אולי גם סתיו הייתה צריכה חדרון. כל הדיירים היו שמחים על זהסליחה, אבל ראש המטה לעידוד ציתותים חייבת להיות סתיו קצין. המצותתת הכי מקצועית בכל העונות...השיטה - לעמוד מול המראה כאילו מתאפרת כשכולה מרוכזת בנאמר בחדר השינה...
נערך לאחרונה ב:
אולי גם סתיו הייתה צריכה חדרון. כל הדיירים היו שמחים על זהסליחה, אבל ראש המטה לעידוד ציתותים חייבת להיות סתיו קצין. המצותתת הכי מקצועית בכל העונות...השיטה - לעמוד מול המראה כאילו מתאפרת כשכולה מרוכזת בנאמר בחדר השינה...
נראה לך שהיו מצליחים להכניס אותה לחדרון?אולי גם סתיו הייתה צריכה חדרון. כל הדיירים היו שמחים על זה
אהבתי את סתיונראה לך שהיו מצליחים להכניס אותה לחדרון?
או להדיח אותהבתור ראש המטה למען הדר בפורום, מעדכנת את החברים שעושים מגבית
היעד 10K. זה הסכום הדרוש
לקחתי הצעות מחיר הכי זולות שאפשר ללוחות גבס ורוד, ניצבים מסלולים ברגים ומילוי צמר.
בונים להדר חדרון במקום החדר שירות שהיה.
כל פעם שיהיה דיבור או אירוע בבית, שתלך ותסתגר שם. למה לעמוד בפינה עם האף עדיין מאפשר להקשיב. והמראות גם עוזרות לראות.
דלת תייקר, אבל אפשר להסתפק בלחתוך פתח קטן שתכנס ותצא ממנו.
נעזור להדר להשתלב לפי ההנחיות של מיכל ומלאני שממש מבינות בתחום המינגלינג
הכי טוב! היא כזו פריבלגיתאו להדיח אותה
דווקא לא חושב שהיא פריבילגיתהכי טוב! היא כזו פריבלגית
ויש לה יד ורגל בכל התהליכים, היא מתערבת ולכן אשמה, איך אור אמר אם יהב ילך אביא זמר ואם הדר תלך אפזר קונפטיהכי טוב! היא כזו פריבלגית
חזק ביותר! אהבתי, וויליבתור ראש המטה למען הדר בפורום, מעדכנת את החברים שעושים מגבית
היעד 10K. זה הסכום הדרוש
לקחתי הצעות מחיר הכי זולות שאפשר ללוחות גבס ורוד, ניצבים מסלולים ברגים ומילוי צמר.
בונים להדר חדרון במקום החדר שירות שהיה.
כל פעם שיהיה דיבור או אירוע בבית, שתלך ותסתגר שם. למה לעמוד בפינה עם האף עדיין מאפשר להקשיב. והמראות גם עוזרות לראות.
דלת תייקר, אבל אפשר להסתפק בלחתוך פתח קטן שתכנס ותצא ממנו.
נעזור להדר להשתלב לפי ההנחיות של מיכל ומלאני שממש מבינות בתחום המינגלינג
לדעתי, למרות שעדיין אין את חדרון ייעודי להדר. כי עוד לא תרמו מספיקמלאני אמרה בזמנו להדר שהנוכחות שלה עושה לה רע
והיא תמיד מצטרפת למקום איפה שמלאני נמצאת
בסוף שברה אותה ומדברת איתה.
לגיטימי בענייך? הנוכחות של הדר שם ואז להעביר את המידע הלאה.לדעתי, למרות שעדיין אין את חדרון ייעודי להדר. כי עוד לא תרמו מספיק
תמיד יש בחצר פינה מרוחקת כזאת ליד גדר.
עכשיו ברור לי שהדר יודעת עליה, ובכל זאת בוחרת לא לעמוד שם. כל העונה
זה נכון מה שאמרו עליה כולן
אם את שואלת ברמת היום יום בחיים האישיים שלי תהיה תשובה אחרת.לגיטימי בענייך? הנוכחות של הדר שם ואז להעביר את המידע הלאה.
באמת שואלת..
איזו השקעה רק בשבילי 🥹אם את שואלת ברמת היום יום בחיים האישיים שלי תהיה תשובה אחרת.
ברמת צופה בדיירים בבית האח תקבלי תשובה שונה. יש אלמנט שם של נורמות של הבית. כל אחד שם הוא במשחק ובתחרות. זה כמובן לא אומר שאין לי גבולות בכלל.
אני משווה את זה לפרידה עצמה, שלא רק נוכחת בסיטואציות שקרו להדר. אלא גם ניגשת ושואלת שאלות ומוציאה מידע מהדר
שאחכ מדברת עם אותם אלה שמשתמשים בזה נגד הדר.
אם היה אחרת, והיא היתה מישהי אחרת, שלא הולכת במכוון לשרוף דיירים (בן למשל) הייתי אומרת אחרת.
כנ"ל הדייר שהצביעו לו שהוא "לא מסכסך".
לא רואה בהדר משהו יוצא דופן ששונה מהותית מהסטנדרט של אלו שמבקרים אותה בבית.
אם היית שואלת על החיים מחוץ לבית האח, היית מקבל תשובה שדומה אולי למה שאת חושבת. זה פשוט סטנדרט אחר.
הרכילות, הלריב ולהיות ביחד ולתקשר. אני לא מצליחה למצוא טכנית את ה"רוע" שמייחסים להדר. וכשכן בודקת, זה עובד על שאר הכיוונים ולשאר הדיירים.
אני מבינה למה מיכל ביקשה ממנה להתרחק. אבל לא שופטת אחרת את העמידה של הדר שם להתערבות וגישוש מידע והעברתו של פרידה.
קצת קשה בבית סגורמלאני אמרה בזמנו להדר שהנוכחות שלה עושה לה רע
והיא תמיד מצטרפת למקום איפה שמלאני נמצאת
בסוף שברה אותה ומדברת איתה.
ובמיוחד הכלום הגדולמחשבה שעלתה בי
כל אחד מאיתנו ויהא אותו אדם הכי נחמד מקסים וטוב לאחרים ולעצמו
גם האדם עם המודעות הכי גדולה לעצמו ולאחרים ועם ההתנהגות הכי מתחשבת
לא יצליח שלא להיראות רע בבית הפח הגדול
המקום הזה מוציא ממך את הצדדים הכי מכוערים
כאלה שלא ידעת אפילו שיש בך
אתה נחשף שם בסופו של דבר עם כל פחדיך וחולשותיך ופשוט אין לך סיכוי לצאת טוב לאורך זמן
זה כלא
כלא אכזרי
ואתה משתגע שם מההגיינה והזבל בכל מקום, מהאוכל שאתה נאלץ לאכול, מהרעש, מהריח, מהזיופים האיומים, מהמשימות המגעילות, מהאנשים המזעזעים שאתה נאלץ לראות 24/7.
ברור שמלכתחילה מלהקים לתוכנית הזו אנשים עם חוסר מודעות מובהק, מטורללים עם או בלי תעודות ושאר מגלומנים מתוסבכים פצצות.
ועדיין - אף אחד לא יכול לצאת טוב מהבית הזה.
לכן עם כל השנאה/תיעוב/גועל שיש לי לדיירים מסוימים אני עדיין מעריצה את יכולת ההשרדות שלהם
ואולי הם שורדים בגלל שהם כל כך טיפשים חסרי מודעות ומורעלי פרסום…
למי אכפת מה יש לדינור (הכוסית?) לומר לאמילידינור מבקשת שיכניסו אותה ל10 דק' לבית רק כדי לומר כמה דברים לאמילי.....
ואתם החזרתם את עידן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.