלו למרות הכל!

כשאורית ואח"כ עידן הודחו כבר לא היה מה להראות ממנה יותר, לא היה לה ממש סיפור בבית
ולא רק זה, ההיצמדות להדר מוציאה ממנה צדדים לא יפים, mean girl ילדותית מזלזלת באחרים ואגואיסטית
וכשהיא עם אור אין באמת שיחות, או שהוא מדבר על עצמו או שהוא מרכל על דיירים אחרים והיא מקשיבה כמו גרופית וזהו

אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיפה שעידן יתרחק ממנה, אבל זה קרב אבוד, נראה ששניהם לא באמת מצליחים להתנתק לאורך זמן. מה שנשאר לקוות זה שאמילי הבינה סופית שרומן כבר לא יהיה כאן ולא נכנס שוב ללופ של הולכת שולל ושבירת לב וכו וכו, ושהימים שנותרו לעידן בבית יעברו עליו בקלילות. מגיע לו קצת להינות, האמת.
מה שיהיה יהיה....גם ככה צעקה אחת של האמא האובססיבית שלה והכל יכול עוד פעם להשתנות, מי יודע. שיהנה מהרגע לפחות 🤷‍♀️

מצב
הנושא נעול.
למעלה