** שרשור אחה"צ - היום ה-9 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

mariamma 86

Well-known member
לא הבנתי עכשיו קירלי בסרט שבן מחזר אחריה? או שאני חולמת

יונתנסקי

Well-known member
הי
אני ממש שמחה שהפורום פעיל..
בעונות שעברו הייתי קמה בבוקר, גוללת וקוראת את כל מה שנכתב בלילה.
העונה אני כל כך מנותקת...
לא מבינה מה הולך, לא מבינה מי הולך... נאדה.
באמת שמשתדלת (הרי על מסורת לא מוותרים) ולא הולך לי.

אולי כשיבוא השלום. :love:

_Lofi

Well-known member
הסאונד שם עובד מצויין כשלא צריך..גורסים.

katy2022

Well-known member
קורלי חיה בסרט רוצה גם את יהב וגם את דני...אבל הכי הכי את דני (היא קצת הרבה חיה בסרט)
אמילי שוב הייתה מגעילה לנועם שניסה לדבר איתה ולא ככ הצליח... אמר משפט וחצי מסכם שחשוב לו שיישארו חברים

ל א ר ה 1

Well-known member
הלווו פורום, מודה, שמחה לחזור. באמת שאני כבר לא יכולה יותר עם האקטואליה וחייבת הפוגה.
אוהבת בינתיים את פרידה עידן וחיים
לא סובלת את אור התוקפני והתרנגולות הקרקרניות הטנג'יות
תום זה באמת אחד הגברים העלובים שראיתי בפריים טיים וגם לא חכם במיוחד, כואב לי שבנות צעירות לא מצליחות לראות את זה ונופלות לביזבוז זמן שהיא מערכת כלשהי יחסים איתו. במה הוא מוכשר? במה הוא מתעניין מלבד בבנות צעירות וסמים?
הבנים התאומים- בהתחלה חשבתי שחמודים אבל נועם היה כזה תולעת עם אמילי וכל ה'תביאי חיבוק' הזה שירד לי ממנו. וברק לא ברור לי עדיין. בגדול הם אובר מתאמצים להיות משהו שהם לא וחבל. מצד שני אם נם יהיו מה שהם כן הם יעופו הביתה מחוסר עניין לציבור.
דני- חתיך ורגיש וקצת נעלם לי
בן- נו, שוין, השמאלני עדין הנפש הייצוגי לעונה- אני דווקא בעדו כי הוא נראה אינט' ובעל נימוסים בסיסיים שזה הרבה יותר מרוב הדיירים העונה.
לגבי עידן- אני מקווה שמשגיחים עליו שם מקרוב כי זה לא פשוט לצאת ממלחמה מטורפת ולהכנס לבית שהוא סיר לחץ. בגדול, לא סומכת על ההפקה ומאוד מקווה בשבילו שהוא יעבור את זה בשלום.
מה עוד? היום בצהריים ראיתי שחצי מהאנשים אוכלים עם כף כמו ילדים בגן, מה זה???

מצב
הנושא נעול.
למעלה