הכי ויראלי שראיתי עד כה העונה...
כן לקחו קשה בטיקטוקהחיבוק של האחים עידן והדר?
ובצדק. הדר מניפולטיבית וקנאית.כן לקחו קשה בטיקטוק
כל פעם שהיא מתקרבת לדי ג׳יי אני בחרדותובצדק. הדר מניפולטיבית וקנאית.
ובצדק. הדר מניפולטיבית וקנאית.
יש לה בעיות חברתיותבפרומו הדר מסבירה שוב מדוע היא סובלת עד כדי בכי,
ובאמת מה יש למלני נגדה?
אז הנה התשובה להדר
כי את נמרחת ומפלרטטת בלי טקט וחייבת לשכנע את כולם שאת החברה של כלום וכולך באה בטוב לכולם ועל כן כולם חייבים להיות חברים קרובים שלך שתוכלי בחופשיות וסבבה לנהל את מערכות היחסים בבית לפי החישקוקים שלך.
את חזקה, פיקחית, יפה, אבל לגמרי חסרת טקט וחסרת רגישות ומודעות לאנשים שגרים איתך בבית.
מסכימהבפרומו הדר מסבירה שוב מדוע היא סובלת עד כדי בכי,
ובאמת מה יש למלני נגדה?
אז הנה התשובה להדר
כי את נמרחת ומפלרטטת בלי טקט וחייבת לשכנע את כולם שאת החברה של כלום וכולך באה בטוב לכולם ועל כן כולם חייבים להיות חברים קרובים שלך שתוכלי בחופשיות וסבבה לנהל את מערכות היחסים בבית לפי החישקוקים שלך.
את חזקה, פיקחית, יפה, אבל לגמרי חסרת טקט וחסרת רגישות ומודעות לאנשים שגרים איתך בבית.
לאמילי יש אופי מעצבן מאוווד אבלמסכימה
ובכל זאת הכי חסרת טקט ובלתי היא אמילי בפער
כמובן לדעתי בלבד
בסוף מה שמותר לאמילי אסור לאחרותלאמילי יש אופי מעצבן מאוווד אבל
היא לא מניפולטיבית, לא צבועה, לא שחקנית, לא מחושבת, ולא אסטרטגית... כל מה שהדר כן.
היחידה שיש עליה ביקורת יותר משאר הבחורות,בסוף מה שמותר לאמילי אסור לאחרות
אז יש לה מוסר כפול? היא צבועה? היא תינוקת?
אני דווקא רואה בה את כל התכונות האלה בשפעלאמילי יש אופי מעצבן מאוווד אבל
היא לא מניפולטיבית, לא צבועה, לא שחקנית, לא מחושבת, ולא אסטרטגית... כל מה שהדר כן.
נועם חבקן ארצישראלי מצוי. זה לא נחשבהעונה כל הבנות נמרחות … זה מצחיק שמתייחסים רק להדר
מה אמילי עושה? עברה מעידן לשילה והיום התחבקה עם נועם במיטה כאילו הם זוג.. רק לה מותר?
יאללה עידן.. לך תימרח על כולן
כאשר היא עושה את זה מול הפרצוף של עידן.. מה זה אומר?נועם חבקן ארצישראלי מצוי. זה לא נחשב
עידן התייחס לזה בחיוך..אמר שהם חמודים. אני בטוחה שבקטע עם שילה הוא אוכל כאפהכאשר היא עושה את זה מול הפרצוף של עידן.. מה זה אומר?
נועם קפץ עליהכאשר היא עושה את זה מול הפרצוף של עידן.. מה זה אומר?
אז היא יותר מאחרים יודעת שחיבוק זה לא הצהרת חברות או הכנסה להיריוןנועם קפץ עליה
חיבוק של 15 שניות
וגם אם היא הייתה מחבקת אותו אז מה?
היא ועידן לא זוג
הוא מחבק שם את כל הבנות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.