** שרשור אחה"צ - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
יש מצב שהבית השלישי יפול בגלל שנאת חינם.....יש מי שאחראי לשנאה הזו והוא חייב לעוף לנו מהחיים. ‼️
כדי שהבית השלישי ייפול חייבים קודם לבנות בית מקדש בהר הבית
אחרת אי אפשר להפיל מה שעוד לא נבנה

svtar25

Well-known member
כן, זה באמת לא אמין. מי שאינו רגיל לצום לא שורד עד הסוף. מיותר..​
אני בחיים לא צמתי בכיפור, לא מעוניינת לצום בשום צום ואני יהודייה על הנייר , עם חותמת מרבנות כי שני הורי יהודים. אבל מה נעשה לא מתחשק לי לצום, לא כי אני לא יכולה, אלה כי אני לא מאמינה, לא מרגישה שזה חשוב עבורי. עד כמה וכמה ט באב לי אישית זה מיותר. אני מכבדת מי שבאה לו לצום. צום קל. כאילו האם זה שאני אצום זה ישנה אצלי משהו ולא אחזור על אותה טעות דקה אחרי הצום

המלאך האדום10

Well-known member
אני בחיים לא צמתי בכיפור, לא מעוניינת לצום בשום צום ואני יהודייה על הנייר , עם חותמת מרבנות כי שני הורי יהודים. אבל מה נעשה לא מתחשק לי לצום, לא כי אני לא יכולה, אלה כי אני לא מאמינה, לא מרגישה שזה חשוב עבורי. עד כמה וכמה ט באב לי אישית זה מיותר. אני מכבדת מי שבאה לו לצום. צום קל. כאילו האם זה שאני אצום זה ישנה אצלי משהו ולא אחזור על אותה טעות דקה אחרי הצום
את יודעת מה יהודי טוב עושה בימי צום? אז אסביר לך
בשבת מעשנים בשירותים
בט באב אוכלים בשירותים
בכיפור אוכלים ומעשנים בשרותים 😜

Moiya_1

Well-known member
כנ"ל. מעולם לא צמתי.

nicknick

Well-known member
מה שקורה על המסך כרגע אמור לעזור לי לעבור את הצום? ואת המלחמה?

GALxp

Well-known member
המון זמן מסך לעינב. מה הלו"ז?
אני מעדיף אותה על אמילי, פרידה ויוסי, אבל שיעבירו לאחרים...

עריכה: תחזירו לעינב.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה