** שרשור אחה"צ - היום ה-68 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
תענו לי על שאלה כזאת אם אסור למסור מידע מבחוץ, איך אמילי מספרת לדני שעידן היה באשדוד ולא יכל להסתובב בחוץ. אם הוא סיפר לאמילי על זה שלא יכל להסתובב , יכל לספר גם על התגובה של המשפחה שלה וגם על ראיונות שלו בחוץ. כי לפי אמילי עידן סיפר לה מה שעבר עליו בחוץ.
קיצור אמילי אפשר להבין שעידן שיתף אותה במה שהיה לו נוח לשתף אותה

ל א ר ה 1

Well-known member
אמילי כל כך לא מוכשרת, זה פשוט עצוב שאמא שלה דחפה אותה ודוחפת אותה לכיוון הזה. אין לה קול, אין לה מנעד, היא צורחת ולא מגישה, אין לה כאריזמה, הקול שלה שטוח וגרוע, היא לא אומנית, היא טכנית ולא יצירתית, מביך, היא גרועה בכל אספקט.
חבל לי עליה שהיא מוסללת למקום שהיא תכשל בו כי מה שיש לה אולי יחזיק ל15 דקות תהילה בטיקטוק ובאינסטוש, אבל כשאין לך אישיות ואין לך כשרון את לא יכולה להיות אמנית מעניינת.
והיא גם אדם לא נעים, אין בה חן באמת שכלום.
איך עידן נפל בזה? היא גם לא יפה ולא סקסית, היא רק 'כוסית' מה שנקרא.
האח עושה לה עוול עם השיר מהונדס ai הזה ןהאוטו טיון ששינה לא לגמרי את גוון הקול ותיקן את הצרחות והזיופים. מה שיש לה לא מחזיק הופעות בקניון. אגב, אחותה הקטנה על אותו מסלול, ילדונת צווחנית חסרת חן וכשרון שגורמים לה להאמין שהיא מוכשרת ומיוחדת.
חראם

פאף פה

Well-known member
אמילי כל כך לא מוכשרת, זה פשוט עצוב שאמא שלה דחפה אותה ודוחפת אותה לכיוון הזה. אין לה קול, אין לה מנעד, היא צורחת ולא מגישה, אין לה כאריזמה, הקול שלה שטוח וגרוע, היא לא אומנית, היא טכנית ולא יצירתית, מביך, היא גרועה בכל אספקט.
חבל לי עליה שהיא מוסללת למקום שהיא תכשל בו כי מה שיש לה אולי יחזיק ל15 דקות תהילה בטיקטוק ובאינסטוש, אבל כשאין לך אישיות ואין לך כשרון את לא יכולה להיות אמנית מעניינת.
האח עושה לה עוול עם השיר מהונדס ai הזה ןהאוטו טיון ששינה לא לגמרי את גוון הקול ותיקן את הצרחות והזיופים. מה שיש לה לא מחזיק הופעות בקניון. אגב, אחותה הקטנה על אותו מסלול, ילדונת צווחנית חסרת חן וכשרון שגורמים לה להאמין שהיא מוכשרת ומיוחדת.
חראם
מסכימה עם כל מילה.
לא אגיב לגבי אמא שלה כי יבקשו אותי לערוך… ויש לי הרבה מה לומר.

svtar25

Well-known member
חראם​
אני לא מסכימה ! בכלל ! שוב לדה וויס רוסיה לא ניתן להתקבל ללא כישרון! מיליונים מנסים, אפילו לא אלפים! כוכבת יכולה להיות גם מישהי בלי נתוני קול ענקיים , היום באמת אפשר לתקן כל דבר ולא לשיר לייב ולהיות בפסטיבלים ועוד.
טלי קופר הייתה בגמר דה וויס ילדים עם עדן גולן. הכל עניין של השקעה ועבודה קשה.
אמילי הופיע בעבר עם זמרים גדולים ברוסיה ועם טוטו קוטינו.

פאף פה

Well-known member
@tortt
אני מצטערת אבל פרידה בכלל לא אינטליגנטית בעיניי.
בנוסף הדימוי העצמי שלה נמוך מאוד למרות התדמית השקרית שהיא מנסה להציג.
שנית, העובדה שהיא מפרנסת עצמה מגיל צעיר ללא עזרה של ההורים מעידה על חריצות ומוטיבציה לעשות כסף, אבל ממש לא מעידה על חוכמה.
ההערצה שלה והרדיפה אחר מותגים יקרים מאוד ועוד בטעם מזעזע מעידות על שטחיות.
שלישית, אין בה גרם של מודעות עצמית. וזה כשלעצמו מעיד על חוסר אינטליגנציה.
בכל מקרה בי היא מעוררת בחילה וגועל, כל המכלול. החל במראה וכלה בדיבור ובהתנהגות הנואשת והפתטית.
ומה כל כך אינטליגנטי בקידום ברשתות החברתיות? כל פרחה יכולה לעשות את זה.

yalian

Well-known member
@tortt
אני מצטערת אבל פרידה בכלל לא אינטליגנטית בעיניי.
בנוסף הדימוי העצמי שלה נמוך מאוד למרות התדמית השקרית שהיא מנסה להציג.
שנית, העובדה שהיא מפרנסת עצמה מגיל צעיר ללא עזרה של ההורים מעידה על חריצות ומוטיבציה לעשות כסף, אבל ממש לא מעידה על חוכמה.
ההערצה שלה והרדיפה אחר מותגים יקרים מאוד ועוד בטעם מזעזע מעידות על שטחיות.
שלישית, אין בה גרם של מודעות עצמית. וזה כשלעצמו מעיד על חוסר אינטליגנציה.
בכל מקרה בי היא מעוררת בחילה וגועל, כל המכלול. החל במראה וכלה בדיבור ובהתנהגות הנואשת והפתטית.
ומה כל כך אינטליגנטי בקידום ברשתות החברתיות? כל פרחה יכולה לעשות את זה.
מסכימה עם הרוב,
רק שלדעתי היא דווקא בחורה חכמה ואינטיליגנטית, ויש לה מידה של מודעות עצמית. היא יחסית רק בתחילת התהליך, ויש לי אמפתיה אליה בערך 60 אחוז מהזמן בו היא לא שרה/מטוורקת.

פאף פה

Well-known member
מסכימה עם הרוב,
רק שלדעתי היא דווקא בחורה חכמה ואינטיליגנטית, ויש לה מידה של מודעות עצמית. היא יחסית רק בתחילת התהליך, ויש לי אמפתיה אליה בערך 60 אחוז מהזמן בו היא לא שרה/מטוורקת.
איפה את רואה אצלה חוכמה? בזה שהיא אמפטית ומרימה למי שבדיכאון?

foreigner 3

Well-known member
מיכל לא מפסיקה להסתכל על עצמה בראי ולסדר את השיער תוך כדי שהיא אוכלת צוהריים.
והיא רואה בעצמה מנטורית בענייני דימוי עצמי ומודעות עצמית..?

yalian

Well-known member
מיכל לא מפסיקה להסתכל על עצמה בראי ולסדר את השיער תוך כדי שהיא אוכלת צוהריים.
והיא רואה בעצמה מנטורית בענייני דימוי עצמי ומודעות עצמית..?
היא כאילו מנסה להיות בלוק של פסל מושלם 100% מהזמן, כזאת מוחזקת וקפוצה, אמאל'ה רק לדמיין איזה מתח יש לה בלסתות..... 😱
דווקא מרגיש לי שבפנוכו היא חמודה ומעניינת, ולכן זה עוד יותר מבאס אותי שהיא כל כך מחזיקה את עצמה,
כאילו.... מיכצ', לט איט גואו!
אני יכולה להבין שהיא שומרת על התדמית שלה לבחוץ בגלל העבודה שלה וכאלה, אבל התוצאה היא מהונדסת ומשעממת....

רימון2024

Well-known member
היא כאילו מנסה להיות בלוק של פסל מושלם 100% מהזמן, כזאת מוחזקת וקפוצה, אמאל'ה רק לדמיין איזה מתח יש לה בלסתות..... 😱
דווקא מרגיש לי שבפנוכו היא חמודה ומעניינת, ולכן זה עוד יותר מבאס אותי שהיא כל כך מחזיקה את עצמה,
כאילו.... מיכצ', לט איט גואו!
אני יכולה להבין שהיא שומרת על התדמית שלה לבחוץ בגלל העבודה שלה וכאלה, אבל התוצאה היא מהונדסת ומשעממת....
מזכירה לי מישהי... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

מצב
הנושא נעול.
למעלה