ראש גזר54676534254
Well-known member
שיוסי הוא לא קריפי ולא סטוקר כמו חייםמה ההבדל בין חיים ליוסי?
*חוץ מהגובה
שיוסי הוא לא קריפי ולא סטוקר כמו חייםמה ההבדל בין חיים ליוסי?
*חוץ מהגובה
שורף לי לכתוב לטובת חייםגיזס. שמישהו ירה בי או לחלופין שיטביע את הגמד.
איך אפשר לנהל דיון רציני מול הטענה שלו שבכנסת יש 70% לא מזרחים.
טיפש בור ובכיין.
איפפ
לא. יוסי שאל אם יש בממשלה מישהו מהפריפריה (ובשיחה הזו פריפריה=מזרחי). חיים אומר שבכללי יש בעיה של הדמוגרפיה בכנסת. ואז הוא מביא כאסמכתא את גאון הדור עמית סגל. לפי ההמשך הכוונה היא ליחס של מזרחים-אשכנזים.שורף לי לכתוב לטובת חיים
אבל הוא דיבר על זה שבערך
70% מתגוררים באזור המרכז
בוודאות הדיבור של 70% היה על אזור מגוריםלא. יוסי שאל אם יש בממשלה מישהו מהפריפריה (ובשיחה הזו פריפריה=מזרחי). חיים אומר שבכללי יש בעיה של הדמוגרפיה בכנסת. ואז הוא מביא כאסמכתא את גאון הדור עמית סגל. לפי ההמשך הכוונה היא ליחס של מזרחים-אשכנזים.
היה על ייצוג מזרחי שהפריפריות לא מיוצגות מספיק ואז המשיכו לדבר על אזורי המגורים של חברי הכנסתבוודאות הדיבור של 70% היה על אזור מגורים
לא על מוצא
18:51
טיפש ובור - ממש לא! יותר אינטליגנטי מרבים שם. בכיין, כן.גיזס. שמישהו ירה בי או לחלופין שיטביע את הגמד.
איך אפשר לנהל דיון רציני מול הטענה שלו שבכנסת יש 70% לא מזרחים.
טיפש בור ובכיין.
איפפ
זה יכול להיות הסינגל הבא שלה "מאכזב אך לא מפתיע"אני רוצה טישרט "מאכזב אך לא מפתיע"
אמילי צריכה להוציא מרצ' בהקדם
זה גדולזה יכול להיות הסינגל הבא שלה "מאכזב אך לא מפתיע"
אני יכולה לכתוב לה אלבום:זה גדול
היא חייבת להכניס את זה במינימום כשורה בשיר
אם לא שם האלבום
יציאה טובה
האמת עוד לפני רוקדת בגשם לאמילי נכתב שיר אחר שעידן יותר יאהב, אבל מראש הוא לא נכתב על עידןזה יכול להיות הסינגל הבא שלה "מאכזב אך לא מפתיע"
זה לא מתייחס לאיך השיגו את הכסףמה הקטע בילדת שמנת? העיקר שלא גנבו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.