לפעמים נראה שגם האח מחמם אותם בתוך החדר האחפגשתי בחור שעבד בזמנו נינג׳ה באח הגדול
וסיפר שיש המון דברים שההפקה עושה כדי לעצבן אותם
כמו למשל לסגור אותם שעות בלי סיבה, לחמם את הבית
כי כשחם יותר עצבניים, העיניין של המים כשפותחים בברזים
לא יוצאים חמים במקלחת עשו בכוונה. הוא אמר עוד כמה דברים
אם אזכר אגיד לכם. אמר משהו על משחק בחוזק האור אבל לא בדיוק הבנתי.
לפני כמה ימים הבאת 2 תמונות זאת ה-3 .בלי רגלייםלא נכנס
ככה או ככה זו מלחמה אבודה מראש מול רוקדים עם כוכביםאני לא מתכוון לצפות בפרק הערב.
עד שהדחנו אותה, מחזירים אותה שובאני מרגיש כאילו הקאתי ומחזירים בכוח את הקיא לפה שלי. סליחה על הדוגמא הנוראית.
חבל שאין לי פיפל מיטר, הייתי שמח להוריד להם את הרייטינג, למרות שאני מאמין שתהיה התרסקות אל מול הגמר של "רוקדים עם כוכבים". מייחל לחד ספרתי.
לפחות אי אפשר יהיה להאשים את ספיר ברייטינגאני לא מתכוון לצפות בפרק הערב.
עד שהדחנו אותה, מחזירים אותה שובאני מרגיש כאילו הקאתי ומחזירים בכוח את הקיא לפה שלי. סליחה על הדוגמא הנוראית.
חבל שאין לי פיפל מיטר, הייתי שמח להוריד להם את הרייטינג, למרות שאני מאמין שתהיה התרסקות אל מול הגמר של "רוקדים עם כוכבים". מייחל לחד ספרתי.
אני מאשימה את ספיר גם בחצ'קון שיצא לי היום על הפלח הימני של הישבןלפחות אי אפשר יהיה להאשים את ספיר ברייטינג
לא כוחות מול גמר רוקדים
לא משנה מה היו מראים בפרק היום הרייטינג יהיה נמוך יותר הפרקים הקודמים
עוז מוכיח פעם אחר פעם שהוא אלרגי לרייטינג.אני לא מתכוון לצפות בפרק הערב.
עוז מוכיח פעם אחר פעם שהוא אלרגי לרייטינג.
דוחף לגרון של הצופים כל העונה את הזוג השנוא אברם וספיר, ועכשיו ביתר שאת, אפילו שביקשנו ממנו שיסלק אותה מעל מסכינו בהצבעה להדחתה.
אני אצפה במריבה שפורסמה בפרומו, מהימים ההם שהדיירים עוד היו אותנטים, כשיתחיל החלק של ספיר אני סוגרת כי הו גיבז א..אני לא מתכוון לצפות בפרק הערב.
היא תופיע גג 10 דקות בתוך פרק של שעתייםאני לא מתכוון לצפות בפרק הערב.
לההההההיא תופיע גג 10 דקות בתוך פרק של שעתיים
הוא יודע למה היא הודחה, או בגלל מה… וההדחה שלה לא קשורה..לההההה
עוז ימרח אותה על חצי שעה לפחות.
הוא לא מבין את הרמז שהיא הודחה, הוא טיפש.
הם לא נתק 7 שנים מלא.. מעולם לא היו..16:33 שניר יודע הרבה על אמבר, החברה של אחותו שהוא בנתק ממנה 7 שנים.
למשל שהיא מקלידה באוטו עם הציפורניים הארוכות שלה כמעט כמו של אתי - זה מטריף אותו.
אי אפשר לדעת דבר כזה אף פעם , צריך לחכות בסבלנות עד להדחות ממש .שאלת תם-
מה הסיכוי שיענקי יודח לפני הגמר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.