הסטנדרטים שלך בקנטיםהקטע של אור ודני במשימה מצליח לשעשע אותי
שניהם גם זורמים על זה חמוד
וואי זה מזה נכוןהסטנדרטים שלך בקנטים
איציקאם דני עולה היום במדרגות מי יהיה השוליה של אור?
זאת תהיה הפתעת העונה, השלמתי עם זה שהיא לעולם לא תודחבסוף עינב תודח.
הם גם מריצים אותו למליון.בואו נהיה כנים כל מי שמלקק כרגע לחיים מעודד ולוקח את הצד שלו בבית היום ובימים האחרונים במה שקרה בינו ובין אור
לא היה לוקח את הצד שלו אם הוא לא היה נמוך קומה וכזה שנתפס החלש
עזבו תכנית
כבן אדם עושים לו רק יותר נזק עם הרחמים שלהם
לא קרה שם כלום בינו לבין אור מלבד התבכיינות של חיים על זה שאור העדיף שוקולד אחר משחיים רצה מעבר לזה זה סתם ניפוח סיטואציה מצד שילה הדר ועוד כמהבואו נהיה כנים כל מי שמלקק כרגע לחיים מעודד ולוקח את הצד שלו בבית היום ובימים האחרונים במה שקרה בינו ובין אור
לא היה לוקח את הצד שלו אם הוא לא היה נמוך קומה וכזה שנתפס החלש
עזבו תכנית
כבן אדם עושים לו רק יותר נזק עם הרחמים שלהם
ובראש וראשונה, מי שניפח את הסיטואציה היה אור. לא הפסיק לדבר על כך עם מי שהתקרב למיטה שלו. האמת - אור צדק בנושא השוקולד. חיים עבר גבול של בכיינות במקרה הזה.לא קרה שם כלום בינו לבין אור מלבד התבכיינות של חיים על זה שאור העדיף שוקולד אחר משחיים רצה מעבר לזה זה סתם ניפוח סיטואציה מצד שילה הדר ועוד כמה
ואני מצטטת: "אל תדאג חיים, תיכף התינוק ייצא מהעגלה. הכל טוב."מישהו יודע מה דעת אור ודני על המריבה בנושא השרפרפים?
את זה אני ממש רוצה לראות. זה ריב שיכול לקחת לאור את המליון.ואני מצטטת: "אל תדאג חיים, תיכף התינוק ייצא מהעגלה. הכל טוב."
דני כבר אמר שחיים ננעל, ושהוא כמו ילד קטןמישהו יודע מה דעת אור ודני על המריבה בנושא השרפרפים?
גם אני חושבת שיש סיכוי סביר שזה עדיין לא הזמן שלהן.לא בדיוני התרחיש שגם קורלי וגם מלאני נשארות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.