yoni564712
Well-known member
אולי הוא פורש
לא נראה לי. הוא דיבר עם דני ודני בטח נתן לו עצה להתחיל מהתחלה ולהיות בטוב עם כולםאולי הוא פורש
דווקא מעניין לאן הוא ימשיך מהנקודה הזאתאחרי שיחת ההתנצלות שעשה להם, מבחינתי שילה יכול לעלות במדרגות עכשיו.
התחיל טוב, נתן מאמצים לעשות משהו עם השהות שלו בבית, לא משנה אם צלח או לא, ועכשיו הרים דגל לבן אז יאלללללה.
הביתה.
ימשיך לכיוון הדחה.דווקא מעניין לאן הוא ימשיך מהנקודה הזאת
רומן עם איציקימשיך לכיוון הדחה.
הוא בחור מוזר ולא חברותי במיוחד, גם אחרי ההתנצלות הזו אף אחד לא באמת יתחבר איתו, עם אמילי נגמר, מה נשאר לו?
לאן תלכי?רומן עם איציק
חכי אל תתייאשי אולי זאת תוכנית פאסיב אגרסיב מתוחכמת לשבור את השימפנז שלךאחרי שיחת ההתנצלות שעשה להם, מבחינתי שילה יכול לעלות במדרגות עכשיו.
התחיל טוב, נתן מאמצים לעשות משהו עם השהות שלו בבית, לא משנה אם צלח או לא, ועכשיו הרים דגל לבן אז יאלללללה.
הביתה.
לא חושבת שמשהו יכול לשבור את השימפנז שלי אבל אני אפילו לא רואה נסיונות אמיתיים.חכי אל תתייאשי אולי זאת תוכנית פאסיב אגרסיב מתוחכמת לשבור את השימפנז שלך
תראי איך הוא אבוד, דווקא ההתנצלות שברה אותו
הוא שבור כי חיים סחט ממנו את כל האנרגיותלא חושבת שמשהו יכול לשבור את השימפנז שלי אבל אני אפילו לא רואה נסיונות אמיתיים.
וחבל כי כשהוא רגוע הוא משעמם אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.