כדי שהבית השלישי ייפול חייבים קודם לבנות בית מקדש בהר הביתיש מצב שהבית השלישי יפול בגלל שנאת חינם.....יש מי שאחראי לשנאה הזו והוא חייב לעוף לנו מהחיים.
אחרת אי אפשר להפיל מה שעוד לא נבנה
כדי שהבית השלישי ייפול חייבים קודם לבנות בית מקדש בהר הביתיש מצב שהבית השלישי יפול בגלל שנאת חינם.....יש מי שאחראי לשנאה הזו והוא חייב לעוף לנו מהחיים.
אמן!מיכל תעוף במוצ"ש הקרוב
לא בטוחמיכל תעוף במוצ"ש הקרוב
מיכל היא בוכרית. גם מי שלא צופה באח מהעדה יצביע לה.לא בטוח
אני בחיים לא צמתי בכיפור, לא מעוניינת לצום בשום צום ואני יהודייה על הנייר , עם חותמת מרבנות כי שני הורי יהודים. אבל מה נעשה לא מתחשק לי לצום, לא כי אני לא יכולה, אלה כי אני לא מאמינה, לא מרגישה שזה חשוב עבורי. עד כמה וכמה ט באב לי אישית זה מיותר. אני מכבדת מי שבאה לו לצום. צום קל. כאילו האם זה שאני אצום זה ישנה אצלי משהו ולא אחזור על אותה טעות דקה אחרי הצוםכן, זה באמת לא אמין. מי שאינו רגיל לצום לא שורד עד הסוף. מיותר..
את יודעת מה יהודי טוב עושה בימי צום? אז אסביר לךאני בחיים לא צמתי בכיפור, לא מעוניינת לצום בשום צום ואני יהודייה על הנייר , עם חותמת מרבנות כי שני הורי יהודים. אבל מה נעשה לא מתחשק לי לצום, לא כי אני לא יכולה, אלה כי אני לא מאמינה, לא מרגישה שזה חשוב עבורי. עד כמה וכמה ט באב לי אישית זה מיותר. אני מכבדת מי שבאה לו לצום. צום קל. כאילו האם זה שאני אצום זה ישנה אצלי משהו ולא אחזור על אותה טעות דקה אחרי הצום
כנ"ל. מעולם לא צמתי.אני בחיים לא צמתי בכיפור, לא מעוניינת לצום בשום צום ואני יהודייה על הנייר , עם חותמת מרבנות כי שני הורי יהודים. אבל מה נעשה לא מתחשק לי לצום, לא כי אני לא יכולה, אלה כי אני לא מאמינה, לא מרגישה שזה חשוב עבורי. עד כמה וכמה ט באב לי אישית זה מיותר. אני מכבדת מי שבאה לו לצום. צום קל. כאילו האם זה שאני אצום זה ישנה אצלי משהו ולא אחזור על אותה טעות דקה אחרי הצום
לא חותמת על זהמה שקורה על המסך כרגע אמור לעזור לי לעבור את הצום? ואת המלחמה?
אין לאן לעבורהמון זמן מסך לעינב. מה הלו"ז?
אני מעדיף אותה על אמילי, פרידה ויוסי, אבל שיעבירו לאחרים...
חחחחחחחאין לאן לעבור
עידן עם אמילי והשאר בתחרות צם נולד
פחדןמה זה חוואף ?
ככה יהיה עד מחר בערב? נראה לי שאני עוברת לאהבה עיוורת בריטניה.כל כך מיוט
לא היה מיוט מוצדק יותר מעולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.