Christina 1001
Well-known member
והחלק האחרון של הפאזל פתאום נפל למקוםאני עם חיג'אב
והחלק האחרון של הפאזל פתאום נפל למקוםאני עם חיג'אב
הלוואי,מי שזוכר, בעונת VIP של מושיק עפיה נתנו לקהל לבחור את הכי אמיתי/צבוע/שחקן וכו׳ ואז עשו תחרות בין המועמדים של ״מי נבחר כיותר אמיתי, X או Y?״ ובסוף מי שמנצח יוצא מהרשימה.
יש מצב שזה מה שהולך להיות?
אפילו עוז פורש. רעיון מעולה.מבחינתי להדיח את כולם ולהשאיר את עידן ומלאני
פשוט.. תחכה שהם יפתחו חשבון באתר מאווררים בלבדמבחינתי להדיח את כולם ולהשאיר את עידן ומלאני
אני מאחל לעצמי בן כמוהו, חבר כמוהו וחתן כמוהולא הייתי רוצה בשביל הבנות שלי מישהו כמו עידן. מצטערת
גם אני לא! חס וחלילה! הבת שלי בת 16 לא סובלת את עידן והאמת גם את שילה. אז אין מעומדים לבת שלי בבית אח...נחפש במקום אחרלא הייתי רוצה בשביל הבנות שלי מישהו כמו עידן. מצטערת
סבטוש יש לי חמישה נכדים ממש שווים. אחד נשוי אבל היתר פנויים.גם אני לא! חס וחלילה! הבת שלי בת 16 לא סובלת את עידן והאמת גם את שילה. אז אין מעומדים לבת שלי בבית אח...נחפש במקום אחר
תודה רבה העניין הוא שהבת שלי לא מחפשת זוגיות , היא בנתיים שקועה בעבודתו קיץ במתמטיקה ופיסיקהסבטוש יש לי חמישה נכדים ממש שווים. אחד נשוי אבל היתר פנויים.
אם זו אכן המשימה, פרידה ישר מתנדבת כדי להוכיח שהיא כולה לב.הבנתי מכניסים היום שתי בנות חולות סרטן לבית אח הגדול. מקווה שלא משימה מי יתרום שיער, כי זאת סיטואציה לא נעימה.
פרידה כל השיער שלה תפור , אין לה כמעט שיער אמיתי. בעיני משימה לא פיירית ...אותי זה היה שם במקום לא נעים. כי אני לא אחת שתורמת שיער, גם הבת שלי לא. סליחה שאני רעה. אבל ככה אניאם זו אכן המשימה, פרידה ישר מתנדבת כדי להוכיח שהיא כולה לב.
ובפעם הבאה שהיא תגיע לגן חיות הקופים יזרקו לה במבה.
אין מצב שזו תהיה המשימה. אפילו עוז לא מספיק אידיוט בשביל לעשות דבר כזה.פרידה כל השיער שלה תפור , אין לה כמעט שיער אמיתי. בעיני משימה לא פיירית ...אותי זה היה שם במקום לא נעים. כי אני לא אחת שתורמת שיער, גם הבת שלי לא. סליחה שאני רעה. אבל ככה אני
היא תתנדב רק כי אין לה שיער, הכל שם תוספותאם זו אכן המשימה, פרידה ישר מתנדבת כדי להוכיח שהיא כולה לב.
ובפעם הבאה שהיא תגיע לגן חיות הקופים יזרקו לה במבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.