Christina 1001
Well-known member
נורמלי הוא בטח לא. אבל הכי נורמלי שם, זה כןלא הייתי אומרת נורמלי
אבל עובדה שלחמשת הדיירים השנואים עלי הוא לא נכנס
נורמלי הוא בטח לא. אבל הכי נורמלי שם, זה כןלא הייתי אומרת נורמלי
אבל עובדה שלחמשת הדיירים השנואים עלי הוא לא נכנס
אני מבינה שנועם החביב אך מעיק לא יותר נורמלי?נורמלי הוא בטח לא. אבל הכי נורמלי שם, זה כן
נועם חביב אך מתיש, מלא תסביכים, ההתפתחות המנטלית שלו מפגרת, כישורים חברתיים אין, סקס אפיל אין, ביטחון עצמי אין, לא יודעת..אני מבינה שנועם החביב אך מעיק לא יותר נורמלי?
צודקתנועם חביב אך מתיש, מלא תסביכים, ההתפתחות המנטלית שלו מפגרת, כישורים חברתיים אין, סקס אפיל אין, ביטחון עצמי אין, לא יודעת..
זה לא צועק לי נורמלי בשום מצב, גם לא בתוך קן הקוקיה הזה.
כשהוא ייצא אני צופה שיהיו כמה וכמה בנות טיקטוק לא-קטינות שהולכות לקדם אותו בכמה מהתחומים שציינת...נועם חביב אך מתיש, מלא תסביכים, ההתפתחות המנטלית שלו מפגרת, כישורים חברתיים אין, סקס אפיל אין, ביטחון עצמי אין, לא יודעת..
זה לא צועק לי נורמלי בשום מצב, גם לא בתוך קן הקוקיה הזה.
הוא לא נורמלילא הייתי אומרת נורמלי
אבל עובדה שלרשימת חמשת הדיירים השנואים עלי הוא לא נכנס
יוסיאני אגיד את זה שוב. אור הכי נורמלי שם.
וזה אומר המון על הדיירים שהכניסו העונה.
זה הופך את חיים ליותר בלתי נסבל ונפוח מחשיבות עצמית, מה שמעלה את הסיכויים שלו לעוף.זה ממש מכוער על גבול האכזרי שאור ממשיך לשכנע את חיים שהוא הזוכה/בגמר
אחרי שקרן אמרה לו דיי מפורשות שחיים חלש בחוץ, ולא יהיה בגמר.
מה זה נותן לו למלא לו את הראש באשליה הזאת?
כריס אמרהזה הופך את חיים ליותר בלתי נסבל ונפוח מחשיבות עצמית, מה שמעלה את הסיכויים שלו לעוף.
תכלס, זו עבודת קודש. ככל שאור מנפח לו את הראש עם דיבורי זכיה, חיים הופך יותר בלתי נסבל ומזרז את הרגע שלא ניאלץ לראות אותו יותר על המסך.כריס אמרה
כריס יודעת
קניתי
הלוואי שאת צודקת ושהרגע יזדרזתכלס, זו עבודת קודש. ככל שאור מנפח לו את הראש עם דיבורי זכיה, חיים הופך יותר בלתי נסבל ומזרז את הרגע שלא ניאלץ לראות אותו יותר על המסך.
זה הופך את אור לחתיכת מניאקזה הופך את חיים ליותר בלתי נסבל ונפוח מחשיבות עצמית, מה שמעלה את הסיכויים שלו לעוף.
אני לא סובלת את חיים, אני מאוהבת\חושקת\מריירת על אור.זה הופך את אור לחתיכת מניאק
באמת
החיים הזה מתוסבך לגמרי מחוסר ביטחון
אז בשביל מה למלא לו את הראש במשהו שהוא יודע שלא יקרה?
סתם אכזרי.
חחח די נו אחרי המריירת את יודעת שאני לא יכולה לקחת את השאר ברצינותאני לא סובלת את חיים, אני מאוהבת\חושקת\מריירת על אור.
מבחינתי זה חשבון פשוט: אור אכזרי, חיים בלתי נסבל.
מעדיפה לראות "אכזריות" (למרות שאני לא מסכימה שמה שאור עושה זה אכזרי אבל ניחא) מאשר אנשים בלתי נסבלים.
חחחחחח כפרוניחחח די נו אחרי המריירת את יודעת שאני לא יכולה לקחת את השאר ברצינות
אור לא אכזרי ולא נעלייםאני לא סובלת את חיים, אני מאוהבת\חושקת\מריירת על אור.
מבחינתי זה חשבון פשוט: אור אכזרי, חיים בלתי נסבל.
מעדיפה לראות "אכזריות" (למרות שאני לא מסכימה שמה שאור עושה זה אכזרי אבל ניחא) מאשר אנשים בלתי נסבלים.
בול. כל מילה!אור לא אכזרי ולא נעליים
הוא חסר ביטחון ולהוריד לאנשים שסביבו, זה מה שמרים לו את הביטחון העצמי
וכל ההצגה עם חיים מגיעה ממקום שאור בטוח שזה מצייר אותו טוב בטלוויזיה להרים לחיים הגמד
בדיוק מאותה סיבה הוא מבטיח למצוא לו כלה..
זו לא אכזריותזה ממש מכוער על גבול האכזרי שאור ממשיך לשכנע את חיים שהוא הזוכה/בגמר
אחרי שקרן אמרה לו דיי מפורשות שחיים חלש בחוץ, ולא יהיה בגמר.
מה זה נותן לו למלא לו את הראש באשליה הזאת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.